Bedövningspistol

Inskrivet tisdag 24/10 kl 06:59
 
Debbie pratar med kidnapparna och de vill givetvis ha tillbaka pengarna. När hon pratat klart så frågar Ross om Sarah har sin mobil så de kan spåra henne var hon är.
 
Laurel njuter av att vara ensam med barnen medan Diane och Doug tar hand om Ashley.
 
Charity lurar ut Pearl från veterinärkliniken för att sno en bedövingspistol. Sedanklär hon ut sig till Chrissie och åker till banken. Hon behöver ta av sig solglasögonen och visa dubbla legitimationer. När bankmannen vänder sig om så är hon beredd med bedövningspistolen. Han har inga invändningar så Charity smyger ned pistolen till väskan men råkar skjuta sig i benet.
 
Debbie, Cain och Ross åker dit Sarahs mobil är men det är vid en bro och inga barn syns till.
 
Charity vinglar ut från banken med pengarna. Cain, Ross och Debbie kommer och hämtar henne. Charity är helt snurrig. De låser in henne i bagageutrymmet för att få henne lugn.
 
Paddy är ledsen för att Chas är på dejt med polisman Wise. Han träffar henne när hon kommer hem efter dejten och de pratar lite och blir överens om att vara vänner igen.
 
Aaron ber Finn om ursäkt och berättar att han antagligen åker i fängelse för grov misshandel. Finn säger att det är kanske vad han förtjänar men han hoppas ändå att det inte blir så.
 
Doug och Diane inser hur svårt det är för Laurel att leva med Ashley som är så förvirrad. Doug säger att Laurel måste se till att få Ashley på ett boende.
 
Debbie, Cain och Ross träffar Hugo på ödsligt ställe för att byta pengarna mot barnen. Hon får barnen och då är Ross på väg att skjuta med bedövningspistolen men Debbie säger nej och de åker därifrån. När de kommer hem berättar Debbie att hon behövde pengarna för att Sarah fått cancer och behöver behandling så hon inte dör.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Men alltså! Cancer nu igen! Hur tänker manusförfattarna?

2017-10-23 @ 12:41:38
Postat av: Jag bara

Ekologiskt.

Att alla tidigare manus är återanvändbara.

2017-10-23 @ 14:07:18
Postat av: Eva

Tillbaks till ruta ett....... stön!

2017-10-23 @ 14:50:05
Postat av: Såpa fantast

I såpor är cancer den vanligaste åkomman. Sarah har haft cancer när hon var mindre och den har alltså kommit tillbaka. Nu förstår man varför Debbie stal pengarna. Hoppas tösen blir botad.

2017-10-23 @ 17:01:38
Postat av: Peter H

Missade avsnittet och fattar inte detta med bankrånet riktigt.

Varför rånar Charity en bank? Hur mycket pengar fick hon med sig?

2017-10-24 @ 12:14:29
Postat av: Såpa fantast

Charity låtsades vara Chrissie och lyckades få ut mycket pengar från hennes konto. 50000 tror jag. Pengarna ska gå till Sarahs cancerbehandling.

2017-10-24 @ 13:06:40
Postat av: Pete H

Såpa fantast - Ok. Tackar.

2017-10-25 @ 13:28:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0