Toppaste

Inskrivet torsdag 2/11 kl 21:32
 
Emma pressar Ross så han berättar att det var Moira som stulit bilen som poliserna frågade om. Hon går till Moira och hotar med att gå till polisen men då säger Moira att hon skvallrar på Ross som inte är oskyldig.
 
Tracy börjar läsa massa böcker för att utvidga sitt ordförråd så hon utmanar David och den som läser mest blir toppaste.
 
Chrissie blir besviken för Lachlan har sin rättegång och han döms till fängelse i några månader.
 
Megan och Leyla får återbud från puben de hyrt för möhippan på grund av insektsproblem. Efter lite bedjande går Charity med på att att låta dem ha möhippan hos dem. När möhippetjejerna kommer så börjar flera av dem att kräkas efter första gratis shoten. Charity blir sur och grinig och säger något om att de inte har någon kackerlacksinvasion så Megan och Leyla borde betala för städningen.
 
Frank hör Charity och inser att ingen nämnt något om att andra pubens insektproblem skulle ha varit kackerlackor. Han konfronterar henne men Charity nekar men säger att de kan samarbeta för de är samma typ av människor. Frank säger att han inte håller på med bedrägerier längre men Charity tror honom inte.
 
Moira bryter ihop och Emma försöker trösta henne. Moira är rädd att förlora huset som är enda stället hon känner sig nära Holly för allt hon önskar sig är att träffa henne igen. Emma erbjuder sin och pojkarnas hjälp på gården men Moira tackar nej
 
Rebecca vill flytta från byn och det hjälper inte att Robert ber henne stanna. När Rebecca är på väg med sina väskor kommer Chrissie hem. Chrissie vill ha tillbaka dörrnyckeln och när hon sträcker sig efter Rebecca som ståri trappan på Home Farm så ser Rebecca att vigselringen är i kedjan runt Chrissie hals. Hon ska greppa tag i den men det slutar med att Chrissie tappar balansen och ramlar över trappräcket och slår i ett glasbord.

Kommentarer
Postat av: Anders

Victorias utskåpning av Chrissie var riktigt bra! Den räpan förtjänade verkligen allt ovett som blev öst över henne! Undrar hur det gick efter vurpan? Home Farm verkar vara ett rent livsfarligt ställe att vistas på!!

2017-11-01 @ 14:25:48
Postat av: Såpa fantast

Chrissie föll över räcker med huvudet före och genom ett glasbord innan hon landade. Man kan bara gissa hur det gick. Hon får skylla sig själv, var minst sagt jävlig mot Rebecca.

2017-11-01 @ 15:37:38
Postat av: Såpa fantast

Mina inlägg kommer inte fram av någon konstig anledning.

2017-11-01 @ 15:44:22
Postat av: Ylva

Ja idag var Vic riktigt bra! Chrissie lär klara sig hyfsat från vurpan? Dom kan väl inte ta livet av både henne och Joanie samma vecka?

2017-11-01 @ 16:47:32
Postat av: Jag bara

Ett vanligt avsnitt, först möhippa med halvnakna gymfjantar, sedan den sedvanliga olyckan som förmodligen slutar med sjukhusvistelse, eventuellt koma eller tom död. Rebecka blir väl arresterad och åtalad med fängelsestraff som påföljd om hon inte flyr utomlands förstås. Gäsp.

2017-11-01 @ 20:56:07
Postat av: Sofia

Håller med signaturen "jag bara".

2017-11-01 @ 21:05:21
Postat av: Såpa fantast

I såpor brukar inte man inte bli oskyldigt dömd och i det här fallet är Rebecca oskyldig. Det var bara en olyckshändelse. I såpor skipas rättvisa för det mesta.

2017-11-01 @ 22:22:20
Postat av: Peter H

Och skipas inte rättvisa skriver man bara ut person på hur lösa grunder som helst, alternativt skriver tillbaka honom, som med Bobby Ewing i Dallas en gång i världen.

2017-11-01 @ 23:53:42
Postat av: Anonym

Man gjorde samma sak med Ross. Först tog död på honom och när tittarna protesterade tog man tillbaka honom. Producenterna vet hur man höjer tittarsiffror.

2017-11-02 @ 00:32:19
Postat av: Anders

Något som HTG är bra på är att inte låta rollpersonerna ligga i koma några år a´la Amerikanska såpor! Ligger personen i koma så vaknar den antingen upp efter ett par veckor eller så dör den.

När en HTG-stamskådis (Då menar jag dem som är etablerade rollpersoner och inte dem som flyger förbi när någon av stammisarna känner sig litet pilsk och/eller kriminell) behöver behöver en paus så flyttar skådisen antingen utomlands ett tag eller blir satt i kurran/mentalsjukhuset på obestämd tid. På det viset så lämnas ju dörren öppen för en återentré när skådisen är redo! Dom stam-rollpersoner som verkligen vill lämna serien blir för det mesta avlivade! No turning back, om man säger så! :D

2017-11-02 @ 03:36:08
Postat av: Jag bara

Brukar man inte bli oskyldigt dömd i såpor? Händer väl titt som tätt. Jag vet inte om HTG ska kallas såpa egentligen. Jag tänker mer på skräp som Glamour och Dynastin och dylikt när man säger såpa.

2017-11-02 @ 05:44:48
Postat av: Såpa fantast

Hem till gården uppfyller alla kriterier för att klassifieras som såpa. Serien skildrar livet i en by för flera familjer och personer. Visst skiljer sig HTG från t.e.x. Glamour.

2017-11-02 @ 08:46:04
Postat av: monica

Jag väntar fortfarande på Declans återkomst...!!! Han dog aldrig...

2017-11-02 @ 09:40:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0