En till vigsel med lite kaos

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet kl 19:48
 
Robert ser till så Adam hämtar Aaron för att hinna ordna med överraskningen.
 
Paddy träffar Chas som berättar om bröllopet Robert planerar. Paddy blir inte glad utan skäller ut Robert. Chas försvarar honom med att han gör Aaron lycklig.
 
Aaron orkar inte vara på Bartons gård även om Paddy och Adam gör allt för att han ska vara kvar. När ingen ser sticker Aaron därifrån.
 
Zak och de andra i familjen Dingles åker för att få veta hur det ska bli med Kyle. De återvänder senare med pojken. Alla glada igen.
 
David får rådet att överraska Tracy så han klär av sig halvnaken och kommer in i rummet där hon sitter och skriver med hörlurar på sig. Tracy blir rädd och råkar slå till honom på pungkulorna. David upptäcker då att han har en ny knöl. Jacob och Tracy säger att David måste till läkaren.
 
Aaron kommer til byn och Robert frågar honom om han vill gifta sig. Aaron säger ja och allt kan börja så fort Aaron är ombytt. Liv har hjälpt till att dekorera puben fast Charity och Faith tagit över.
 
Precis när vigseln ska börja kommer en kvinna in på puben, tillsammans med två poliser. Hon pekar på Faith och säger att det är hon som mördat hennes man.
 

Kommentarer
Postat av: jackson

Inte ett bröllop utan fullkomligt idiotiska incidenter!

2017-11-22 @ 12:36:47
Postat av: jackson

Chas har nog rätt i det hon sade om hennes förhållande till snälla killar. Problematiskt.

Trodde först faktiskt att Paddy skojade när han öste galla över Robert. Visst, han ogillar honom och vill Aarons bästa, men....

2017-11-22 @ 12:48:22
Postat av: Anders

@jackson, ja det blev en riktig såpavändning där på slutet! Damen som kom in tillsammans med poliserna skulle behöva minst ett par dussin teaterlektioner för hennes lilla framträdande var bland de mest usla som jag har sett i serien! Tramsigt inslag överhuvudtaget! De obligatoriska bröllopsdramerna har man fått mer än tillräckligt av genom de år som man har följt serien!

Undrar vad Faith har hittat på för något bus, för någon mördare tror jag inte att hon är!!

2017-11-22 @ 17:13:35
Postat av: jackson

Må vara att Faith knappast är någon mördare, men himmel, vilken irriterande varelse!

2017-11-22 @ 18:00:00
Postat av: jackson

Må vara att Faith knappast är någon mördare, men himmel, vilken irriterande varelse!

2017-11-22 @ 18:00:11
Postat av: Peter H

Det finns ju en mördare som jag hoppas snart skrivs ut ur serien på något sätt.

Den här typen av personer blir jobbiga att ha med om det drar ut för länge.De blockerar handlingen på något sätt.

Man minns Cameron som hängde kvar i all evighet.

2017-11-22 @ 18:43:27
Postat av: Anders

@Peter: Ja Cameron i all ära, men han som bet sig kvar längst måste väl ha varit Carl King? Han härjade ju runt i flera år (Även fast det tog ett tag innan han började döda folk) innan han fick sina fiskar varma. Cameron var ju avklarad på bara något år!

En annan antydd mördare som fortfarande biter sig kvar är Eric Pollard! Han var ju gravt misstänkt för att ha mördat sin första fru för att sedan fått det till att se ut som en olycka! Nu blev det ju aldrig klargjort om han verkligen mördade sin hustru eller ej, men minns att detta var hyfsat underförstått. :)

2017-11-22 @ 19:09:40
Postat av: ELIZA

Varför far Faith omkring i rullstol?? Alltså,nu är det illa...varför kan inte Debbie åka med flickan på behandling...Bilen,pengar,åkte hon dit för det? Aldrig gillat henne, därför lyssnar jag väl inte så noga när hon är i bild...har någon sett henne le, t ex?? Alltid sur...Skööönt att Kyle fick komma tillbaka till Lisa och far-far...Och sen kan väl Kerry, hålla igen truten i fortsättningen tills att det är klart med det...Få se i morrn då, om killarna blir gifta...Blir ganska less på alla förvecklingar hela tiden, kan inte tiden få ha sin gilla gång ett tag...???

2017-11-22 @ 20:53:12
Postat av: Alice

Jag vill Cain och Moira ska bli ihop igen. Hon har varit bra för honom och då skulle Kyle kunna bo med dem och äntligen ha det bra. Så som det är nu kommer han att slussas runt mellan Zack och Lisa och Kerry. Ingen av dem har riktigt tid med Kyle eller kan ge honom stabilitet.
Var är förresten Noah? Den pojken har inte heller haft någon bra eller trygg uppväxt.

2017-11-22 @ 22:25:14
Postat av: Alice

En sak som jag gillar med serien är att de inte gör någon stor grej av alla homosexuella. Det är annars vanligt att sådana karaktärer är överdrivna och väldigt stereotypa.

2017-11-22 @ 22:29:01
Postat av: Jag bara

Räcker inte med skämskudde längre, en madrass eller sovsäck att krypa ner i med huvudet före erfodras. Orsaken är Tracy som lagt till en basker utöver glasögonen. Vi fattar, hon är intellektuell nu. Behövs inte fler attribut.

2017-11-23 @ 08:28:47
Postat av: Ylva

Jag bara: jag håller med dig:)

2017-11-23 @ 11:51:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0