Hottens hetingar

Inskrivet torsdag 5/10 kl 07:39
 
Frank står på kaféet och pratar om sin lägenhet i Venedig. Jai kommer in och tackar honom för att han hjälpte Meagan.
 
Finn ringer Kasim som inte svarar. Han ringer flera gånger med samma resultat. När Tracy kommer för att muntra upp honom så passar han på att ringa Kasim från hennes mobil när hon går för att hämta vin. Kasim svarar inte nu heller men ringer upp henne när han sett att hon ringt. Finn får luren men Kasim lägger på.
 
Chas vill muntra upp Charity efter den misslyckade överraskningsfesten. Hon bjuder Charity till värdshuset för att hon hört att det kommit ett helt gäng rugbyspelare dit. När de kommer till värdshuset så upptäcker de att det var ett gäng rugbyveteraner. Chas och Charity stannar ändå kvar och festar med gubbarna. Eric skäller ut Charity som känner sig gammal och han talar om att alla där inne skulle gladeligen byta med henne, även han. Det gör att Charity släpper loss och börjar dansa med gubbarna. Alla går sedan över till puben för att fortsätta festandet.
 
Megan träffar Jai som talar om för henne att Frank faktiskt ställt upp för henne. Det leder till att hon bjuder Frank på en öl på puben och han blir glad över att äntligen få sitta och prata med henne.
 
Chrissie berättar för familjen om Cains hotelser mot Lachlan. Ingen tror att Cain skulle göra något utan att det är mest tomma hot. Chrissie säger det till Cain när hon träffar honom ute på gatan i byn.
 
Joanie kommer att få vara kvar i fängelset i en månad till. Kerry bestämmer sig för att det är hon som måste prata med Kyle och berätta som det är.
 
Lachlan får besök av sin advokat men det visar sig att det är Cain som kommit dit. Cain säger att han lyckats ta sig in med anledning av att han är Lachlans rådgivare. Lachlan är först kaxig men sedan efter vissa hotelser lovar han att göra som Cain vill.
 
Chrissie vill inte följa med familjen till puben så hon är ensam hemma när Cain kommer dit. Han får henne till att inse att han menar allvar när han talar om att Lachlan kommer snart att ringa. Lachlan ringer exat den tiden som sagts och han bönar och ber med gråten i halsen att hans mamma ska göra som Cain vill.
 

Kommentarer
Postat av: Anders

Det verkar som att den "Gamla" Cain är på väg tillbaka. Jag som precist hade vant mig vid den "Snälla" Cain. Undrar vad det var som han skrämde upp Lachlan med? Måste ha varit något extra illa för den killen brykar inte vara särskilt strykrädd annars.

Frank och Megan passar bra ihop tycker jag.

Var är Marlon och Carly? Semester? Likaså undrar jag var Priya och Amba har tagit vägen. Har inte sett dem sedan innan sommaruppehållet tror jag.

2017-10-04 @ 14:09:43
Postat av: Såpa fantast

Jag tror att Marlon, Carly, Priya och Amba inte visa just nu är för att ge utrymme till andra pågående storylines. Man får hoppas att den snälle Cain dyker upp igen. Kanske behöver han en ny romans, frågan är bara med vem?

2017-10-04 @ 14:41:16
Postat av: Jonas

Den fagra Carly är saknad.

2017-10-04 @ 20:54:07
Postat av: Jennifer

Cain i sitt gamla esse som gangster, han är intressantare så faktiskt även om han och Moira var söta ihop. Som vanligt kul att kolla in Chrissies snygga kläder

2017-10-04 @ 21:37:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0