Stödlappar

Inskrivet lördag 11/3 kl 18:33
 
Belle bönar och ber Jermaine att få följa med när han ska till Rumänien för att jobba som läkare då det är den enda chansen han har att få jobb igen. När han inte vill ha med henne säger hon att hon är gravid. Jermaine ändrar sig på en gång. Han vill ta hand om Belle och barnet. Belle säger att de kan åka till Rumänien ändå. Han säger att de kan åka i morgon men hon måste prata med sina föräldrar först.
 
Rishi och Rakesh ska planera födelsedagsfirandet för Priya men de tystnar när hon kommer ut på gården där de står. Hon blir misstänksam så när hon får tillfälle så frågar hon sin far om vad de pratat om. När hon tror att de pratat om torrötan så håller Rishi med. Priya blir orolig och försöker prata med Rakesh om rötan men han verkar inte så orolig och han försvarar Ronnie som kanske missat rötan. Hon börjar fundera över varför Rakesh så envist står fast vid att det var ungdomar som anlade branden. Priya frågar ut David om vad som hände när Rakesh var så länge på toaletten men han har inte märkt något konstigt.
 
Doug pratar med Laurel och ber henne tänka på vad hon lämnar om hon ger upp. De går till kyrkan för att hon ska påminnas om bröllopet. Ashley råkar komma in och hör deras samtal. Han erkänner att han varit på anhörigstödsamtalsgruppen. Nu har han bättre förståelse för hur Laurel känner och han säger att hon måste säga till tidigare. Ashley råkar fortfarande kalla henne Harriet ibland. De blir sams och Ashley börjar sätta upp lappar som ska påminna honom om vardagslivet. Dessutom filmar han kommentarer som Laurel ska kunna titta på för att få hans stöd när han inte är mentalt tillgänglig.
 
Pearl frågar Rhona om Pierce gör henne lycklig. Rhona tänker till och erkänner sedan att det gör han. Hon träffar honom på puben och talar om att hon kommit fram till att Paddy betyder mycket för henne så hon inte vill såra honom men det är Pierce hon vill ha. De kysser varann och Pearl blir alldeles varm...
 
Zak kommer hem från semestern och får veta vad som hänt. Han, Cain, Charity och Lisa bestämmer sig för att prata med Belle. De möter henne när hon kommer med packade väskor och en taxi som kommer för att hämta henne. Jermaine kliver ur taxin och både Zak och Charity är nära att flyga på honom. Belle blir rädd så hon talar om att hon är gravid. Familjen försöker prata med henne sedan och får veta hennes planer. Jermaine väntar på kaféet. Charity blir ensam med Belle och hon genomskådar den falska graviditeten men Belle fortsätter att stå på sig, att hon är gravid. Lisa går iväg för att prata med Jermaine och de återkommer sedan till resten av familjen.
 
Lisa säger att hon vill att Belle och Jermaine bor i Sams gamla lägenhet på gården. Zak blir vansinnig och vill inte alls att de flyttar ihop. Lisa säger att det är bättre i Belles tillstånd att de bor i närheten. De frågar Belle vad vill hon. Hon tittar på Jermaine innan hon ska svara...

Kommentarer
Postat av: Anna 69

Det är så tragiskt med Ashley tycker jag, han som alltid varit en stadig klippa i serien. Sen Belle, hon får väl skynda sig nu att bli gravid på riktigt så att farbror doktorn inte ledsnar. Otroligt bra serie, inte mycket som slår den.

2017-03-09 @ 15:05:30
Postat av: Såpa fantast

Jag tycker också att det är en bra serie. Den bästa såpan någonsin! Belle är verkligen jätterädd att förlora doktorn att hon låtsas vara gravid för att behålla honom.

2017-03-09 @ 17:01:09
Postat av: Ylva

Någon sa ungefär såhär idag till Belle: (var det Zack?) "Och du ska vara den med brain/hjärna".

Jag har faktiskt tänkt likadant. Vad hände med coola, smarta Belle?

2017-03-09 @ 17:28:43
Postat av: Agneta

Ylva, det undrar jag också. Hon var ju som du säger så smart och cool. Kunde hon inte bara ha fått fortsätta vara det??

2017-03-09 @ 21:54:06
Postat av: Anders

Tänk om Belle faktiskt är gravid? Konstigare saker har hänt i denna såpa! Minns en trettonårig tjej som blev med barn i HTG i slutet av 90:talet. Minns ej vad hon hette men hon var dotter till Jack Sugdens polare och att både Andy och Rob var litet kära i henne. Minns även att den familjen flyttade till Nederländerna eller Belgien. Någon annan som minns?

Den där Pierce litar jag inte ett dugg på! Han verkar halare än en ål som arbetar med att sälja begagnade bilar! Vet inte varför men jag får litet Cameron-vibbar av honom.

2017-03-10 @ 00:19:04
Postat av: Anna 69

Håller med när det gäller Pierce, hans kontrollbehov verkar inte bra... Dessutom perfektionist...

2017-03-10 @ 06:36:26
Postat av: Frk Höger

Anders, kan det ha varit Emma Cairns? Har ett svagt minne om det.

2017-03-10 @ 06:54:07
Postat av: jackson

Aha, är det det han försörjer sig med, ålen Pierce?

...... och så ålen dr Bailey på det. Vilka grabbar!


2017-03-10 @ 08:28:50
Postat av: Peter H

Konstigt att ingen tyckte att Belle kunde ta en graviditetstest.

2017-03-10 @ 11:16:45
Postat av: jackson

De utgick väl från att hon hade gjort ett.

2017-03-10 @ 11:31:36
Postat av: Anders

@FRK Höger: Jo så hette hon ja! Tack.:)

@jackson: Ja ett riktigt ålagille haha

2017-03-10 @ 14:06:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0