Köttkorv och taxibrand

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet kl 20:49
 
Polisen kommer för att hämta Finn för förhör.
 
Faith har stulit några köttkorvar av Moira. Hon ger dem till Zak men då blir Lisa sur och säger ifrån.
 
Pearl läser utdrag ur Tracys sexroman. Hon blir besviken över att det inte finns någon handling förutom allt sex. De kommer fram till att de ska dela på jobbet. Pearl skriver handlingen och Tracy om sexet.
 
Någon åker till skogen och tänder på en av Bartons taxibilar.
 
Vanessa är orolig för Rhona så hon pratar med Paddy men han tycker att de ska stötta Rhona i hennes val att gifta sig med Pierce.
 
Ross, Pete och Finn får reda på att deras bil brinner. När de kommer dit så har polisen hittat en brun luvtröja. Finn tror att det är Kasims.
 
Aaron är säker på att han får fängelse så han tänker inte ljuga för Liv. Hon har precis kommit tillbaka efter att ha varit hos sin mamma i några dagar.
 
Lisa är ledsen över att hon har skuldkänslor för att hon ibland hatar Zak som lämnade henne för hade han inte gjort det hade detta med Joanie aldrig hänt. Hon tycker det är jobbigt med Faye som öppet flirtar med Zak.
 
Vanessa och Paddy kommer över med en flaska champagne till Rhona. De vill fira och tala om att de stöttar henne. Precis då  kommer Pierce hem och hör när Rhona förklarar att det är nästan ok mellan dem.
 
Ross tror att det kan vara Finn som lagt luvtrjöjan vid bilvraket för att sätta dit Kasim. Emma hör det och blir orolig. Hon åker iväg för att elda upp endel kläder i en tunna.
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Ingen STOR överraskning att det var galna Emma som tuttat på.

Jag tycker det är osmart av Faith att reta Lisa om hon vill komma på god fot med Chas och resten av Dingles.

2017-11-16 @ 14:31:33
Postat av: Alice

Ja, väldigt osmart av Faith.
Men kan de inte bara ta psyko-Emma?! Så trött på henne.

2017-11-16 @ 15:44:33
Postat av: Anders

Jo nog är det Emma som har lekt pyroman alltid, även fast det såklart även skulle kunna vara Finn. Han har ju betett sig mer än märkligt sedan James dog.

Faith verkar gilla att ställa till trubbel, och nu så snattar hon även från den som låter henne bo gratis. Inte stiligt någonstans!! Hon verkar dessutom vara sugen på Zac och det kan ju inte bli något annat än trubbel!! Onödigt av henne dessutom att säga så till Aaron. Han kan ju behöva all uppmuntran som går just nu och inte pikar om att han kommer dömas hårt bara för att han råkar vara en Dingle!

Så nu skall Pearl och Tracy börja att skriva tantsnusk? Den handlingstråden har nog inte avhandlats i HTG tidigare vad jag vet, och det kan ju vara kul att se vad det blir av den!

2017-11-16 @ 16:16:47
Postat av: Såpa fantast

Är det taxibilen som har satts i brand? I så fall kan det vara Kasim som har bränt upp bilen. Jag tror inte att Faith menade det som en pik, det hon sa till Aaron. Hon ville nog bara varna honom och göra honom beredd vad han kan vänta sig. Så att han inte ska ha höga förhoppningar.

2017-11-16 @ 21:29:17
Postat av: ELIZA

Nä,ingen överraskning att Emma var i farten... Men varför?? För att skylla på Kasim??..Sjukt i så fall, och drabbar sina egna ungar..Fattas väl bara att nån "glömt" att betala försäkringen också...Börjar väl bli dags att bura in kärringen, för både det ena och andra...Faith, den andra konstiga nu, är hon bara ute efter att djävlas ,med Lisa och Zak, eller vad håller hon på med???Och stjäla från Moira,lååågt...Bit inte handen som föder dej....

2017-11-17 @ 09:08:41
Postat av: Jag bara

Tracy som författare? Suck. Henne vill man(jag) se så lite som möjligt av. Rhona och Pierce, lite tjatigt. Faith, lite endimensionell just nu, får se vad hon är för en. Finn inser förhoppningsvis att Kasim inte är intresserad och att han inte kan förvänta sig att han ska vara hans partner av tacksamhet. Emma beter sig som förväntat. Chas borde se sig om utanför byn efter en kille, det finns ingen för henne i byn. Paddy är tråkig. Var är Victoria och Adam?

2017-11-17 @ 09:49:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0