Allt för familjen

Inskrivet fredag 6/10 kl 07:32
 
Tracy vill göra Finn glad så hon bjuder honom på behandling på skönhetssalongen. När de är där så kommer det in en kille för att bli kllippt. Tracy vill att Finn kollar på honom men Finn tänker bara på Kasim som inte hör av sig. Killen, som heter Nathan, börjar prata med Finn om science fiction. När Nathan är klar så ser Tracy till att Finn skjutsar honom till Hotten. Senare så träffar Tracy Nathan för att ge honom pengar för att han flirtat med Finn. Nathan vill även bjuda ut Finn och Tracy går med på att betala även för detta. (Ska det bli som vanligt att när Finn får reda på att Nathan fått betalt så kommer Nahan att ha blivit kär i Finn men då vill inte Finn ha honom för han är så besviken)
 
Leyla som försöker hitta lokal för deras möhippor frågar på puben om de är intresserade av ett samarbete. Chas och Charaity säger först nej för ersättningen är för liten men när Charity hör att det även kommer att krylla av manliga strippor så går hon med på Leylas erbjudande utan att ha pratat med Chas. När Chas ifrågasätter hennes beslut så säger Charity att de kommer att tjäna massor av pengar ändå.
 
Chrissie går med på att ge Cain hennes del av verkstan. Hon besöker sedan en blåslagen Lachlan i fängelset. När hon berättar att Cain fått verkstan så blir Lachlan besviken över att hon gör sig av med alla hennes pengar så inget blir över till honom. Han erkänner sedan att han sett till att bli slagen för att hon ska göra som han vill och att Cain inte hade något med detta att göra. Chrissie blir alldeles förskräckt och undrar vad han är för en typ. Lachlan blir ännu mer förbannad och hotar med att erkänna att han skjutit sin morfar med flit och han kan tala om för domaren att hon bett honom göra det.
 
Tracy övertalar Vanessa att försöka bli vän med deras far igen
 
Lachlan får ett tandborstskaft med ett fastsatt rakblad av sin cellkamrat för att kunna komma därifrån.
 
Lawrence är orolig för Lachlan i fängelset eftersom han själv vet hur svårt det kan vara. Han erkänner för Ronnie att han faktiskt varit delaktig i komplotten mot Andy för att skydda Lachlan och Chrissie. Ronnie blir besviken över lögnerna och går därifrån. Lawrence ringer till Ronnies mobilsvar och ber honom komma hem för han behöver honom och att han kommer att göra allt för Lachlan hädanefter.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Stackars Finn. Han lär inte bli glad när han får veta sanningen om "dejten". Idiotisk idé av "vad-hon-nu-heter" (Davids fru).

2017-10-05 @ 14:40:19
Postat av: Stina

Tracy heter Davids fru hon är jättejobbig och får gärna försvinna ur serien

2017-10-05 @ 15:57:49
Postat av: Anonym

Tracy har faktiskt utvecklats sedan hon kom till byn. I början var hon självisk, beräknerlig lycksökerska som skuldsatte Sam när de var ihopa. Men på senare tid har hon blivit mer omtänksam. Kanske har David en positiv inverkan på henne. Visst var det dumt att anlita en manlig eskort för att muntra upp Finn, men hon ville bara hjälpa till.

2017-10-05 @ 18:37:02
Postat av: Jag bara

Jag tycker också att Tracy är irriterande. Finn lär inte uppskatta hennes sk hjälp. Vem skulle komma på en så korkad idé?

2017-10-05 @ 20:30:57
Postat av: Såpa fantast

Iden var dum, men tanken var god. Förutom detta tycker jag att Tracy har blivit en bättre person på sistone. Har jag fel?

2017-10-05 @ 21:17:59
Postat av: Jag bara

Att tycka något är ju varken rätt eller fel. Tycker jag.

2017-10-06 @ 14:04:51
Postat av: Såpa fantast

Då får jag fråga om någon annan än jag som har märkt att Tracy har förändrats till det bättre?

2017-10-06 @ 14:40:17
Postat av: Ylva

Tracy har väl förändrats till det bättre. Men beter sig fortfarande som en (ursäkta uttrycket) "korkad bimbo". Tycker jag.

2017-10-06 @ 17:37:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0