Kasta sten i glashus

Inskrivet kl 21:53
 
Dan bestämmer sig för att sluta hjälpa NIcola. När han berättar det för Kerry så tror hon att det är för hennes skull men hon har inget emot att han lägger händerna på andra kvinnor på jobbet.
 
Belle undviker att låta Jermaine klappa henne på magen.
 
Sam vill låna en slips av Jermaine och på det sättet får Lisa veta att han ska vara bestman på Zaks bröllop.
 
Cain har sovit på soffan hos Chas och Charity. Moira går runt och surar för att han kysst Charity. (Hur var det nu med kyssen med Pete?) Cain kommer hem och han försöker verkligen be om ursäkt och tala om att han älskar henne. Moira tycker först att han är arrogant men efter ett tag verkar hon förstå att han menar allvar. Precis då kommer James in och talar om att Cain sovit hos Charity senaste natten. Moira blir rasande och tror inte på Cain när han säger att inget hände. Han får veta att James varit med när Moira letat efter Holly och det stör honom att Moira bett James om hjälp och inte honom. Moira säger åt Cain att gå. (Hon är förvånad över att han åkte till puben för att sova men hans syster bor ju där också)
 
Finn får reda på att kören han bokat har dubbelbokat så de lämnar återbud till honom. Det blir bara han som håller ett litet tal på minnesceremonin för Val och Ruby. Emma är besviken över att varken hennes andra söner eller James är med. Plötsligt dyker Ross och Finn upp klädda som sjöman sjungandes "I am sailing..." tillsammans med Adam som gått för att leta efter dem.
 
Joanie frågar Belle om hon vill vara hennes brudtärna för det skulle glädja Zak. Belle som hela tiden verkar frånvarande går iväg och börjar prata med sig själv. Lisa som märker att Belle är upprörd frågar Joanie varför. Då blir Joanie tvungen att berätta sanningen. Lisa blir inte arg utan säger att hon ska prata med Belle som får avgöra själv om hon vill vara brudtärna eller inte.
 
Cain är på verkstan och när han ser James åka iväg så tar han en hammare och slår sönder lyktan på en bil. Charity ser det och säger åt honom att lugna sig men då sätter sig Cain bakom ratten och gasar. Hon försöker stoppa honom men lyckas inte så Cain drar iväg i full fart.
 
Holly ber sin mamma att inte förhasta sig i beslutet att lämna Cain. Senare kommer James över med pizza till Moira som sitter och super för sig själv. Han tycker det är bra att det är slut mellan henne och Cain.
 
Jimmy får Dan och Kerry att komma över för att Dan ska visa honom hur man ska hjälpa Nicola. Kerry passar då på att få uppmärksamhet av Jimmy. Dan och Nicola viskar till varann att de är bara vänner, att kyssen inte betydde något.
 
Cain ser James komma körandes från gården. Han följer efter bilen och kör som en galning och när han närmar sig tänker han preja James av vägen. Precis då ser han att Moira är med i bilen så det blir Cain som kör av vägen istället. Moira som sett honom blir rasande och skäller ut honom.
 
Jimmy försöker massera Nicola och få henne på bättre humör. Han nämner ett tillfälle de var på Bali och fick massage men då svarar hon att hon aldrig varit på Bali.
 
Emma som är besviken över att James inte svarar får höra av Cain att hon borde hålla James borta från Moira. Hon går hem och kastar pil tills James kommer hem. Emma konfronterar honom och han erkänner att han hjälpt Moira och att han borde ha sagt något.
 
Cain kommer hem till gården och vill prata med sin fru. Moira är väldigt förbannad och säger att hon inte vill prata med honom. Sedan talar hon om hur besviken hon är på honom och att hon kan inte vara gift med någon hon är rädd för. Moira säger att Cain förstört allt så nu är det slut mellan dem.

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Cain och Moiras äktenskap är definitivt över. Tråkigt därför att de hade det perfekta äktenskapet. De är Hem till gårdens Ridge och Taylor medan Charity är Brooke.

2017-03-30 @ 15:45:52
Postat av: Emmerdale

Jag tycker att Cain och Moira är väldigt omaka. Sen känner jag, vad ser alla kvinnor i Cain?? Han är ju bara sur och grinig, inte ens särskilt snygg

2017-03-30 @ 16:57:46
Postat av: Ylva

Jag tycker inte heller att Cain är snygg på det "klassiska" viset men jag tycker att han har någon slags utstrålning. Sen tycker jag karaktären blivit mycket intressantare sedan han och Moira blev ett par. En sammansatt person tror jag det kallas. Också tycker jag att han och Moira har en bra kemi. Bra skådisar båda två dessutom. Tycker jag.

Jag gillade Charity i ett par veckor. Nu inte alls ;)

2017-03-30 @ 17:15:20
Postat av: Stina

Varför skulle James lägga sig i? Han visste ju inte vad Cain gjort .
Tycker också att Moira förhastar sig, visst kan Cain vara besvärlig men de är ett bra par, mitt favoritpar.

2017-03-30 @ 17:37:11
Postat av: Jennifer

Cain är hyfsat snygg men tycker Ross är riktigt snygg. Men Cain är helt klart spännande, serien skulle inte vara intressant utan honom. Han var väl borta för några år sedan? Typ flydde utomlands i helikopter.

2017-03-30 @ 18:46:08
Postat av: Lisa

Håller med dig Stina! James är bara jobbig och spelar med samma ansiktsuttryck i alla scener, inte min favorit! Moira kastar sten i glashus tycker jag när det gäller Caine! De som växt i sympati är Lachlan, Robert, Holly och Cain! Jobbigast i mitt tycke är James, Chrissie, Lawrence, Jimmy, Belle och doktorn! Och Charity, fast hon tillför ändå en del😉

2017-03-30 @ 19:45:10
Postat av: Såpa fantast

Jag tycker att Cain och Moira passas bra ihopa och många tittare vill att de ska återförenas. Hoppas att det kommer att ske.

2017-03-30 @ 21:21:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0