Hundhalsbandsletande

Inskrivet onsdagen 25/10 kl 06:53
 
Laurel mår bra av avlastningen medan Diane och Doug har det jobbigt med Ashley.
 
Carly planerar för middagen med Vanessa, Rhona och Pierce eftersom det är hon som ska laga maten och inte Marlon.
 
Rhona går till Vanessa för att förfesta inför middagen. Pierce som följt med sitter på nedervåningen och väntar medan tjejerna är uppe. Han är irriterad över all tid Rhona tillbringar med sina ex.
 
Sam och Charity inser att de inte har Chrissies pass.
 
Diane skäller ut Cain för att hon inte fått veta att Jack och Sarah har kommit hem.
 
Polisen kommer för att kolla om det finns stulna bilar på verkstan.
 
Chrissie upptäcker att det saknas 50 000 på kontot. Hon ringer polisen.
 
Debbie berättar för Zak och Lisa att Sarah fått strupcancer.
 
Ross hittar passet ute på gatan.
 
Ashley letar efter sitt hundhalsband (Det var väl prästkragen, fast den kanske kallas för hundhalsband i svenskan också?)
 
Charity smyger runt Home Farm för att lägga tillbaka passet men Debbie stoppar henne för att göra det själv.
 
Rhona och Pierce börjar hångla med varann på väg till Marlon och Carlys middag men Rhona hör någon i buskarna och tappar lusten.
 
Sam försöker lura ut Lawrence och Chrissie från Home Farm men de säger åt honom att gå. Han går ut via kontoret och ser Debbie där. Hon ska lämna passet men precis då hör de när polisen kommer och de är på väg till kontoret.

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Charity var rolig med sin imitation av Chrissie, särskilt efter bedövningssprutan. Hon är minst sagt kreativ när det gäller att skaffa sig pengar.

2017-10-24 @ 13:15:38
Postat av: Anonym

Ang Pierce svartsjuka på Rhonas f.d. så nämnde han Vanessa. Rhona och Vanessa var väl aldrig tillsammans? Det var väl bara Vanessa som var intresserad?

2017-10-24 @ 16:19:59
Postat av: Anders

Rhona hånglade upp Vanessa men det var endast för att Rhona försökte att flirta till sig smärtstillande tabletter så att hon skulle kunna fortsätta göda sitt missbruk. Tillsammans var dom aldrig! Pierce är sjukt obehaglig i sin svartsjuka, speciellt om man tar in Vanessa-historien i ekvationen! Han borde slå sina påsar ihop Emma istället!

2017-10-24 @ 17:28:51
Postat av: ELIZA

Hade hoppats att slippa fler cancer svängar, håller tummarna att hon blir frisk fort,så vi slipper 25 avsnitt av det...Finns tillräckligt sånt elände i verkliga livet...Kändes liite överdrivet med "vakteriet" hos Ashley... Två vuxna som inte hunnit få på sej kläderna, man kan väl duscha en i taget...Ser fram emot den kommande middagen hos Marlon i morgon...!

2017-10-24 @ 19:42:26
Postat av: Sofia

Tycker denna veckas två avsnitt har varit dåliga och tråkiga. Debbie är inte underhållande för fem öre, det här med ashley börjar bli uttjatat och rhonas fjortisbeteende. Så barnslig hon är. Hur gamla ska de vara? 35-årsåldern? Haft flertalet förhållanden, gift och har barn. Så omogen. Konstigt hon och pierce pratar med varandra så fort de ska kyssas eller vara närgångna. Otypiskt för Dingles dessutom att de skulle springa runt och försöka lägga tillbaka ett pass när folk är i huset. Kunde väl ha lagt det i Rebeccas väska eller något när hon var på puben? Cain är attraktiv i vanliga fall men inte just nu.

2017-10-25 @ 11:27:29
Postat av: ELIZA

Uppfattar Rhonas beteende mot Pierce, som att hon ska hålla honom på gott humör med sexet...

2017-10-25 @ 12:18:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0