Nyfiken skvallertant

Inskrivet torsdag 9/3 kl 08:59
 
Ashley letar efter Angel när Laurel kommer hem. Hon får panik men så dyker Angel upp från köket. Hon hade bara öppnat dörren för att lura Ashley att leta där.
 
Rakesh får höra att polisen förhör Ronnie. När de sedan ses så säger Rakesh att han ska göra allt för Nicola. Ronnie talar om att han inget sagt till polisen men om Rakesh inte hjälper Nicola och betalar tillbaka handpenningen till James och Emma så kommer han att gå till polisen.
 
Nicola är lynnig, ena stunden vill hon ha en annan läkare och nästa vill hon det inte. Hon försöker kliva upp själv för hon vill därifrån men ramlar då hon inte kan stödja sig på det förlamade benet. Laurel kommer på besök precis och hjälper henne upp. Nicola vill träffa barnen men sedan vill hon inte det men Jimmy tar med sig dem ändå och de accepterar situationen med lätthet och lovar att hjälpa henne.
 
Jacob och Gabby får tag på två stora flaskor cider. De går hem till Laurel och Ashley som inte är hemma. Ungdomarna sitter i soffan och dricker och plötsligt börjar de hångla. Jacob har en kondom med sig som han tagit av David. Laurel kommer hem och blir rasande. Hon tar tag i Jacob och drar ut honom ur huset.
 
Pearl är ledsen för att Paddy är ensam i annat land när det är hans födelsedag. Hon försöker få Rhona att göra något åt det men Rhona vill inte för hon ska mysa med Pierce. Pearl kommer sedan hem till Rhona som inte vill säga något om förhållandet med Pierce så hon ljuger och säger att champagnen som är framställd var från Vanessa som var tvungen att gå hem. Rhona tar med sig Pearl till kaféet och när Pearl säger att hon märker att det gnistrar mellan Rhona och Pierce även om Rhona inte märkt det själv så nekar Rhona till att det kan bli något mellan henne och Pirerce.
 
Ronnie hjälper Jimmy att handikappanpassa huset för att Nicola ska få komma hem. Rakesh vill betala för det utan att Jimmy får veta något.
 
Lawrence får rådet av Emma att inte ta Viagra när han äter hjärtmedicin. Han blir besviken och går därifrån och när han kommer hem börjar han leta efter potenshöjande medel på nätet.
 
Laurel och Ashley har kallat till möte på Home Farm för att prata om Gabby och Jacob tillsammans med Bernice, Leyla och David. Precis när de pratar om att ungdomarna var på väg att ha sex så kommer Gabby och Jacob hem. Gabby blir besviken över att de går bakom ryggen på dem. Hon skäller ut Laurel för att vara värre än dem när det gäller alkohol efter allt hon gjort på fyllan. Gabby visar sedan att Jacob har märken på armen efter att Laurel kört ut honom. Laurel blir förskräckt och rusar ut medan Gabby ler för sig själv.
 
Ashley och Laurel har kommit hem efter besöket på Home Farm. Han fortsätter att råka kalla henne för Harriet och tillslut brister det för Laurel och hon skriker åt honom att hon heter inte Harriet utan Laurel. Sedan går hon ut för att lugna ned sig.
 
Laurel kommer hem och då har Ashley gjort en middag för att gottgöra henne. Han tar fram en flaska vin och ska hälla upp till dem. Laurel påminner honom om att han inte ska dricka alkohol på grund av medicinen. Ashley häller upp vin till henne och hon säger inget om det. Laurel säger att allt kommer att bli bra, sedan tar hon en klunk vin.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Hoppas inte Laurel trillar dit ordentligt på alkohol igen. Har Ashley helt glömt att hon är gravid? Tycker han borde minnas det åtminstone även om han glömt att hon inte bör dricka av andra orsaker.

2017-03-07 @ 15:37:57
Postat av: jackson

Nu blev det himla nervöst när man såg Laurel dricka vin.

2017-03-07 @ 17:59:14
Postat av: Såpa fantast

Han trodde att hon var Harriet. Men Laurel borde åtminstone stå emot alkohol för det ofödda barnets skull.

2017-03-07 @ 18:01:44
Postat av: Hedda

Näe... Säg inte, att Laurel har börjat dricka igen. Orkar inte kolla på TV4Play. Förutom det så tycker jag att Holly är skitjobbig. Var väl det ända jag hade att säga.

2017-03-07 @ 22:02:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0