Terry Doors karma

Inskrivet kl 20:56
 
Patrick, affärsmannen Moira tog bilen ifrån, hör av sig och vill äta lunch med henne. Ross blir orolig.
 
Chrissie ska hämta vigselringen men Rebecca lyckas få henne på andra tankar för tillfället.
 
Megan ber Frank passa Eliza medan hon måste jobba.
 
Zak vill inte prata med Lisa om sina känslor efter Joanies död. Han tar på sig skulden för att Belle blev sjuk igen och Lisas krossade hjärta och att Joanie kunde ha varit vid liv fortfarande om det inte var för honom.
 
Patrick träffar Moira och berättar att bilen blivit stulen med hans bästa väns aska i. Han tror på karma så därför vill han skriva på det första avtalet de hade.
 
Rebecca talar om för Robert att hon ska lämna in vigselringen för gravering för att överraska Chrisse. Hon erbjuder sig att hjälpa Robert och Aaron med att inreda deras nya hem. Rebecca upptäcker att hon tappat bort ringen.
 
Moira försöker få tag på Ross för att berätta om urnan med Patricks väns aska. Hon säger till Ross att sälja bilen så hon kan sprida askan på en fridfull plats. Precis då kommer Victoria in. Ross hittar på en historia om att Terry Door inte hade några vänner så de ska sprida honom.
 
Megan och Leyla hittar en annan pub för en möhppa och de anlitar samma strippshow som senast till Charitys förtret.
 
Lawrence och Chrissie blir besvikna på Rebecca som tappat bort ringen
 
Paddy beklagar sig för Charity att bedövningspistolen är borta och han har massa kackerlackor på kliniken.
 
Cain får samtal från socialen som vill prata om Kyles boendesituation.
 
Ronnie råder Rebecca att stanna kvar för att bevisa att hon finns där för Chrissie. Chrisse står bakom en dörr och hör dem. Hon har ringen i sitt halsband.
 
Patrick sittr i Finns taxi när hans bil åker förbi. Han ber Finn följa efter men plötsligt ser han två svaga sken ute på ängen. Det är Moira och Victoria som ska sprida askan. Moira kastar askan bakåt rätt på Victoria. Patric och Finn dyker upp. Patrick inser vad de gjort och blir så arg att han tar tillbaka det nya avtalet. Han är ledsen för att de spridit askan från hans hund. Precis då kommer tre poliser till gården.

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Jaha Moira,hur klantigt var det där...Soc- säg inte att det ska bli krångel där med?? Han har ju en pappa, och faktiskt, hans riktiga mor-mor...Och ett stort nätverk som vill ta hand om honom...Amy, hon stack ju, kommer inte riktigt ihåg, är det nåt hon åker dit för om hon kommer tillbaka?? Är väl läge för att komma och ta hand om sonen...Vet inte riktigt vad jag ska säga om Zak´s samvete just nu...I vanliga fall smiter han undan, och det dög att skicka Lisa för att hämta Joanie, men nu helt plötsligt skulle det varit han som åkte...Gillar inte kriget mellan systrarna White...Tycker det är smålöjligt med vuxna som ska kriga om pappas gunst...ni är väl vuxna...? Och hennes son kan gärna sitta där han är ett tag till....var tvungen att dra på mun,när Charity avslöjade att Chas blivit nobbad av "fästmannen"...Visst var det polisen? Men är väl upptagen med jobb och kommer snart tillbaka...

2017-10-31 @ 21:00:25
Postat av: Såpa fantast

På tal om systrarna White gör Rebecca sitt bästa för att samsas med Chrissie, som i sin tur vill få bort Rebecca.

2017-10-31 @ 22:40:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0