Orm som tappat gnistan

Inskrivet kl 20:58
 
Pierce vill bjuda Rhona på mysmiddag hemma men får då veta att det är kvällen för strippshowen. Han blir besviken men övertalar Rhona att gå på den istället för att stanna hemma med honom. Rhona träffar Vanessa, Tracy och Carly för att förfesta. Tjejerna har så kul att Rhona inte hör när Pierce ringer henne. Han lämnar ett meddelande på hennes mobilsvarare om att han saknar henne.
 
Lawrence ber Rebecca att göra något för att få Chrissie att tänka på annat än Lachlan. Rebecca vill att de går till puben men Chrissie tvekar.
 
Nicola städar åkeriets kontor trots att Robert protesterar. Han blir dock nöjd när hon är klar och han får lätt tag på den mappen han behöver.
 
Rebecca träffar Ross på puben och de super till tillsammans. Hon är besviken över att Chrissie inte kommit men Ross tröstar henne med att de har sex inne på toaletten. Chrissie kommer dit och blir besviken på sin syster när hon upptäcker vad Beccs gjort.
 
På puben är det full fart och gruppen med killar som kör sin strippshow har fullt upp. Chas och Charity är nöjda med alla pengar de tjänar på att Megan och Leyla lånar deras lokal för möhippan. Rhona är full och dansar med en av killarna. Hon smeker hans bröst och flirtar. Pierce kommer dit men hon ser honom inte så han går hem igen.
 
Kasim kommer till puben för att prata med Finn. Finn ber om ursäkt men Kasim är glad och vill roa sig.
 
Bob visar upp gamla takter och kör en egen strippshow på puben.
 
Lisa pratar med Ronnie och hon beklagar sig över att Zak inte är som förut utan väldigt förändrad och det gillar hon inte.
 
Rhona ger den ena killen ett visitkort så han kan höra av sig tilll henne för hans "orm har tappat gnistan". Hon går hem och möter Pierce. Rhona är så full att hon somnar på soffan. Hon får ett sms från strippkillen som önskar henne "godnatt sov gott, du sexiga kvinna". Pierce ser sms:et på hennes mobil.

Kommentarer
Postat av: Anders

Ojoj! Nu ligger nog Rhona pyrt till! Pierce såg ju inte direkt överlycklig ut om man säger så..

Strippar-Bob med by-tjejer hade kul iaf och lika så Ross tillsammans med Rebecca inne på toaletten! Ronnie såg också¨ut att ha trevligt och såg mest distraherad ut när Lisa ville ventilera sitt förhållande med Zac.

Nico fick fason på Jimmy och Robbans kontor även fast Rob inte såg direkt överlycklig ut i början. Undrade först om han inte möjligen dolde något fuffens i sitt skrivbord och därför inte ville att Nicola skulle rota runt i det, men senare så tyckte han att det ända nog var litet bra med litet ordning och reda.

2017-10-10 @ 13:03:55
Postat av: AnnaS

Roligt att se Bob i dagens avsnitt!

Stackars Rhona, nu spårar väl Pierce ur igen..

2017-10-10 @ 13:52:41
Postat av: jag bara

Fantasilösa möhippor när alla ska ha strippande manliga dansare som tjejerna sedan kladdar på. Vore ju kul om någon kom med något annat någon gång.

Pierce fick ju verkligen vatten på sin kvarn, även om det var oskyldigare i verkligheten.

2017-10-10 @ 13:55:03
Postat av: Stina

Lika osmakligt med manliga strippor som med kvinnliga. Männen såg bare äckliga ut

2017-10-10 @ 15:09:53
Postat av: Peter H

Vi får väl se om det blir kvinnliga strippor i nåt kommande avsnitt.

2017-10-10 @ 16:05:16
Postat av: Ylva

Ja Bob var rätt kul. Och Carly skämdes:) Marlon fortfarande osynlig så vitt jag kunde se.

2017-10-10 @ 16:53:30
Postat av: ELIZA

Håller med Stina...Fan, dom beter sej som om dom aldrig sett en kropp förr...Vuxna människor...Eller...Lisa har problem, men slutar hon fundera på hans liv med Joanie,så ordnar det sej...Inte har dom blivit några andra människor, grejen är kanske ,att hon kommit på att hon klarar sej utan honom,egentligen...Jag vill att dom hittar tillbaka till varann, lugnt och tryggt...Tycker ibland att, varför skiljer sej folk, som varit ihop så länge,och dessutom, uppi åren...Jaaa,jaag fattar, se nåt annat innan man dör...För att dra en klyscha,((hur nu det stavas,ids inte googla))så är gräset OFTAST inte grönare där borta...Många figurer är inte med, men dom har väl semester på varmare breddgrader, ifall dom haft lika dålig sommar som oss....Jaaaa,jag veeeet, inspelat för typ ett halvår sen eller längre....Skrev en gång, att hoppas nu inte Aaron blir i fängelse så länge över sommaren, när det var väldigt varmt...Så han fick lida i cellen...OJ, en del var tvungen att påpeka , Vi ser inspelade avsnitt i en serie....YES, jag vet!!!!! Jag skämtade..................Ska man inte göra,om så allvarliga saker....

2017-10-10 @ 17:19:54
Postat av: Såpa fantast

Invånarna i byn vet hur man ska ha kul. Lite stalkervarning på Pierce. Jag blev förvånad när han uppmuntrade Rhona att gå till strippfesten. Nu förstår jag att han ville spionera på henne när han i själva verket sa att han skulle jobba hela natten.

2017-10-11 @ 00:24:38
Postat av: jackson

Pierce är en riktig otäcking. Rhona verkar vela hit och dit när det gäller vad hon skall tro om honom.

2017-10-11 @ 10:02:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0