Okända människor

Inskrivet kl 21:06
 
Okänd kvinna kommer till byn med packning.
 
Carity säger att hon ska gå till gymmet men Chas tvivlar.
 
Doug är besviken då det inte syns något på den inspelade filmen från övervakningskameran men ändå har det tillkommit lappar vid hans grönsaksstånd
 
Frank och Charity klär ut sig och låtsas bo på Home Farm. De har bokat tid med en Harry som ska komma och visa massa diamanter. Harry har dock kollat upp dem och talar om att han vet att Home Farm inte är deras hem. Frank säger att han lånat huset av en vän.
 
Tracy och Pearl har svårt att förstå boken de skulle läsa i bokklubben så Pearl föreslår en annan bok som är lite fräckare.
 
Zak kommer sent till planeringen av Joanies begravning med Harriet.
 
Oscar och Clarissa, ja Charity och Frank alltså, bestämmer sig för att köpa alla diamanter som Harry har att erbjuda. Livakten som Harry har med sig börjar tjafsa med Harry och plötsligt ramlar väskan med diamanter i golvet. Harry säger direkt att några diamanter saknas när han samlar ihop dem från golvet.
 
Megan ringer på dörren på Home Farm så Charity och Frank får bråttom därifrån. Hon misstänker att det är inbrott och ringer polisen som är där när Lawrence, Chrissie och Rebecca kommer hem från sjukhuset. Harry och livvakten försöker förklara att ett par varit där och släppt in dem.
 
Okända tanten smyger runt på Dingles gård och blir inslåst i en lada.
 
Chrissie är övertygad om att det är samma person som stal hennes pengar och pass som nu låtsades bo på Home Farm
 
Rodney berättar för Bernice att han ska åka till Frankrike i några månader för att hjälpa en vän med hans tivoli.
 
Charity och Frank har lyckats komma undan och när de gömmer sig bakom några buskar börjar de kyssa varann. När de klär på sig så ringer Megan men Frank svarar inte. Han vill att Charity raderar inspelningen och dessutom vill han ha sin del av diamantförsäljningen. Charity säger att de får se vad som blir över efter att Sarah fått sina pengar

Kommentarer
Postat av: Anders

Vem var det som smög runt i byn? Ny förmåga eller gammal förmåga med nytt ansikte? Kan inte minnas att jag har sett den damen förut. Välklädd var hon iaf och faktiskt rätt lik Leila!

2017-11-06 @ 15:04:18
Postat av: Ylva

Ja vem var det? Verkar som hon planerar att stanna mer än ngt dygn med tanke på packningen.

2017-11-06 @ 16:41:22
Postat av: Jag bara

Kan det ha varit en socialentant som skulle inspektera Kyles eventuella blivande hem. Hon fick nog inget bra intryck.

2017-11-06 @ 18:29:09
Postat av: ELIZA

Alltså,hur förslagen är man? "Låna" Home farm för egna "affärer"....Charity lägger minsann inte fingrarna mellan...ja,vem var damen? Vad hon såg busig ut, Pearl idag...

2017-11-06 @ 19:26:09
Postat av: Jonas

Med tanke på hur de byter skådespelare skulle det inte förvåna mig om det skulle föreställa att Amy är tillbaka. Alternativt kanske det är någon släkting till Joanie, eller möjligen den som donerade pengarna till Sarah. Nu har jag nästan helgarderat.

2017-11-06 @ 22:25:49
Postat av: ELIZA

Amy, ja då har hon åldrats 25 år...Eller 30...

2017-11-07 @ 06:44:07
Postat av: Jonas

Jo, men Victoria och Gabby åldrades snabbt de också.

2017-11-07 @ 07:47:13
Postat av: jackson

Av någon anledning tänkte jag direkt släkting till Joanie så fort jag såg kvinnan. Hon kanske är ute efter ett (obefintligt??) arv eller liknande.

2017-11-07 @ 08:04:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0