Massage och inspelning igen

Inskrivet torsdag 14/9 kl 20:43
 
Pete talar om för Cain att han vet om att det var Moira som körde bilen, att hon berättat det själv för hon har svårt att hålla tyst.
 
Rodney råder Jimmy att komma på god fot med Nicola men Jimmy säger att hon inte har något god fot utan endast en stor stygg fot.
 
Lisa och Zak är ute i skogen för att hugga en gran. De kommer varann mycket nära när de tror att de hör någon. Lisa märker närheten och nämner Joanie så allt blir som vanligt igen.
 
Cain ringer Moira men hon svarar inte. Hon svarar inte när Adam ringer heller utan får ett utbrott och kastar mobilen i väggen och river runt i köket. Cain kommer precis och lugnar ned henne. Hon blir lugn och säger till honom att det kommer aldrig att bli de igen och sedan är hon på väg att ringa polisen. Cain stoppar henne. Hon frågar om han kan ordna hennes andra misstag också. Han ber henne prata med henne. Moira erkänner att hon legat med Pete.
 
Finn vaknar nöjd bredvid Kasim. Senare går de till puben och möter Tracy och Eric. Tracy ser på Finn att något hänt och att han är kär i Kasim.
 
Jimmy köper en kaffekanna till Nicola i julklapp men när han visar Eric och Rodney den så skrattar de åt honom och säger att den kan han inte ge. Han måste ge något väldigt speciellt säger de.
 
Cain är besviken på Moira och säger att Holly hade varit stolt över henne men då blir Moira så arg att hon örfilar honom två gånger. Sedan säger hon att hon inte alls ångrar det som hände med Pete utan hon älskade det och att det inte ens går att jämföra med honom. När Cain ska gå så låser hon dörren.
 
Zak och Lisa klär granen hos henne och sedan ska de slå in julklappar och presenter till Belle. Hon börjar sedan massera hans onda rygg men slutar tvärt. Zak erkänner att han inte vill flytta. Han frågar henne om det hade varit annorlunda om... men hinner inte ställa frågan förrän Lisa säger åt honom att gå. Zak som ordnat med Belles dator har råkat starta inspelningen så allt spelades in.
 
Nicola frågar motvilligt om Jimmy vill komma på julmiddag för barnens skull. Hon skiner dock upp när hon hör att han köpt en speciell julklapp till henne.
 
Jimmy ber Bernice om hjälp med julklapp till Nicola.
 
Kasim berättar för Finn att hans familj vände ryggen åt honom när han berättade att han är gay. Att de sedan dött i en bilolycka innan han återvänt hem för att försöka försonas med dem.
 
Moira forsätter att psyka Cain med att han borde ta ut sin ilska på henne. Han höjer näven och slår i dörren. Hon plåstrar om hans hand och han får nyckeln så han kan gå. Moira blir ändå besviken när han ska lämna så hon frågar om det var allt han skulle göra för att få henne att må bra. Hon säger att hon vill ha honom nu och när han tvekar så kysser hon honom. Cain ger med sig och kysser henne tillbaka.

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Men vad håller Moira på med? Vill hon jävlas med Charity eller är hon sugen på Cain på riktigt?

Nu börjar det bli många inspelningar som måste komma fram.

2017-09-13 @ 21:14:29
Postat av: Såpa fantast

Moira ville ha Cain bara för stunden, men hon vill fortfarande inte ha honom tillbaka.

2017-09-14 @ 00:00:46
Postat av: Anders

Hoppas på att det blir en återförening av Cain och Moira! Tyckte även att Zac och Lisa såg litet småsugna ut på varandra även fast Lisa markerade litet avstånd på slutet. Hoppas på en återförening även där då Joanie hör till de menlösare i serien!

Undrar vad Jimmy skall hitta på för en julklapp till Nico? Det måste vara något särdeles bra om han skall få komma in i stugvärmen igen! Hushållsapparater i all ära, men jag vet av egen erfarenhet att dessa är ganska kassa julklappar som inte alltid mottages med tacksamhet av hustrur hahaha!

2017-09-14 @ 02:41:26
Postat av: jackson

Det känns litet nervöst att överlåta till Bernice att fixa en julklapp från Jimmy till Nicola. Får Nicola reda på det flyger hon väl i luften igen. Hihi!

2017-09-14 @ 08:23:25
Postat av: AnnaS

Ja, det där med Nicolas julklapp kommer nog inte att bli bra.

Zac och Lisa är ju som gjorda för varandra. Han passar inte alls med Joanie.

2017-09-14 @ 11:22:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0