Union Jack-kalsonger

Inskrivet fredag 13/10 kl 18:09
 
Bob vaknar på soffan i lägenheten som hör till puben. Han är halvklädd och bakfull. Chas kommer in och hon skrattar åt honom när han lommar ut med kläderna i handen.
 
Charity tar farväl av en av stripporna som hon tillbringat natten med. När hon kommer in till Chas så pratar hon lyriskt om sin natt med en underbar man. Chas tror då att det är Bob Charity pratar om. Hon nämner det för några i byn och Rodney blir väldigt imponerad av Bob.
 
Nicola har lunchmöte med Jai för att prata om affärer. Efteråt säger han att han inte är intresserad av att jobba ihop med henne igen. Nicola blir sur för att han bara var ute efter en gratis lunch.
 
Rhona mår dåligt på morgonen efter festkvällen. Hon ser sitt sms från strippan men säger inget till Pierce. Han vet ju att hon ljuger för honom eftersom han sett sms:et. När strippan ringer så talar Rhona om det för Pierce. Hon berättar att killen behöver hjälp med sin orm.
 
Emma lånar Finns mobil och ringer Nathan för att han ska komma till byn. Hon ser till att de ses på kaféet. Sedan går hon däirfrån och låter dem  prata. Tracy kommer in och när Finn går på toaletten så säger hon till Nathan att sluta träffa Finn för hon tänker inte betala honom längre. Finn som kommer ut från toaletten hör detta och blir besviken. Senare blir han ändå vän med Tracy eftersom flirten med Nathan gjort att Kasim är tillbaka.
 
Brenda får höra snacket på byn om Bob och Charity. Hon tror först att de varit ihop men inser sedan att det är orimligt.
 
Robert träffar Neville från försäkringsbolaget som utredde branden av Rakesh hus. Nicola ser dem och går fram och tackar Neville för försäkringspengarna Hon får då veta att det inte betalats ut några pengar. Nicola går hem och berättar för Jimmy att Rakesh måste ha betalat ur egen ficka men varför?

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Chas är duktig på förhastade slutsatser!

Ska bli spännande att se om Nicola nosar upp nåt om branden! Fast nu kommer jag inte ihåg varför Rakesh betalade henne?

2017-10-11 @ 12:42:46
Postat av: Såpa fantast

Rakesh påstod att försäkringsbolaget betalade ut ersättning efter branden. Han betalade Nicola eftersom hon blev skadad och fick bestående men. Hoppas hon får reda på sanningen.

2017-10-11 @ 13:59:38
Postat av: Ylva

Ja sanningen ang branden kanske är på väg att nystas upp nu. Hoppas det.

Nu ska jag klaga på Tracy igen. Sorry men hennes gapande minspel när hon ska se förvånad/chockad/avslöjad ut får mig att ta till skämskudden;)

2017-10-11 @ 17:08:04
Postat av: Anders

Rakesh kommer att få det minst sagt hett om öronen när Nicola får reda på sanningen! 10000£ för en livstidsskada är en löjligt låg summa!

Bob och Charity-historien var litet smålustig faktiskt, fast jag var litet orolig att Brenda inte skulle tro på sanningen där ett tag! Tur för Bob att hon tog det med ett skratt!!

Så nu vet Finn om Tracys hallickaffärer. Blir nog en liten fnurra på tråden mellan dem ett tag, fast känner jag serien rätt så blir Tracy förlåten rätt snart. Värre saker än en inhyrd eskort har förlåtits genom åren i denna serie, inte minst Robbans bravader för att snacka relativ nutid. Nicolas många mordförsök på sin dåvarande man Donald är en annan och sedan så får man heller inte glömma att Jimmy var en ganska så obehaglig typ ett tag för några år sedan. Bobs dotter en tant vid namn Noreen (Eller liknande) fick ju sätta livet till för att Jimmy hade snålat och fuskbyggt sina hus i bostadsområdet "River Homes".

Skönt att inte Pierce blev helt Emma när han fick se snusk-SMS:et från ormstrippan! Trodde att han skulle flyga på Rhona där ett tag. Verkar som att karln iaf har litet styrsel på svartsjukan.

2017-10-12 @ 01:00:17
Postat av: ELIZA

Och vad hade Chas med det att göra?? Fast den här gången var det ju tur med sladdrandet, så det blev uppklarat på en gång...Ja,Rakesh kan gärna få det lite hett om öronen, han lurade ju Prijja också, lääänge...Var är dom förresten...

2017-10-12 @ 09:15:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0