Rappande blåbär

Inskrivet 3/6 kl 20:39
 
Kerry lyckas tjata till sig att ha festen på salongen. Bernice tvekade men när Kerry lockar med massa singelmän som kan komma så ändrar hon sig. Joanie kommer in på salongen och ber Kerry passa Kyle ett tag. Kerry och Kyle går hem till Dan där Joanie och Zak bor. Amelia och Dan kommer hem precis när Kerry och Kyle skär ut pumpor för dekoration. Dan är lite tvär men Amelia lyckas få honom till att stanna kvar och att få Kerry till att bjuda Dan till festen.
 
Polisen kommer till puben för att prata med Cain. De har hittat hans bil i sjön men ingen kropp. Noah som hör dem tror att Charity har dött.
 
Rhona som kommit hem är orolig för att ta smärtstillande trots att hon har ont. Hon vill börja jobba lite igen men Pierce vill att hon tar det lugnt. Rhona nämner för Marlon att hon inte pratat ut med Pierce om det som hände innan olyckan. Marlon pratar med Paddy som pratar med Pierce för att tala om att han inte kommer att gå emellan dem.
 
Charity ringer Ross och de träffas i en lada. Han är besviken på henne men de har ändå sex. Efteråt lämnar han henne och säger att han inte är intresserad.
 
Rakesh vill att Sharmas börjar sälja fruktjuicen igen, att de gör webreklam. Han känner att han vill försöka få in pengar till företaget efter det han gjort. Jai är inte alls intresserad men Rishi tycker det är en bra idé.
 
Rishi anlitar Lisa till reklamfilmen. Han klär själv ut sig till rappande blåbär. Efteråt så går han till Kerrys fest, fortfarande som ett blåbär.
 
Priya har klätt ut sig till svart ängel men Rakesh vill inte gå på festen för han är inte redo till att umgås med folk än. De stannar hemma istället och Priya försöker förföra sin man men det går inte så bra.
 
Charity kommer tillbaka till byn och träffar Chas. Hon får förklara sig varför hon gjort som hon gjort eftersom inte tänkt på Noahs reaktion. Charity säger att hon ville bara få Cain till att lida genom att få känna hur det skulle vara att mista henne.
 
Cain förklarar för Noah att denna gång är det inte Charitys fel att det gått åt helvete med hennes planer. Det gör att Noah lovar sin mamma att ta hand om henne.
 
Zak är orolig för att Jermaine inte verkar bry sig att Belle ska komma hem. Han ser att Megan är väldigt nära och flirtig med Jermaine som inte verkar misstycka. Megan gör allt för att hålla Frank på avstånd.
 
Dan kommer till festen iklädd en Elviskostym men byxorna är så tajta så han byter om efter ett tag. Ross kommer till festen utklädd som en gorilla. Kerry är inte alls glad över att han är där. Efter ett tag så skäller hon ut Ross och ber honom gå. Hon nämner även att de haft sex men då tar Dan av sig apmasken som han lånat av Ross. Dan blir besviken och säger åt Kerry att det aldrig kan bli något mellan dem längre för hon bara ljuger och är opålitlig.
 
Kerry kommer hem till Sam och hon är ledsen. Sam säger att hon är en fin människa för hon ställde upp för honom när han hade det jobbigt med Tracy. Det slutar med att Sam och Kerry kysser varann.

Kommentarer
Postat av: Edna

Okej, mkt hångel idag. Sam och Kerry, varför liksom?

2017-05-31 @ 13:08:31
Postat av: Anonym

Desperat?? kanske.

2017-05-31 @ 13:12:12
Postat av: jackson

Där går väl ändå gränsen?

2017-05-31 @ 13:12:56
Postat av: Jag bara

De verkar gilla maskeraddräkter i serien.

2017-05-31 @ 13:50:19
Postat av: Såpa fantast

Det var en Halloweenfest och då brukar folk klä ut sig. Kerry gjorde bort sig ordentligt. Hon råkade avslöja för Dan att det var Ross hon var otrogen med. Ingen chans att Dan tar tillbaka henne nu. Hon fyllehånglade med Sam som tröst.

2017-05-31 @ 14:18:37
Postat av: Hedda

Stackars Noah, som tog på sig vuxenrollen.

Jag förstår inte riktigt varför Ross plötsligt ville förstöra för Dan, som har varit sån god vän till honom. Det kanske var sorgen efter pappan, som fick honom att se rött.

2017-05-31 @ 14:33:28
Postat av: Ylva

Isåfall tycker jag att Ross bearbetar sin sorg ngt märkligt. Först en snabbis m Charity i lada/uthus. Och sen förstöra för Dan. Det blir ett trevligt arbetsklimat på bilverkstaden;)

2017-05-31 @ 15:00:55
Postat av: Ylva

Eller Dan kanske har slutat och jobbar som sjukvårdare? Det är så mkt att hålla reda på...

2017-05-31 @ 15:03:34
Postat av: Anders

Den förvuxna fjortisen gör bort sig ännu en gång! Så högst otippat! Stackars Dan att få reda på historien på detta sätt, men nu så kan han ju iaf lägga Kerry bakom sig!:-P

Blåbärs-Rishi var ju bara för skön! En härlig gubbe det där! Kanske vore något för Lisa?

2017-05-31 @ 17:01:28
Postat av: Peter H

Ross är väl helt enkelt ett svin, eller?

Han är snabb att anklaga andra men tar själv inte ansvar för något.

2017-05-31 @ 20:00:52
Postat av: Jag bara

Jag gillade också blåbärs Rishi. Bra idé med Lisa och Rishi som par.
Såpafantast

Jag vet vad halloween är. Tycker bara det är mycket kostymfester.

2017-05-31 @ 20:40:37
Postat av: Såpa fantast

Ja, det har varit fester i Hem till gården där man brukade klä sig enligt olika teman. Jag var orolig för Charity och lättad när hon visade sig. Producenten vet hur man ska hålla tittarna på sträckbänken.

2017-05-31 @ 22:23:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0