En bedårande gravid alkis

Inskrivet torsdag 9/3 kl 22:09
 
Pearl hör när Pierce säger till Rhona att det är dags att komma ut. De är på kaféet och Pierce går iväg så Rhona står kvar och fnittrar med Vanessa. Det leder till att Pearl tror att Vanessa och Rhona är ett par. Hon nämner det senare på puben så Pierce hör. Rhona förnekar att det är något mellan henne och Vanessa.
 
Pierce frågar ut Rhona om hon varit ihop med Vanessa och han är besviken över att hon inte sagt något tidigare. Rhona berättar även om sitt pillermissbruk. Pierce drar iväg för att träna men innan dess säger han till Rhona att de kanske ska bryta upp innan någon blir sårad eftersom hon verkar ha känslor kvar för Paddy.
 
Charity får se en tidning med dr Bailey på framsidan. Hon vill inte att Belle får se den nyheten så hon tar Belles mobil och låtsas att det är Noah som gjort det.
 
Jermaine kommer hem till Emma för att hämta sina saker han haft på jobbet. Charity ser honom gå in där så hon går dit för att konfrontera honom. Hon får veta att han tänker flytta och lämna allt, även Belle.
 
Marlon möter en vresig Laurel så han blir konfunderad och följer efter henne. Han hör när hon ringer till AA för råd. Laurel blir ännu mer defensiv när hon ser att han hört henne. Marlon tar med sig Laurel hem för att prata eftersom han märker att hon är bakfull. Laurel är vresig ena stunden och i nästa så börjar hon stöta på honom. Hon vill gå upp till sovrummet för att kela lite men Marlon säger att hon får vara hemma där själv ett tag och tänka över på hur hon ska göra.
 
Pearl och Brenda prata fortfarande om att Vanessa och Rhona kan var ett par. När Rhona får höra det så talar hon om för Pearl att hon faktiskt hade ihop det med Pierce men att det är slut nu. Hon inser att hon inte har kvar några känslor för Paddy.
 
Rishi vill att de anordnar en stor fest för Priya som snart fyller 30. Han tycker att de behöver något roligt att tänka på.
 
Rakesh träffar en represetant från försäkringsbolaget som ställer lite frågor. Försäkringsbolaget har upptäckt att det fanns torröta i huset men Rakesh låtsas som om han inte visste något.
 
Laurel bestämmer sig för att lämna Ashley för hon kan inte hålla sig nykter med alla problem de har. När Ashley inser det så blir han förtvivlad. Hon berättar om att han bjudit henne på vin och att han kallar henne för Harriet ibland. Hon orkar inte vara stark längre.
 
Belle får veta att Jermaine varit hos Emma så hon söker upp henne för att försöka ta reda på var Jermaine är nu. Emma vägrar att säga något men när Belle säger att hon måste väl få ta farväl av sin kärlek så ändrar sig Emma. Belle åker till Jermaine som precis packar in sina saker i bilen. Hon säger att hon är beredd att följa med honom så de kan vara tillsammans.
 

Kommentarer
Postat av: jag bara

Visserligen har jag väldigt lite erfarenhet av senila, men borde det inte vara troligare att Ashley skulle blanda ihop Laurel med Bernice, som han ju var gift med tidigare. Harriet var han ju bara med en kort stund, och de var aldrig gifta.

Tänk att alla reser iväg så fort problemen hopar sig. Jag känner ingen som löst sina problem med ständiga flyttar hit och dit.

2017-03-08 @ 16:48:16
Postat av: jackson

Idag var det verkligen plågsamma avsnitt. Staplat med elände.

2017-03-08 @ 17:27:09
Postat av: Ylva

Jackson: Håller med om att dagens avsnitt var plågsamma. Skulle storyn m Rhona/Pierce/Vanessa/Pearl pigga upp? Funkade iaf inte på mej.

2017-03-08 @ 17:46:07
Postat av: Anonym

Ylva: Den storyn var rena nyset, tycker jag. Hur Laurel någonsin kunde tro att hon skulle kunna ro allt i land kan man undra. En omänsklig uppgift, speciellt detta med graviditeten. Nu blev det onödigt lidande för flera människor.

2017-03-08 @ 18:24:22
Postat av: jackson

Tekniken ville att jag skulle vara anonym. Det ville inte jag!

2017-03-08 @ 22:16:15
Postat av: Såpa fantast

Det är väldigt jobbigt för Laurel just nu. Då är det extra frestande att börja dricka igen. Men Marlon hanterade situationen helt rätt.

2017-03-09 @ 00:38:07
Postat av: jackson

Ja, en stor eloge till Marlon.

2017-03-09 @ 08:47:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0