Date nr 475

Inskrivet kl 20:46
 
Finn försöker stoppa Kasim och hans pappa genom att ställa sig framför deras bil. När pappan kommer ut ur bilen kastar sig Finn in och han ber Kasim att inte lyssna på sin far. Han tar bilnycklarna och kastar iväg dem i ett buskage. Kasims pappa blir rasande och Kasim försöker att tala om för Finn att det inte är någon idé eftersom han inte vill vara ihop med Finn som är en galning. (Med tankie på det Finn gjort är jag beredd att hålla med Kasim, som för övrigt antagligen vill se ut som Prince)
 
Laurel börjar med sin underklädesförsäljning och några av tjejerna i byn blir intresserade av att köpa något ifrån henne.
 
Aaron försöker få Robert att stanna men Robert inser att Aarons osäkerhet inte kommer att ändras. Robert är fast besluten att det är slut så Aaron tar en flaska whisky och går ut för att supa.
 
Gabby tvättar Ashleys kläder i smyg och hon är hemma med honom och spelar Monopol.
 
Chas och Paddy får sin middag hos Marlon. Paddy håller masken och försöker att inget säga om sin smärta men när Chas börjar flirta med honom får han så ont att han svimmar. När han piggnat till blir han tvungen att berätta för henne om läget. Chas är väldigt förstående och hon tror inte alls att det är någon förbannelse som drabbat dem.
 
Lisa och Kerry lyckas tigga tillbaka jobben. Nicola påpekar att detta är sista varningen för dem.
 
Finn ger sig inte utan försöker stoppa Kasim och hans far. Aaron kommer dit och när Kasim slår till Finn som nämnt att de legat med varann så blir Aaron rasande och kastar sig över Kasim och slår på honom. Han blir stoppad och går därifrån. Kasim måste åka till sjukhuset och Finn vill följa med men får inte.
 
Robert och Aaron blir sams och enas om att de kanske ska åka till Vegas i alla fall. Precis då kommer polisen och för iväg Aaron som är anklagad för misshandel.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Jag är så in i baljan trött på dessa knytnävar som alltid ska lösa alla konflikter. Är alla huliganer i Emmerdale?
Gabby är verkligen fin just nu. Rörande.

2017-10-17 @ 12:31:39
Postat av: Såpa fantast

Alla i byn är inte huliganer. Men vissa är mer benägna att ta till knytnävarna och Aaron är en av dem. Egentligen är han arg över situationen med Robert, men han tog ut ilskan på Kasim.

2017-10-17 @ 14:42:21
Postat av: Ylva

Ja tänk att Gabby blivit så snäll, fin och omtänksam! Det var oväntat för mig i alla fall.

Trist att Aaron blev våldsam. Nu åker han väl dit? Men jag tycker Finn agerade överdrivet när han inte kunde släppa iväg Kas och pappan.

2017-10-17 @ 17:36:10
Postat av: jackson

Är den ursprungliga anledningen till att Kasims pappa är så våldsam att han inte accepterar att sonen är gay?

2017-10-17 @ 17:39:52
Postat av: Jonas

Något oväntat att Kasim visade sig vara så våldsam. Han har mest gett intryck av att vara en veritabel drama queen och allmänt besvärlig person att ha att göra med förut.

Gabby har verkligen vänt från demonbarn (i form av den förre skådespelaren) till ömsint dotter.

2017-10-17 @ 20:52:43
Postat av: Alice

Finn håller på att spåra ur. Allt mer lik sin mamma, helt besatt. Hoppas att han lugnar ner sig.

2017-10-17 @ 21:07:03
Postat av: ELIZA

Snyggt jobbat, Aaron!! Hur blir det med resan till Las Vegas nu?? Intyg på att han sitter inne för att få tillbaka pengarna...??

2017-10-18 @ 07:34:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0