Gustavs äventyr

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet kl 20:33
 
Liv bryter ihop när Aaron försöker prata med henne. Hon är orolig för att Aaron ska bli så deprimerad i fängelset att han tar livet av sig. Aaron har svårt att hantera hennes oro och känslor så han gör som förut, ut och springer tills han nästan stupar.
 
Tracy sitter i butiken och skriver på sin bok. (Jaa helt plötsligt så har hon glasögon på sig när hon skriver) Hon får inte vara ifred så när Nicola kommer in så går Tracy iväg. David blir nyfiken på hennes bok så när Nicola inte ser snor David hennes exemplar. Nicola upptäcker det senare och retar David för att han inte är som Gustav, bokens huvudperson.
 
Chas börjar också bli orolig för Aaron som kanske hamnar i fängelse. Paddy tröstar henne och det tar inte lång tid innan de hamnar i hennes säng.
 
Cain försöker prata med Zak för att få honom att ta hand om Kyle. Zak tycker Cain kan göra det själv men Cain tror att Kyle förtjänar någon bättre förebild. De båda männen kommer fram till att de kan försöka tillsammans.
 
Debbie säger till Sarah att inte prata med någon om sin nya behandling eftersom den är i Prag och de får inte åka iväg för polisen.
 
Socialtanten kommer tillbaka till Dingles.De berättar att de kommit överens om att ta hand om Kyle. Tanten svarar då att de kan ansöka om att få vårdnanden om Kyle tillfälligt tills det ordinarie beslutet skall tas.
 
Robert märker att både Liv och Aaron är oroliga för framtiden och fängelsedomen. De är på puben och Robert går fram till Chas och berättar att han vill visa dem att de är en riktig familj så han tänker fria till Aaron. Chas skrattar till högt men inser snabbt att Robert menar allvar.

Kommentarer
Postat av: jag bara

Usch! Så pinsamt dåligt just nu så jag har ingen lust att se färdigt.

2017-11-21 @ 12:22:14
Postat av: Anna-Greta

Har inte översättaren någon koll alls på släktskapen i byn? Jag tycker att det borde vara något som ingår i jobbet just för att man inte ska översätta fel. Förr i världen stod alltid vem som hade översatt i eftertexten, är det helt borttaget?

2017-11-21 @ 14:59:07
Postat av: Ylva

Jag tycker det är ganska pinsamt när Tracy sitter och jobbar framför datorn i butiken. Iklädd glasögon med "intellektuella" svarta bågar som iaf jag aldrig sett henne bära förut.

2017-11-21 @ 17:47:04
Postat av: Anders

Så Chas och Paddy är på gång igen? Bra tycker jag! Dom passar finemang ihop, något som dessvärre inte kan sägas om Carly och bönstången!

Fin idé från Robban angående spontangiftemålet! Både Aaron och Liv behöver all uppmuntran som går att få!

2017-11-21 @ 19:46:59
Postat av: jackson

Skicka översättarna på en intensivkurs i hur man håller reda på farmor/mormor/gammelfarmor etc!!!!

Ja, Ylva, det var mycket nära att skämskudden kom fram när man visade Tracy i författartagen.

2017-11-21 @ 21:15:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0