En hemlig spion som förlorat sitt kort

Inskrivet kl 20:58
 
Laurel, Doug och Gabby följer med när Ashley ska flytta till vårdhemmet. Ashley är tveksam till rummet och när Laurel går iväg för att prata med en föreståndare så är Ashley borta när hon kommer tillbaka. Det visar sig att han träffat en kvinna som också är dement. De kommer bra överens och sitter och fikar tillsammans.
 
Pierce är fortfarande sur på Rhona. Han säger att han ska åka iväg på en konferens i några dagar och det är lika bra att de är ifrån varann ett tag. Han köper blommor till sin sekreterare för att hon hjälpt honom boka allt som ska till konferensen. När Rhona ringer sekreteraren så vet hon inte vad Rhona pratar om för konferens.
 
Rakesh och Priya ser hemma hos Leyla för att vara på neutral plan. Priya vill att de skyndar långsamt och börjar dejta igen. Hon vill leva med honom.
 
Faith lånar en rullstol som Sarah kör runt henne i på puben. Plötsligt tappar Faith ett kontokort som tillhör en viss Brian Roberts. När Sarah frågar vem det är svarar Faith att han är hemlig spion.
 
Finn är fortfarande ledsen över att Kasim inte vill träffa honom. Eric råder honom att ändå kontakta Kasim för att få klarhet i vad han vill.
 
Moira låter Fatih få bo hos henne och Debbie. Chas protesterar men Moira tycker att man ska hjälpa dem som är utsatta.
 
Gabby tror att Laurel vill att hon flyttar hem till sin mamma igen men Laurel säger att Gabby är som hennes dotter och alltid välkommen att bo hos henne även om Ashley inte bor där längre.
 
Laurel går upp och lägger sig på sin säng. Hon börjar gråta...

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Kan Faith ha hört om de 20 000 när hon gömde sig i ladan? Hon skulle säkert inte tveka att utnyttja det i så fall.
Obehagligt med Pierce! Hoppas Rhona har kraft och mod att dumpa honom, annars lär han fortsätta så där så fort nåt inte passar.

2017-11-13 @ 13:03:12
Postat av: Stina

Fint avsnitt med Ashley och familj men också sorgligt.
Litar inte heller påFaith, men det är väl svårt att kolla vem pengarna kom ifrån, men hon lurar dem på något sätt.
Pierce är obehaglig ju förr Rhona slutar träffa honom desto bättre.

2017-11-13 @ 17:08:26
Postat av: Anders

AnnaS Ja Jag tänkte precis detsamma om Faith. Hon verkar ha en hel rävflock bakom öronen, och det där kreditkortet som hon tappade var också litet mysteriöst!

Tänk vad fin Gabby har blivit till sättet! Från ren mardröm till en omtänksam och rätt mogen tjej! Victoria var litet likadan minns jag även fast hon inte var lika hemsk som Gabby var i sin glans dagar! Minns att folk här t.o.m kallade Victoria för "Vidriga Vickan" när det begav sig, och nu så tillhör hon dom snällare elementen i byn. Folk kan verkligen ändras i den här serien! Praktexemplen på det måste ju vara Cain, Jimmy och Eric!

Ashley verkade trivas på hemmet iaf och det var ju bra! En ny kompis fick han dessutom!

Ska Finn börja att stalka Karim igen? Detta var inte det bästa rådet som Eric har gett måste jag ju säga, även fast Eric kanske inte riktigt vet hur maniskt Finn betedde sig tidigare.

Pierce verkar inte vara riktigt frisk! Vad h-e pysslar han med!!? Försöker han att göra Rhona lika svartsjuk som han själv är, eller har han hittat ett nytt offer iom blomsterbuketten? Förstår mer och mer varför Tess började att vänstra med Paddy, även fast jag inte förstår hur Paddy kunde hålla på med henne medan han var ihop med fina Rhona! Förhoppningsvis så har Pierce stuckit för gott så att man slipper se honom igen. Har varit nog med galningar i den här serien för att det skall räcka och bli över för ett par decennier framöver!

2017-11-13 @ 17:18:30
Postat av: Jag bara

Glöm inte hurdan Andy var förut mot sina flickvänner. Som sagt alla kan ändra sig i den här serien. Följde inte med så bra i dagens avsnitt, satt barnvakt åt barnbarnet som ville dansa med mormor och inte titta på HTG.

2017-11-13 @ 17:36:59
Postat av: Ylva

Gillar Eric Faith litegrann? Påminner hon honom om Val? Alltså inte utseendemässigt utan personligheten...

2017-11-13 @ 18:00:12
Postat av: Ullis

Obehaglig Rhona är som ringer efter Pierce till hans jobb!! Vem gör så?!? Usch. Hon borde verkligen skaffa hjälp för hon är inte frisk. Förföljer och stalkar Pierce. Hon borde verkligen dumpa honom! Förstår varför det inte har fungerat med någon annan. Stackars Pierce att behöva utsättas för detta. Hoppas någon annan ser hur sjuk hon är. Dessutom att säga att hon ska ge blommor till Pierce kollega. Vad ska kollegan tro då? Att Pierce lever med en sjuk kvinna??! Förstår inte hur hon tänker. Pierce, gör slut så fort du kan!!

2017-11-14 @ 00:00:02
Postat av: Ullis

Menade att Pierce borde verkligen dumpa henne! 2:a, 3:e raden uppifrån

2017-11-14 @ 00:01:07
Postat av: Anders

@Ullis: Skön du är! :D

2017-11-14 @ 02:35:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0