Grattis kära syster

Inskrivet kl 23:22
 
Rebecca fyller år och hon får ett kort från Chrissie och hon säger att presenten kommer senare. När alla gått så river Becs sönder kortet och kastar i eldstaden.
 
Cain blir förhörd av polisen när han är på puben. Moira hör det och försvarar honom, hon säger att han skulle aldrig döda James. Efter en stund tar Cain fram en p-bot han fått på annat ställe så han har bevisligen inte varit på bron när James dog.
 
Frank utnyttjar Johnny för att träffa Megan. Han låtsas att barnen kan träffas för att leka men han vill i själva verket sitta på puben och prata med Megan istället. Hon inser vad han är ute efter så hon nobbar honom, hon har ingen lust att träffa honom vare sig med eller utan barnen.
 
Ross anklagar Ashley för att ha kört på James. Ashley minns inget men när Laurel nämner olyckan minns han att någon stod på bron.
 
Emma vill inte ha sällskap när hon ska rensa på gården. Hon går dit och eldar upp brudklänningen sedan går hon hem till sina söner och bryter ihop. Hon erkänner att det är hennes fel att James dog men sönerna tror att hon bara känner skuldkänslor. De vill att hon bor där hos dem istället.
 
Cain är less på allt så han frågar Charity om inte de kan sticka på en gång, eller nästa dag så han hinner ordna upp det sista. Charity blir förvånad men jätteglad.
 
Chrissie ger Rebecca ett halsband och hon har köpt ett likadant till sig själv. Det är ett "syster"-halsband. De är på puben och Lachlan säger att de är ju vana att dela på allt så det passar bra med halsband som de delar på. När Chrissie inte förstår så säger han rakt ut att Becs legat med Robert. Lachlan nämner även att Becs rivit sönder kortet och kastat det. Lawrence får med sig familjen innan de avslöjar allt. Chrissie och Lawrence får veta att Rebecca vet allt om vad Lachlan gjort och att Lawrence är gay även om han inte erkänner det.
 
Noah packar väskan för att flytta hem till Moira för han känner att hans mamma inte vill ha honom. Moira försöker förklara för honom att han inte kan bo där och hon har tårar i ögonen. Charity kommer dit för att hämta hem Noan även om han inte får följa med till Frankrike än. Hon säger till Moira att inte lägga sig i deras familjeliv.
 
Lachlan som avslöjat Becs blir orolig när han får höra att hon gjort DNA-test. Han pratar med Chrissie om det och hon svarar att det kan gå för Rebecca på samma sätt som för Andy.
 
Lawrence tar brevet med resultatet från testen innan Rebecca hinner se att det kommit. Han pratar med Ronnie om det och Ronnie råder honom att vara ärlig.
 
Rebecca öppnar brevet när hon fått det av Lawrence. Det visar att han är hennes far med största sannolikhet. Hon bestämmer sig då för att stanna kvar i byn för att skydda honom från Chrissie och Lachlan.

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Livet har snabbt gått vidare för byborna efter kraschen, förutom för James familj.

2017-05-29 @ 14:29:33
Postat av: Ylva

Ja. Och hur kan Ross skälla på Ashley och Laurel? Har alla glömt vad han utsatte Laurel för?

Också polisförhör på puben igen. Väldigt underligt.

2017-05-29 @ 14:46:13
Postat av: Maria

Det är nästan jämt samma manliga polis som kommer till byn vid förhör eller dyl. Ingen större variation på den fronten. Måste vara en väldigt "liten" station. 😃

2017-05-29 @ 16:58:51
Postat av: Jag bara

Polisen som var på sjukhuset direkt efter seriekrockar var trovärdig. Inte en av de vanliga stöddiga typerna. Jag hade glömt att det var Ross som försökte råna Laurel. Det händer så mycket så man kan inte hålla reda på av allt.

2017-05-29 @ 18:35:02
Postat av: jackson

Ja, igen...... Polisförhör och även bråk om synnerligen privata angelägenheter inför öppen ridå på puben. Föga trovärdigt. Noterade ändå att Lawrence försökte få sin familj att gå hem och försöka reda ut begreppen.

2017-05-29 @ 21:44:10
Postat av: Anders

Chrissie såg minst sagt mordisk ut. Skulle tro att syran borde se sig över axeln både en och två gånger i framtiden. Chrissie är ju inte direkt den som drar sig för att ta till extrema lösningar när hon är förbannad eller trängd.

2017-05-29 @ 21:49:27
Postat av: Peter H

Om det är trovärdighet man vill ha ska man nog titta på något annat än HTG.

2017-05-29 @ 21:55:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0