Vill du också ha en ananas på ögat?

Inskrivet kl 21:45
 
Cain kommer till Lisa och upptäcker att Kyle inte mår bra och är hemma från förskolan. Lisa berättar att Kyle kissat på sig när han vilat och det var ovanligt.
 
Kerry lägger en ananasskiva på Dans blåtira.
 
Moira letar efter Cain på puben men han är inte där.
 
Megan och Jai träffar mannen, som de krockade med, på puben. Han vill ha 750£ för stötfångaren som lossnat från hans bil. Frank hör det och förstår att hon håller på att bli lurad. Han söker upp mannen på toaletten och talar om att han vet att han lurar Megan och då blir Frank erbjuden 100£ för att hålla tyst. Frank går ut till de andra och talar om att mannen bluffar och han vet det för han gjort samma sak själv en gång i tiden. Sedan går både mannen och Frank ut från puben.
 
Kyle vill inte följa med Cain till verkstan. Cain är på väg att slå till när Kyle vägrar ta på sig stövlarna men hejdar sig när Kyle gömmer sig bakom en nalle. Sedan ser Cain bilden på Shaddrack på väggen. Han rusar ut precis när Zak kommer hem.
 
Några fåtal kommer för att fira Charity.
 
Moira kommer till verkstan för att be Cain om ursäkt och för att prata om dem och Kyle. Cain får ett utbrott och slänger ett verktyg (?) i väggen. Han vill inte prata utan säger bara att de har det bättre utan honom sedan går han därifrån.
 
Zak tar med sig Kyle till kaféet och Lisa är där. Kerry och Dan kommer in. De andra ser Dans blåtira och plötslig börjar Kyle att slå på sin nalle.
 
Moira följer efter Cain för att övertala honom att ta hand om Kyle. Cain berättar om att Kyle sett att Dan fick en snyting. Han tror att han förlorat Kyle redan. Moira säger att hon vet hur det är att förlora ett barn på riktigt. Han vill att hon hjälper honom att prata med Kyle men Moira säger att han måste sköta det själv.
 
Frank söker upp Megan för att kolla hur hon mår. Hon säger att hon aldrig kan lita på honom efter det han berättade på puben.
 
Robert varnar Rebecca för Ross men hon tror att det inte kommer vara några problem.
 
Charity är besviken på överraskningen och att nästan ingen kom. Chas lyckas dock övertala henne till att ha lite kul i alla fall. De börjar dansa och sjunga i baren.
 
Zak, Lisa, Dan, Kerry och Kyle kommer till puben för att få Cain att ställa allt till rätta med Kyle men Cain vill inte ha med grabben att göra så han går därifrån.
 
Chrissie söker upp Cain på verkstan för att kolla om han vill sälja sin del. Hon pratar om hur det är att få problem med sina barn. När hon börjar jämföra sönerna så blir Cain förbannad. Han vill ha hennes del av verkstan gratis inom två dagar annars kommer inte Lachlan att överleva fängelset.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Den riktige Cain verkar vara tillbaka.

Vart har Carly tagit vägen?

2017-10-03 @ 12:30:15
Postat av: Ylva

Ett tag trodde jag att Chrissie och Cain skulle sätta igång med hångel i garaget och att Moira skulle kliva in. Hade varit så typiskt.

Ja var är Carly och Marlon? Han/dom borde varit tvånginkallade till pinsamma födelsedagsfesten.

2017-10-03 @ 12:50:32
Postat av: Christer Jönsson

Säjer Cain free gratis till Chrissie

2017-10-03 @ 14:07:44
Postat av: Gerd

Och jag undrar var är Nhoa ?(säkert fel stavning)

2017-10-03 @ 16:22:27
Postat av: Såpa fantast

Jag tror att Noah bor hos Moira. Han ville hellre bo där än hos Charity. Cain har återigen blivit en bad boy. Han har väl givit upp att få Moira tillbaka. Hon var den som höll honom på mattan.

2017-10-03 @ 17:38:39
Postat av: Peter H

Christer Jönsson/

Jäpp. Han vill ha tillbaka hennes andel av verkstaden utan att betala. Annars kommer hennes son Lachlan att råka illa ut.

Den riktige Cain är verkligen tillbaka.

2017-10-03 @ 19:47:21
Postat av: Christer Jönsson

Jag undrade över va Cain sa till Chrissie efter ordet free, de låter som gratis. Inget vanligt ord i engelskan va jag vet

2017-10-03 @ 22:37:54
Postat av: AnnaS

Ordet gratis finns i engelskan också. (Googlat!)

2017-10-04 @ 02:59:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0