Oss bilskojare emellan

Inskrivet kl 21:26
 
Moira tvättar sin bil när hon ser Ross smyga runt på gården. Hon upptäcker att han gömt en stulen bil i hennes lada. Moira blir rasande. Han säger att han bara försöker tjäna ihop pengar till Sarah.
 
Zak måste ta hand om Joanies saker. Han är orolig för Kyle men Cain säger att de måste inte berätta än om vad som hänt.
 
Rebecca tackar Robert för gott samarbete. Chrissie ser dem men blir inte glad. Hon är besiken över att Rebecca jobbar ihop med honom.
 
Debbie tror att Cain kan ha varit den okände givaren. Charity frågar honom när han kommer hem men han nekar.
 
Moira har ett affärsmöte på puben och blir besviken när mannen försöker sänka priset på överenskommelsen. När hon tackar nej erbjuder sig mannen att köpa hela gården men det vill hon inte.
 
Debbie är besviken på Cain som inte följde med Zak och Lisa när de skulle berätta för Kyle om Joanie. Cain erkänner då att Kyle är livrädd för honom. Debbie råder honom att inte hålla sig undan nu när sonen behöver honom.
 
David är på puben och pratar oliver med Frank som ledsnar så Charity räddar honom genom att säga att hälsovårdsnämnden kan vara på väg. David får bråttom därifrån. Frank och Charity pratar lite men sedan kommer Megan så Frank följer med henne, fast han vänder sig om och kollar på Charity när han går ut
 
Moira hittar mannens bilnyckel på golvet på puben.
 
Rebecca tar asken med mammans vigselring ur kassaskåpet.
 
Cain ändrar sig och går över till Dan och Kerry för att vara med när Kyle får veta om Joanies död. Cain sätter sig vid sonen och berättar vad som hänt och att han kommer alltid att finnas där för honom.
 
Moira kommer med affärsmannens bil till ladan. Hon ber Ross att sälja bilen åt henne. Han protesterar men hon övertalar honom att han får använda ladan men då vill hon ha 20% av hans vinst. Ross går med på det och Moira går ut från ladan med ett leende på läpparna.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Cain har mjuknat och Moira har hårdnat...

2017-10-30 @ 13:19:36
Postat av: Lovisa

Lite roligt att Moira snodde bilen :)

2017-10-30 @ 14:40:58
Postat av: Såpa fantast

Ja, Moira börjar bli mer intressant istället för den präktiga tråkmånsen hon var.

2017-10-30 @ 17:17:48
Postat av: Anders

Mysteriet med pengarna fortsätter! Hoppas fortfarande att det var Andy som stod för dem och att han är på väg tillbaka! Han nämndes ju av Bob i hans kommentar till Cruella, och det kan ju vara ett gott tecken om man är litet konspiratoriskt lagd!

Tyckte också att Moira var skön i dagens avsnitt som snodde bilen från sprätthöken, men eftersom att Ross är inblandad så kan det väl inte göra annat än att sluta i katastrof. Det brukar ju bli så när han leker mästerskurk. Bra att hon blir litet intressantare dock, och nästan ännu bättre är att hon har skippat den där förskräckliga tantfrisyren som hon stoltserade med tidigare!

2017-10-30 @ 17:27:15
Postat av: Jag bara

Jag är väl lite tråkig då som inte tyckte det var kul att Moira också blivit kriminell. Det verkar också lite väl enkelt att sno en bil och sälja den vidare.

2017-10-30 @ 22:17:02
Postat av: Sofia

Gillar inte Moiras "nya" jag. Gillar henne mera som hon har varit tidigare. Ett bra avsnitt i övrigt.

2017-10-31 @ 06:30:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0