Osäkerhet, olycka och osämja

Inskrivet kl 22:14
 
Robert måste jobba så Aaron blir besviken över att de inte får tid tillsammans.
 
Laurel har problem med att betala alla räkningar men hon känner inte för att binda sig vid ett heltidsarbete. Brenda ger henne tips om att jobba med underklädes-partyn. Laurel tror att det är en bra idé.
 
Kerry gör uppror på fabriken och vill att de andra ska stödja henne genom att strejka. Lisa som tvekande ställer sig på Kerrys sida ångrar sig direkt när Kerry säger att de båda slutar om hon får sparken. Lisa erkänner för Kerry att hon kan inte ställa upp om hon riskerar att bli av med jobbet.
 
Rebecca har problem efter ett möte för att hon inte förstått vad de pratat om så hon ber Robert om hjälp. Han går med på ett möte där kvinnan pussar honom på kinden efteråt. Robert vill inte att Aaron får veta att han varit där,
 
Finn är besviken på sin mamma som fick Kasim att ljuga för honom när han gjorde slut Han är trött på att hon lägger sig i allt men då svarar hon att det ligger i familjen att vara sådan.
 
Aaron har fått veta att Robert är på Home Farm så han går dit. Han kommer precis så han hör att Robert inte vill att Rebecca berättar att han varit där. Aaron blir sur för att Robert bara ljuger. Robert blir förbannad på Aaron som är så svartsjuk. De börjar tjafsa med varann på Home Farm så Aaron går därifrån.
 
Laurel träffar en kvinna från underklädesföretaget och när kvinnan gått så går även Laurel ut. Ashley påtalar flera gånger att han måste gå. Han är på väg till flera ställen men Gabby säger åt honom att inte gå dit eller dit, det slutar med att Ashley kissar på sig.
 
Marlon ger Paddy råd om klädseln inför restaurangbesöket med Chas. När Paddy bytt byxor fastnar han med de ädlare delarna i gylfen. Paddy kan knappt gå. Chas kommer hem till Marlon där killarna är och då säger Marlon att restaurangbesöket är inställt för att det skett en brand på restaurangen men han kommer att laga mat åt dem. Paddy sitter i soffan och ser mest plågad ut.
 
Kasim och hans far står vid ytterdörren hos Finn när han kommer hem. Pappan säger åt Finn att hålla sig borta och inte ringa eller sms:a till Kasim för annars kommer han ringa polisen
 
Robert säger till Aaron att Aaron är rädd för att vara lycklig, att han kommer alltid att hitta något att vara orolig för. Robert tar av sig ringen och säger att han inte kan göra Aaron lycklig.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Aron är hopplös med sin osäkerhet. Något som för övrigt flera av männen i serien lider av.

Ta Paddy t ex. Vad hände med honom? Körde han fast snoppen i blixtlåset eller vad? Varför i helvete åker han inte till akuten i så fall?

2017-10-16 @ 12:33:21
Postat av: Jag bara

Dagens avsnitt fick mig att tänka på filmerna, There's something about Mary (gylfscenen) och Still Alice (Ashley som kissade på sig).

2017-10-16 @ 15:25:22
Postat av: Eva

Har herrarna inga kalsonger i England med tanke på Paddys olycka. Konstigt

2017-10-16 @ 16:10:40
Postat av: Ylva

Jag tänkte också på att Paddys "skadescen" var inspirerad/snodd från There's something about Mary.

Ja synd om Aaron som är så osäker och aldrig kan vara lycklig.

Kerry är bra naiv som vanligt när hon inbillar sig att hon ska få med sig de andra fabriksarbetarna i ngn slags vild strejk:)

2017-10-16 @ 16:39:28
Postat av: Såpa fantast

Ja, Aaron har dåligt självförtroende och det verkar som att han tvivlar på Robert. Han hör ju då och då folk säga att Robert kommer att vara otrogen som vanligt. Det är så deras förhållande började. Det är nog inte meningen med Paddy och Chas den här gången. Allt går emot dem.

2017-10-16 @ 21:05:52
Postat av: Jonas

Det var lite Bottom över gylfscenen.

2017-10-16 @ 22:15:33
Postat av: Anders

Stackars Paddy! Har själv haft en gylfrelaterad "Olycka" så jag vet hur det känns! Gillade Marlons minspel när han erbjöd Chas en "Cock-tail". Småfyndigt!

Vad fin Gabby är med Ashley. Den tjejen har verkligen vuxit i mina ögon sedan hon lade ned sin bortskämda snobbighet!

Aaron borde rycka upp sig litet. Finns inget osexigare än svartsjuka och det tycker nog Robban också! Hoppas att det inte blir slut mellan dem nu även fast det kanske ser litet mörkt ut för tillfället!

2017-10-17 @ 01:14:38
Postat av: Jennifer

Blir det Finn o Aaron som blir ihop nu? Robert går säkert till Rebeckas säng, det finns ju pengar där att hämta också.

2017-10-17 @ 11:46:34
Postat av: ELIZA

Om man måste ljuga om helt oskyldiga saker, är det hög tid att avsluta förhållandet...Såå Aaron, tagga ner om du vill behålla Robert...Och blir man anklagad för "saker och ting", kan man ju lika gärna göra det...Får ju samma skit vilket som...Ha ha ha ....Bra spelat av Paddy...Tänkte bara, aj aj aj aj....Och samma tanke här, kalsonger???? Kerry, voj voj,hur tänkte hon där? Ge upp jobbet för hennes skull..?

2017-10-17 @ 12:00:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0