En superhjälte möter tomtens renar

Inskrivet söndag 17/9 kl 21:16
 
Lisa fortsätter att berätta för alla allt Zak alltid gör varje jul.
 
Elliot är försvnnen. Nicola hittar honom utanför affären. Han ville köpa en julklapp ifall hans mamma glömt honom. Nicola säger att de kan spara pengar för att hälsa på henne men han är hellre med Nicola och Jimmy. Elliot önskar att Nicola är hans mamma
 
Pete bjuder Leyla till deras julmiddag även om Emma inte ser så glad ut. Kasim är även där med Finn.
Pete får göra ett blindtest på vems fruktpaj smakar bäst, Emmas eller Leylas. Han väljer Emmas men säger sedan till Leyla att hennes var bäst men att han är rädd för sin mamma.
 
Belle får sin dator i födelsedagspresent. Hon hittar inspelningen men de hör bara ljudet när Zak blir masserad och  Zaks erkännande att han inte vill flytta. Han försöker förklara för Joanie att det inte hände något annat mellan honom och Lisa.
 
Harriet och Rodney är ute för att leta efter Pearls halsband som är borta.
 
Kerry är ensam.
 
Moira är ensam
 
Charity säger till Cain att hon kommit över honom till 100%.
 
Robert och Aaron har matchande stickade jultröjor de fått av Paddy.
 
Joanie säger inte så mycket utan iakttar mest Zak med familjen. När lekarna tar vid så smiter hon ut.
 
Cain tar med sig Kyle till Bartons gård för att titta på renarna. Moira hör att någon är där och kommer till stallet. De pratar och kommer bra överens.
Cain berättar att han gett Kyle en overall i julkapp men Kyle gillade Lisas superhjältedräkt bättre. Cain ville så gärna att han och Kyle ska kunna vara tillsammans i verkstan.
 
Zak nämner hur bra de haft det i alla år men Lisa  säger åt honom att gå.
 
Nicola öppnar julklappen från Jimmy, en vattenkokare. I paketet ligger även ett mindre illa inslaget paket med ett halsband. Hon blir överlycklig. Elliot ser också väldigt nöjd ut.
 
Zak kommer hem till Joanie och hon gör slut med honom eftersom de inte passar ihop. Hon  ber honom gå hem.
 
Ashley är rätt frånvarande när alla öppnar sina julklappar han ordnat i förväg. De andra pratar om honom som om han inte vore där. När Laurel får en liten flaska med sand från Madagskar så blir hon glad för att han kommit ihåg att hon velat åka till Afrika. Plötsligt skiner Ashley upp och önskar alla en god jul.
 
Zak kommer till Lisa och beättar att han och Joanie gjort slut. Han säger att han gjort fel och inser att han älskar Lisa men hon svarar att det är för sent nu för hon kommer aldrig glömma det han gjort mot henne.Hon säger att hon lider med Joanie för hon får gå igenom samma sak Lisa gick igenom förra julen. Lisa ber återigen Zak att gå.

Kommentarer
Postat av: Anders

Inga större katastrofer denna jul, förutom då att Zac och Joanie gjorde slut och att Lisa inte ville ta Zac tillbaka. Fullt förståeligt tycker jag. Han kan ju inte räkna med stora famnen efter ett sådant svek. Hoppas dock fortfarande på att Zac och Lisa blir tillsammans igen, då Lisa (Även fast hon kan vara riktigt irriterande ibland) passar bra mycket bättre ihop med Zac än den gråa musen Joanie någonsin gjorde!

Hyser även förhoppningar om att Cain och Moira skall plåstra ihop förhållandet då även dem är ett par som passar mycket bra ihop.

Jimmy sedan... När skall du lära dig? Att ljuga för Nico är alltid en urbota dum idé, och hon kommer säkerligen att explodera när hon får reda på att presenten egentligen tillhör Pearl! Gulligt av Elliot dock! Trodde först att han skulle försöka smita iväg till Amerika när han såg Kellys adress, men han ville tydligen bara skicka en present. Stackars unge att ha en sådan mor! Tur att han och Nico kommer så bra överens!

2017-09-15 @ 15:16:18
Postat av: Jag bara

Hon har hjärtat på rätta stället men ett himla temperament, Nicola. Joanie skulle passa med Eric.

2017-09-15 @ 16:12:31
Postat av: Ylva

Jag håller med er båda ovan. Och vad trevligt att se en glimt av den gamla Ashley! Kanske sista gången?

Jag tycker faktiskt att Aaron och Robert var söta i sina jultröjor;)

Emma verkar inte tåla en gnutta konkurrens. Inte ens ang några futtiga julpajer. Usch!

2017-09-15 @ 16:48:19
Postat av: Agneta

Jag skulle gärna fira jul med Dingles 😊

2017-09-15 @ 16:57:44
Postat av: Christer Jönsson

OBS! Gårdagens avsnitt och dagens avsnitt är från början ett enda timslångt avsnitt. Avsnittet sändes den 25dec 2016. Som dessutom råkade bli den dag som Whams sångare George Michael avled.

2017-09-15 @ 17:22:12
Postat av: Ylva

Christer J: Oj! Snacka om "Last Christmas"

2017-09-15 @ 17:39:12
Postat av: Såpa fantast

Förra julen avslöjade Belle att Zak var otrogen med Joanie, vilket resulterade i att Lisa gjorde slut. Denna jul avslöjades att Zak inte vill flytta från Lisa, så Joanie gjorde slut. För övrigt var förra julen också lugn, eller?

2017-09-15 @ 18:49:08
Postat av: Pete H

Då kanske Zak och Lisa blir tillsammans igen till julen 2017, eller till nästa höst för oss?

2017-09-16 @ 11:24:04
Postat av: Såpa fantast

Hoppas att Zak och Lisa blir tillsammans igen snart. Han har ju erkänt att han älskar henne. Nu är det upp till Lisa om hon ska ta tillbaka honom eller inte. Joanie är bara överflödig i serien.

2017-09-16 @ 12:01:59
Postat av: Jag bara

Någon som är överflödig är väl Tracy, maken till jobbig människa får man leta efter. Varför man nu skulle vilja göra det. Hoppas hon försvinner, Joanie kan väl få vara kvar men med någon annan än Zac.

2017-09-16 @ 20:25:04
Postat av: ELIZA

Klantiga Zak, har han inte varit liite emot att gå vidare i förhållandet med Joanie...Men blev "tvungen" att gifta sej...Ha ha ha ....Joanie tog rätt beslut...Fast måste ju tycka lite synd om honom...Cain, gå vidare du också, tror inte det blir Moira och Cain mer...

2017-09-17 @ 00:24:41
Postat av: jackson

Nu lär det väl ta hus i helsike när det kommer fram att det är Pearls halsband som hänger runt Nicolas hals. Aj, aj!

2017-09-17 @ 07:47:36
Postat av: AnnaS

Vänta nu... Nu behöver jag eran hjälp! Pearls halsband? Hur har det hamnat där? Minns inte!

2017-09-17 @ 21:06:46
Postat av: jackson

Pearl saknade sitt halsband. Elliot hittade det och smugglade med det, inlindat i litet papper, i Jimmys julklapp till Nicola. Hon tror att Jimmy har "tänkt till" och blir jätteglatt överraskad.

2017-09-17 @ 23:25:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0