Skriv själv istället för att läsa

Inskrivet kl 20:36
 
Sarah kommer till Dingles gård och märker att det låter från ladan men Zak tror att det är ljud från grisarna. När Zak går in i huset så kollar Sarah ladan. Hon upptäcker kvinnan som blivit inlåst. Kvinnan är lugn och de börjar prata med varann. Sarah lovar att hämta lite smörgåsar, öl och hostmedicin till kvinnan
 
Charity talar om för Debbie att hon fixat pengarna till Sarahs insamling. Debbie frågar givetvis hur hon fått tag på dem. Charity erkänner att hon gjort något olagligt och Debbie blir rasande eftersom polisen håller koll på dem.
 
Tracy som beslutat sig för att själv skiva en bok låter andra få läsa ett utkast och de flesta blir lite generade då boken innehåller en massa sex.
 
Chrissie är säker på att Sam vet mer om inbrottet så hon säger åt honom att komma till Home Farm. När han kommer dit så börjar hon pressa honom till att erkänna för hon och Rebecca vet allt redan. Sam börjar erkänna och be om ursäkt men det är inte för inbrottet utan för att han lånat toaletten. Chrissie blir besviken men ger sig inte och tillslut råkar Sam säga att Charity fått tag på massa pengar till Sarahs insamling.
 
Zak har svårt att planera begravningen och han verkar inte vilja hålla något tal. Kerry blir besviken men lovar att själv säga några ord.
 
Lisa blir orolig när hon ser att begravningsbyrån vill ha 1000£, pengar de inte har.
 
Charity får pengarna för diamanterna och hon ger Frank en del och hon säger åt honom att tänka på nästa gång men då säger Frank att han inte vill vara med längre.
 
Chrissie och Rebecca stormar in i lägenheten hos Charity precis när hon räcker över en stor sedelbunt till Debbie. Chrissie anklagar Charity för inbrottet men hon skäller ut Chrissie som satt dit Andy för brottet Lachlan gjort. Charity försvarar sig med att allt hon gjort var för Sarahs skull medan de sett till att Sarahs pappa inte ens vet om att hon är sjuk. Chrissie vill ringa polisen direkt med Rebecca stoppar henne. Lawrence kommer dit och han vill också vänta med att ringa polisen
 
Frank märker att det är ett ståhej bakom puben. När Charity sedan kommer ut till puben så säger hon till honom att hon är avslöjad men hon drar med sig honom i fallet om det behövs.
 
Sarah lyckas få med sig smörgåsar, öl och hostmedicin till damen i ladan. Hon märker att damen inte är där för begravningen och hon vill inte säga vem hon är. När hon kallar Sarah vid namn blir Sarah ännu mer misstänksam. Vem är hon?
 

Kommentarer
Postat av: jag bara

Vad var det för en tant i stallet hos Dingels? Fick man veta det?

Hade tv:n på men blev så distraherad av helikoptrar som flyger över huset och min kompis som ringer och berättar att det varit ett knivmord på förmiddagen här i Tullinge, en liten bit från vårt hus. Lika dramatiskt här som i Emmerdale.

2017-11-07 @ 12:56:51
Postat av: AnnaS

Vem är den främmande kvinnan? Hon vet alltså vem Sarah är, men inte Joanie. Och hon ser ut som en äldre Leylah och så dricker hon rätt mycket. Spännande!

2017-11-07 @ 12:58:19
Postat av: Ylva

Vad är det med Zak? Ska han bryta samman igen? Stackars Lisa som får ta hand om allt. Och varför hon ska behöva vara med och bekosta Joanies begravning begriper jag inte.

Ang den okända kvinnan tyder intresset för alkohol på att hon kanske är Dingle;)

2017-11-07 @ 14:20:37
Postat av: Jag bara

Det låter ju inte som en social tant då. Vad ska man gissa på, kanske en Dingle som Ylva tror. Lisa har ingen syster då?

2017-11-07 @ 19:41:20
Postat av: Hedda

Lever Chas och Cains mamma? Jag förstår inte, varför tanten gömmer sig. Vad gör hon där, om hon inte vill visa upp sig?

2017-11-07 @ 20:07:01
Postat av: ELIZA

HELT RÄTT; YLVA!!! vad har Lisa med den kostnaden att göra??? Stackars kvinna, att ens behöva fundera på det...Nån dj*vla måtta får det väl ändå vara...fan, nu blev jag förb*nnad...Häv dej ut och arbeta, Zak!!!!Har gång efter annan,sagt hur mycket jag gillar Zak, men DEN LATASTE varelsen i byn...Arbetar man inte orkar man inte dricka ÖL...Och ännu mindre äta....Fast det drar han ju hem, kaninerna, olagligt....kaningryta,var och varannan dag...Kräääk....Charity,

2017-11-07 @ 20:18:19
Postat av: ELIZA

Oj då, for iväg...skulle bara sträcka mej efter chipspåsen....Charity ja, människan har ingen skam i kroppen,hur kan hon hota Frank, vem har mest att förlora?? Vill hon vara med när Sarah får behandling?? Och blir förhoppningsvis frisk...Och Frank borde göra slut med Megan, varför blev hon helt plötsligt intresserad? För att Frank skulle "vara" med Charity, och vi skulle bli konfunderade...

2017-11-07 @ 20:25:56
Postat av: Christer Jönsson

För närvarande heter tanten woman in barn. Men hon kommer att få ett namn. HTG har också fått ytterligare ett namn.Dvs en ny utmärkelse. "Winner of Inside Soap Awards" Därmed har HTG vunnit allt som går att vinna iår. Vid gårdagens gala delades de ut nitton utmärkelser, HTG vann åtta av dom

2017-11-07 @ 20:41:06
Postat av: Såpa fantast

Jag har funderat på varför Home Farm inte har någon som helst säkerhet. Låser de inte ens ytterdörren? Den mystiska kvinnan har för fina kläder för att vara en Dingle. Hon ser ut att vara en överklassdam.

2017-11-07 @ 21:31:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0