Tre stora rosa ballerinor

Inskrivet kl 18:36
 
Nicola är fortfarande sur på Jimmy för att han inte kan massera henne som Dan gjort. Jimmy ber sedan Dan att komma tillbaka för att hjälpa henne vilket han gör motvilligt.
 
Belle träffar Joanie och Kerry för att prova klänning. Hon är frånvarande som alltid så när hon är utanför huset så mäkrer Joane att Belle pratar med någon Ellie. Belle säger att hon kallar babyn i magen för Ellie.
 
Moira vill att Cain packar ihop och flyttar. Han säger till flera gånger om att när han går så är det försent. Moira ger inte med sig hur mycket Cain än ber henne tänka efter, så tillslut lägger han ringen på bordet och går. Moira börjar gråta.
 
James får rådet av Chas att visa sin kärlek för Emma. Han ser då en annons om att Wylies gård är till salu, gården där Katie dog. James och Emma går på visningen och blir intresserade av att köpa gården men de behöver ha pengar. Med handpenningen, sparade pengar och pengar för James del av Moiras gård så kan det gå.
 
Chrissie vill att Lachlan hälsar på Lawrence på sjukhuset men han klarar inte av det för han har skuldkänslor.
 
Belle går hem från klänningsprovningen och i farten tar hon fel klänningspåse så hon kommer hem med brudklänningen. När hon är ensam säger Ellïe åt henne att förstöra klänningen så Belle häller vin på den.
 
Joanie kommer för att hämta klänningen och precis innan har Lisa upptäckt att den är vinfläckig. Lisa tar på sig skulden och lovar att fixa klänningen så gott hon kan.
 
Rakesh vill inte betala tillbaka handpenningen utan skyller på att det tar tid för företaget att få fram pengarna. Pierce hör det och pratar med James. Emma som inte vet att Pierce ska hjälpa dem vänder sig till Ross och går med på att han tar till våld för att få tillbaka pengarna. James hinner precis stoppa Ross från att slå sönder Rishis hus där Rakesh bor. Pierce säger sedan till Rakesh att betala tillbaka pengarna inom 48 timmar annars blir han stämd.
 
Chas pratar med Lisa som vill gå vidare med livet men kan inte det när hon hela tiden blir påmind om osämjan med Zak. Det gör att Chas säger åt släkten att gå på Zaks bröllop för att allt ska bli så normalt som vanligt.
 
Cain flyttar in hos Lisa istället för med Chas och Charity.
 
Zak har svensexa och männen är klädda i rosa ballerinakläder (Sam, Dan och Rodney) Han blir full men går in till Lisa för att säga hur fin hon är som räddade Joanies klänning, att hon är värd någon bättre än honom. När Zak gått så gråter Lisa hos Chas. Lisa erkänner att hon älskar honom fortfarande.
 
Svensexagänget ska fortsätta ut på stan men Zak går iväg och rasar ihop. Killarna kommer och hjälper honom samtidigt som Joanie kommer. Männen går undan och Zak pratar med Joanie. Han säger att han ser fram emot bröllopet för han älskar dig, Lisa Dingle och det har han alltid gjort. Zak går iväg och Joanie står kvar...

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Har inte lagt märke till att Joanie har en deformerad högerhand, eller arm.

2017-03-31 @ 12:38:54
Postat av: jackson

Det har inte jag heller. På vilket sätt?

2017-03-31 @ 18:00:20
Postat av: Ylva

Vilken hopplös roll den här spökmänniskan i Debbies hjärna har. Var hon och Debbie kompisar i fängelset/på psyket? Jag minns inte alls.

2017-03-31 @ 18:01:58
Postat av: jackson

Först var det ju Gemma som spökade. Efterträddes hon av senare av Ellie då?

2017-03-31 @ 18:30:24
Postat av: Viola

Det är Belle som är schizofren. Stackars flicka.
(Debbie bor i Frankrike)

2017-03-31 @ 18:44:17
Postat av: Jag bara

Jackson

Ser ut att vara obrukbar, förvriden. Tydligen efter en operation om jag förstått det rätt.

2017-03-31 @ 18:54:48
Postat av: Ylva

Sorry! Jag menade givetvis Belle!

