Två tomtar en dräkt

Inskrivet kl 15:48
 
Moira och Pete försöker lösa krisen med gården när de sitter på kaféet. Leyla kommer dit för hon vill äta lunch med honom men han säger att han inte har tid. Moira säger att hon kan åka till auktionen själv.
 
Zak talar inte om för Joanie att han blivit erbjuden jobb som tomte.
 
Tracy frågar Finn hur det gått med Kasim och får då veta att de väntar med att ha sex. Hon försöker hjälpa Finn med självförtroendet så när Aaron kommer in i butiken så frågar hon honom hur Finn är som sexpartner. Han är ok svarar Aaron med en blinkning. Finn skäms.
 
Pete söker upp Leyla för att tala om att han måste gå på auktionen eftersom Moira mår så dåligt. Leyla är orolig för att han bara bryr sig om gården och inte taxifirman och att han bryr sig för mycket om Moira.
 
Laurel förvarnar barnen att deras far blivit mer förvirrad efter senaste stroken. Hon säger att Ashley måste in på vårdhem. Gabby blir jätteledsen.
 
Zak ställer upp som tomte på Rishis familjefest. Joanie kommer dit med Kyle och Zak får panik. Zak vill att Ronnie hämtas för att hjälpa till istället.
 
Jacob hör att Pete inte bjudit in Leyla till julen så han ber henne komma hem till dem. Hon vill dock vara ensam så Jacob blir besviken.
 
Pete säger till Moira att han borde jobba mer med taxiföretaget. Hon påpekar att kyssen inte betydde något. Hon blir sur så när de ses på puben och han påpekar att det är för tidigt med whisky så säger hon att det är inte hans problem längre. Leyla blir irriterad så Moira nämner att Pete gjort annat på gården är att bara hjälpt till. När Leyla frågar vad så svarar inte Moira.
 
Jacob ber Tracy fråga Leyla om att komma över på julen. Han vill sedan att de gör i ordning julmat för att fira lite i förväg.
 
Föräldrarna till barnen blir otåliga när de får vänta på tomten. Jai ska kolla läget och ser precis när Zak och Ronnie byter kläder med varann. Nicola skriker till när hon ser dem. Joanie får veta att Zak inget ville säga för att hon inte ska tro att det är endast sådana jobb han kan få. Joanie säger att hon älskar honom ändå.
 
Gabby vill att Ashley bor kvar hemma med mer hjälp av Will men Laurel säger att det inte går. Gabby tycker att julen kommer att bli jobbig med vetskapen om att det är Ashleys sista jul hemma.
 
Ashley får höra att han ska flytta till vårdhem så han bönar och ber om att få slippa.
 
Pete försöker förklara för Leyla att Moira bara mår dåligt över allt som hänt. Moira som börjar bli full säger återigen att något hänt mellan dem. Hon berättar sedan att de kysstes häromdagen. Precis då kommer Cain och hör detta. Moira inser att Cain kommit så hon tar lastbilsnycklarna från bordet och ska åka iväg. Cain följer efter för att stoppa henne men hon lyssnar inte.
 
Jacob är på väg över gatan precis när Moira ska köra iväg med lastbilen. Pete som kommit ut från puben ser det och kastar sig framför bilen och knuffar undan Jacob vilket leder till att han själv blir påkörd.
 

Kommentarer
Postat av: Anders

Ännu en bilolycka i byn. Folk som påstår att spanjorer och italienare kör som idioter har aldrig varit i Emmerdale!

Nicolas förskräckta utrop när hon fick se Zac och Ronnie i färd med att byta om var kul! Undrar vad hon tänkte att gubbarna höll på med där hahaha!

2017-09-11 @ 12:52:19
Postat av: jackson

Sorgligt att se Ashley och lika sorgligt att se Moira.

Tror ni att det på sikt kommer att bli Laurel och Marlon igen nu?

Hur gick det för Pete?????? Läskigt!!!

2017-09-11 @ 13:17:39
Postat av: Ylva

Jag blir nästan deprimerad av situationen med Ashley. Hoppas att Pete klarar sig relativt oskadd. Och Moira inser att det är dags att hon "rycker upp sig".

2017-09-11 @ 14:39:51
Postat av: Anonym

Nu ligger Moira illa till. Hon körde full och körde på Pete. Detta måste vara vändpunkten för henne när hon slutar dricka och bearbetar sin sorg efter Holly och James.

2017-09-11 @ 18:03:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0