Mamma- och pappalöften

Inskrivet torsdag 21/9 kl 20:41
 
Jimmy bor hos Dan. Dan råder honom till att kasta sig framför Nicolas fötter så hon tar honom tillbaka.
 
Elliot och Angel saknar sin far. Nicola blir sur men säger sedan att det inte är dem hon är sur på utan deras far.
 
Lisa försöker få tag på Joanie. Cain är rädd att Joanie åkt utomlands.
 
Kasim kommer med blommor till Finn för att be om ursäkt för att han stack igår. Emma ser blombuketten och tar den i tron om att den är till henne. Hon pikar Leyla och Pete som inte köper blommor till henne.
 
Kerry drömmer om allt hon kan köpa för pengarna hon ska få i skadestånd samtidigt har hon inte tillräckligt för att betala för kaffet på kaféet. Eric vill dessutom ha pengar för hyran på värdshuset.
 
Charity delar ut flygblad till Dan om en singelfest på puben men han är inte intresserad.
 
Jimmy går hem till Nicola för att be om ursäkt. Barnen hör att Nicola är sur på honom. Jimmy tycker att hon överreagerar. Då blir hon så irriterad att hon ska gå ut. Jimmy upptäcker att barnen inte är hemma.
 
Joanie kommer tillbaka till byn och Cain skyndar sig att ta Kyle när de går ut ur taxin. Han går dock med på att prata med henne.
Joanie ber Lisa om ursäkt och Lisa försäkrar att det aldrig kommer bli något mellan henne och Zak igen.
 
Pierce försöker hjälpa Kerry att få en uppgörelse med Sharmas. När de vill dra ut på förhandlingen så hotar Pierce med att gå till rätten och då blir det publicitet. Sharmas går med på att betala en stor summa pengar när 3000£ inte räcker för Kerry.
 
Kerry kommer till värdshuset och upptäcker att Eric plockat ihop hennes saker. Han vill att hon flyttar men då betalar hon sin skuld och ber om att få bo i bröllopssviten istället.
 
Emma vill bjuda hela familjen på middag på värdshuset.
 
Kerry vill bjuda Dan på en drink men han vill inte ha något från hennes smutsiga pengar.
 
Elliot och Angel dekorerar lusthuset, vid lekplatsen, med massa hjärtan och glitter. De lurar ut Nicola och Jimmy som blir tvingade att avge några mamma- och pappalöften. De protesterar först men läser sedan vad barnen skrivit. Jimmy och Nicola inser att de älskar varann och de blir vänner igen.

Kommentarer
Postat av: jag bara

Vad löjlig den här Kerryhistorien är. Hur troligt är det att det skulle lyckas irl?

2017-09-20 @ 13:10:54
Postat av: AnnaS

Inte skulle de ge Kerry pengar utan ett läkarintyg. Undrar hur mycket hon fick eftersom hon anser att hon kan leva i lyx i fortsättningen!

2017-09-20 @ 14:14:24
Postat av: Anders

Skönt att Jimmy vs Nicola-fighten är över (För den här gången)Jag började att bli redigt trött på den.

Tycker även jag att Sharmorna vek ned sig för lätt! Hur svårt ska det behöva vara att kräva ett läkarintyg? Om inte annat så behövs ett sådant för att deras försäkring skall gälla! Undrar också hur mycket pengar Kerry fick, då hon först hade råd att mer eller mindre permanent bosätta sig i Erics bröllopssvit samt hade råd med dyra mobiltelefoner. Hon lär ju inte hitta ett jobb i första taget! Vem skulle vilja anställa en sådan person?

2017-09-20 @ 14:37:54
Postat av: Peter H

Nicola ser ut som en missnöjd ET.

2017-09-20 @ 23:53:01
Postat av: Jonas

ET är snyggare dock.

2017-09-22 @ 07:51:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0