2017-03-31 @ 19:56:57
Postat av: ELIZA

Varför reagerar ingen på att Belle´s mage borde växa...Hur långt "gången" ska hon vara ..?? När hon provade den röda klänningen, var hon ju helt platt..mer än platt...Såg ingen det??? Hur ska hon klara sej ur det där...Hon skulle tagit missfall grejen Charity föreslog...Jag lider med Lisa, hon förtjänade inte att bli dumpad på det där viset..Ni som läst här några år vet att jag tycker Zak är en lat djävul som låter kvinnorna försörja honom...Att dra hem en kanin då och då räcker inte,enligt mej då... Kanin stuvning vill man väl inte äta flera ggr i veckan...Undrar om Lisa har någon Crockpot?...För kanin blir ju inte mört på en halvtimme efter jobbet...Nä,skulle inte tro det,kostar för mycket...Förstår att Lisa tog på sej skulden för klänningen, men nån måtta får det väl ändå vara..."Spök"bruden kan försvinna, men ändå inte...Har ju blivit mer och mer diskussioner här i Sverige om psykisk ohälsa, vilket är mycket bra!! Få upp ögonen och acceptera att alla mår inte bra i själen, måste definitivt upp till ytan!! Kanske samma diskussioner i England??? För brukar ju spegla samhället i stort...Det STOOORA sorgebarnet just nu för mej, är Cain och Moira... vad håller dom på med?? Herregud Moira, han säger ju att han älskar dej, då tar han ju naturligtvis skiten med din dotter också!!! Holly har dåligt samvete,och det ska hon ha...Roligt att se Dan vara nästan rädd för Nicola...Men kom dom överens om att dom var lika fula?????? Inte är någon ful!!! Gillar inte när människor ska dömas efter utseende...Känner en som alltid kommenterar folks utseende, brukar då tänka...Jiiisssesss...Har du sett dej själv i spegeln på sistone??....Ha ha ha ....Ja, i övrigt har jag väl inte så mycket mer att tycka...Ha en trevlig helg!!!

2017-03-31 @ 20:11:28
Postat av: Såpa fantast

Zak älskar fortfarande Lisa. Varför vill han gifta sig med Joanie?

2017-04-01 @ 01:08:53
Postat av: Jennifer

Håller med dig Såpa fantast. Tragiskt att Zak inte fattar att han älskar Lisa än... Var det någon mer som tyckte Chrissie var sminkad överdrivet, någon grönaktig ögonskugga, inte snyggt tycker jag.

2017-04-01 @ 07:51:47
Postat av: jackson

Idel elände:

Belle
Lisa och Zak
Moira och Cain

Litet lycka nu, kanske?

2017-04-01 @ 09:19:25
Postat av: Såpa fantast

Man har en tendens att koncentrera sig på elände att man inte märker de personer som har det bra. Ett exempel är Holly som har slutat med droger. Hon har det relativt bra än så länge.

2017-04-01 @ 10:43:34
Postat av: jackson

Jag har en teori om att Zak blev så smickrad över Joanies intresse att han inte riktigt mäktade med att bromsa.

2017-04-01 @ 10:57:11
Postat av: Anders

@Jennifer:

Jag tänkte också på hur Chrissie såg ut. Som en dålig Kleopatrapastisch. Inte snyggt för fem öre!!

2017-04-01 @ 12:50:28
Postat av: ELIZA

Så klart att Zak älskar Lisa...Köper jackson´s teori...Och ja, såg Chrissies smink, näää inte snyggt...

2017-04-01 @ 13:07:04
Postat av: Jag bara

Jag tycker inte Chrissie såg så hemsk ut.?? Då var Brendas dotter värre, Gennie, hon var ju fult sminkad även till vardags och hade en gräslig pottfrisyr, smaken är som baken men jag tycker inte hon passade i det. Jag tror att det är för att ingen gillar figuren Chrissie som gör en lite extra kritisk.

2017-04-01 @ 19:52:13
Postat av: Ylva

Nej Chrissie är nog inte populär. Men byns värsta pottfrisyr har väl James ändå?

2017-04-01 @ 20:38:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0