Miss Januari

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet kl 21:03
 
Faith är på väg att flytta från Bartons gård. Moira ger henne en bunt sedlar så hon ska ha något att börja med. Debbie säger att hon och barnen ska åka iväg till ett nöjesfält. Faith råkar se att det ligger flygbiljetter till Prag i Debbies väska. Polisen kommer och frågar efter Debbie men Moira säger att hon är ute med barnen.
 
Jacob och Gabby kan inte låta bli att titta på varann när de ses på kaféet. Bernice gillar inte det och hon säger åt Gabby att inte träffa honom efter det som hände förra gången. Laurel försvarar Gabby och säger att hon mognat en hel del senaste tiden.
 
Will kommer över till Laurel för att kolla till Sandy. När Will berömmer Laurels blombukett så säger hon att det inte var okej av någon att skicka blommor till en gift kvinna så de bör kastas. Senare kommer Will tillbaka och han har med sig en flaska vin som han ställer in i kylskåpet. Han säger att det är hans lediga dag. Sandy inser vad som är på väg att hända så han pratar med Laurel. Hon pratar sedan med Will och säger åt honom att de inte behöver hans hjälp längre.
 
Aarons cellkamrat försöker skrämma honom men Aaron blir inte rädd. Sedan vill cellkamraten veta mer och se bilder på Aarons flickvän. När Aaron inte har några bilder på tjejer så ger kamraten honom Miss Januari. De träffar även på en tuff kille som har en pappa som känner till Cain.
 
Faith flirtar med Doug på kaféet. Liv och Gabby ser det. Gabby går iväg och när hon kommer tillbaka så säger Liv att Doug klagat på henne och Jacob med familj. Det gör att tjejerna ska hämnas på Doug så de sprayar hans frukt och grönsaker svarta.
 
Rakesh och Priya passar på att ha sex på kontoret på fabriken när de är ensamma där. Precis när de är klara så kommer Jai tillbaka så Rakesh gömmer sig bakom skrivbordet.
 
Debbie låser in Charity för att inte bli stoppad när hon ska ta barnen till flygplatsen. Hon har fått ett falskt pass av Ross.
 
Faith ber Cain om hjälp för hon vet att Debbie är på väg till Prag. För att stoppa Debbie har hon tagit hennes flygbiljetter.
 
Debbie kommer till flygplatsen men Sarah vägrar att kliva ur bilen. Hon låser in sig och Debbie blir stressad när hon ser att polisen kommer dit.

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Will börjar kännas lite obehaglig.

Är Faiths plan att åka till Prag med Sarah?

Tänk att Liv alltid ska ställa till det.

2017-11-27 @ 14:09:22
Postat av: jackson

Ja,"gammelfarmor". Jag undrade också. Sov jag när detta påstods, eller har "mormor" plötsligt utsetts till "gammelfarmor"?

Lurigt med Will.

Liv lilla. Tar det aldrig någon ände? Förstår att hon känner sig övergiven och olycklig, men ändå.

2017-11-27 @ 14:17:35
Postat av: Jag bara

Hon är väl gammelfarmor om hon är farmor till Debbie. Eller?

2017-11-27 @ 19:23:22
Postat av: jackson

Faith, ja. Jag trodde att man syftade på Charity, som ju skall ledsaga Sarah, och hon är ju mormor till Sarah.

2017-11-27 @ 21:34:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0