Olycksfågeln

Inskrivet torsdag 19/10 kl 20:46
 
Chas vill att hon och Paddy tar det lite lugnt så allt hinner lägga sig. När de kommer till puben berättar Charity att Aaron blivit arresterad. De skyndar sig till polisstationen där Robert väntar. Robert säger att Aaron vägrar att prata med någon.
 
Finn försvarar Kasims slag inför Pete. Han berättar att han åkt till sjukhuset för att berätta för Kasim att det som Aaron gjort inte hade med honom att göra.
 
Pierce kommer till stationen för att försvara Aaron. Han pratar med Aron som erkänner och han tänker inte säga något som kan lindra straffet.
 
Robert ber Finn att prata med Kasim för att dra in anmälan på Aaron. Finn anklagar Aaron för att vara orsaken till att Kasim inte vill träffa honom. Finn vägrar så Robert säger att han kan prata med Kasim själv. Då erkänner Finn att det var han som ringde polisen.
 
Chas spårar ur och anklagar Paddy för att vara en olycksfågel och det är hans fel att Aaron sitter inne för hade hon inte varit på hans dumma dejt hade hon kunnat hålla koll på Aaron. Hon säger att Paddy inte betyder något alls för henne eller Aaron.
 
Nicola fortsätter att köra med Jai och hon anställer Laurel som fabrikens nya förman. Hon säger åt Laurel att jobba vilka tider hon vill.
 
Will har fått några slag av Ashley när han jobbade men han vill vara kvar tills Laurel kommer hem men Gabby säger det är okej för henne att vara med sin far som ändå ligger och vilar så kan Will gå hem. Hon lovar att berätta för Laurel om vad som hänt. Gabby säger dock inget när Laurel kommer utan säger att allt gått bra.
 
Chas träffar polisen som tog hand om Gordonfallet. Hon är orolig för att förlora Aaron och det berättar hon för honom. Polisen tröstar henne och kör hem henne. Chas säger att Aaron bara försvarat en vän. Polisen förklarar att problemet är att Aaron redan förhörts men om de kan göra ett nytt förhör där det framkommer så kan han (polisen) trolla bort det första. Paddy hör när polsen pratar med Chas men han visar sig inte för dem
 
Paddy är orolig över att polisman Wise kommer att ta Chas ifrån honom. Han berättar det för Rhona och Pierce.
 
Finn sitter i bilen utanför Kasims hus och håller koll på vad Kasim och hans pappa gör
 
Aaron blir frisläppt och kommer hem med Robert. Han säger att nu har Robert chansen att sticka men Robert säger att han älskar Aaron, bara Aaron.
 
Chas flirtar med Wise men när hon går iväg kommer Pierce fram till honom. Pierce hotar med att skvallra om vad Wise gjort om han inte låter Chas vara. Så Wise får välja om han vill att Chas är värd att hamna i fängelse för. Sen kommer Rhona fram till dem och hon går iväg med Pierce.

Kommentarer
Postat av: Lena

Sådan mor sådan son stämmer bra på Emma och Finn
Så tröttsamt

2017-10-18 @ 13:06:52
Postat av: Anonym

Finn verkar tappa greppet. Trist. Och vad ska man säga om Pierce? Gör vad som helst för att hålla Paddy på avstånd.

2017-10-18 @ 14:12:13
Postat av: Anonym

Just nu tycker jag hela serien är ganska tröttsam. Var och varannan dag sitter någon i häktet, ligger halvdöd på sjukan eller ställs inför rätta. Jag tycker HTG är som bäst när den är realistisk och vardagsnära.

2017-10-18 @ 14:12:58
Postat av: Jag bara

Jag blev anonym av ngn anledning 14:12:58

2017-10-18 @ 14:14:12
Postat av: Sofia

Tycker synd om Finn, han skulle verkligen behöva prata med någon professionell så att han inte agerar på känslorna. Kasim har sagt en del rätt så hårda saker som bör få honom att backa, men tydligen inte. När det gäller Robert och Aaron tycker jag att Robert har ett opålitligt förhållningssätt och det är nog det som triggar Aaron. Varför sitta och umgås så med Rebecca. Jag tycker inte att agerar juste och jag skulle också ha problem med en pojkvän som betedde sig så som Robert gör. Allt sitter inte i huvudet, det finns också saker som faktiskt är så som de ter sig vara.

2017-10-18 @ 15:24:39
Postat av: Såpa fantast

Det blev inget Vegas-bröllop för Aaron och Robert. Självklart blev Aaron anhållet, skulle vara konstigt annars. Det får bli en lärdom för honom att man inte kan misshandla någon utan konsekvenser. Finn har inte bearbetat sorgen efter James död. Jag tror att det är anledningen till att han har flippat ut. Han vill inte förlora Kasim också. Dels har han sin mammas gener.

2017-10-18 @ 16:14:58
Postat av: Såpa fantast

Anhållen skulle det stå

2017-10-18 @ 16:16:33
Postat av: Ylva

Det var jag som skrev den andra kommentaren idag.

2017-10-18 @ 16:46:37
Postat av: Christer Jönsson

I morrn blir de mera vardagsnära för då tittar Cain på TV. Bara en sån sak

2017-10-18 @ 18:07:39
Postat av: Såpa fantast

Jag har nog aldrig sett Cain titta på TV

2017-10-18 @ 18:42:51
Postat av: Anonym

Ha ha, kul Christer. 😴

2017-10-18 @ 22:38:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0