En skitig duva

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet kl 21:05
 
Lisa blir besviken över att Zak inte tror sig orka ta hand om Kyle. Socialtanten bestämmer sig för att söka upp Kerry för att prata med henne. Kerry blir överlycklig när hon inser att Kyle kanske ska få bo hos henne och Dan.
 
Finn är rasande på sin mamma för att hon förstört allt med Kasim. Hon förklarar att hon bara gjort allt för att få Finn att förstå att Kasim inte är rätt för honom. Efter ett tag så inser Finn att han bara sett Kasim som en ersättare för James som dog samma dag Kasim råkade ut för olyckan.
 
Tracy vill inte att David ska få veta något om hennes bok. Hon samlar bokklubben och de diskuterar det heta innehållet. Plötsligt kommer David tillbaka så Tracy avslutar samlingen.
 
Carly kommer hem till Vanessa och får höra att en duva flugit ut och in i Carlys rum så det måste saneras. Det gör att Carly frågar Marlon om hon får flytta in hos honom. Marlon låtsas tveksam men blir jätteglad.
 
Faith får höra att Cain inte vill ta hand om Kyle så hon skäller ut honom och kallar honom odugling. Hon frågar sedan ut Sam om Kerry för att kunna berätta för socialtanten.  Kerry blir vansinnig och börjar gapa och skrika och hotar med att försvinna med Kyle. Det gör att tanten bestämmer att Kyle hamnar hos en fosterfamilj i väntan på utredning.
 
Chas har fått veta att Liv stulit en flaska vin. Hon säger åt Aaron att hålla bättre koll på Liv. När Chas skäller på henne så svarar hon bara att det är en fin födelsedag. Liv går därifrån och Chas och Aaron står förvånade kvar.
 
Emma sitter ensam i kyrkan och ber. Hon känner att hon måste rätta till allt som hänt. Harriet kommer in och Emma frågar om det finns något som hon kan hjälpa till med. Harriet blir glad och säger att Emma kan försöka få medlemmar till kören.
 
Kerry och Dan kommer till Dingeles för att berätta att socialen tagit hand om Kyle.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Kan inte galna Emma få det riktig hett om öronen snart? Jag är less på att hon hela tiden kommer undan!:(

Bokklubben känns tramsig tycker jag.

2017-11-20 @ 14:19:34
Postat av: Anders

Ja Emma borde få sitt sedvanliga HTG-Straff snart! Hoppas att Harriet inte låter henne bli kyrkvärd eller vad det nu var för position hon ville fylla, för då ligger hela byn pyrt till! Litet arsenik i nattvardsvinet låter som något Emma inte skulle vara blyg för att tillsätta!!

Faith sedan! Vilken räpa!! Osmart dessutom! Genom denna handling så har hon ju knappast gjort sig mer populär, varken hos hennes barn eller hos Zac! Stackars Kyle! Hoppas att det löser sig och att han får komma hem igen, men jag har en gnagande känsla av att han kommer att bli utskriven ur serien iaf för ett tag. Det börjar att lacka mot förskola för han som spelar Kyle menar jag..

Stackar Liv! Tonåring i den känsligaste åldern, en mamma som inte bryr sig, en död pedofilpappa, en älskad storebror som skall in på kåken, och som grädde på moset så var det ingen som kom ihåg hennes födelsedag! Inte undra på att hon spårade ur litet! Hade nog jag också gjort i hennes skor!

2017-11-20 @ 14:51:00
Postat av: Jag bara

Trött på Marlons och Carlys fjanterier angående flytta ihop eller inte.

2017-11-20 @ 22:37:39
Postat av: Anonym

Att flytta ihop är ett stort steg i ett förhållande. Det är inte så konstigt om någon av dem tvekar. Man vill ju inte gå för fort fram.

2017-11-20 @ 23:31:19
Postat av: Stina

Varför sitter den tröttsamma Faith i rullstol? Hon är väl bara rejält förkyld. Hon vill väl bara att folk ska tycka synd om henne.
Marlon och Carly, de passar inte alls ihop. Ett av seriens sämsta par

2017-11-21 @ 14:36:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0