Rodney de Niro

Inskrivet kl 22:31
 
Sandy blir besviken när han får höra att det var Gabby som stulit hans pengar. Hon försvarar sig med att han inte ska låta dem ligga framme. Hon går iväg och Sandy säger att de kanske borde ta tillbaka polisanmälan för att inte göra det värre för Gabby. Ashley vägrar att ta tillbaka anmälan.
 
Cain märker att Moira fortfarande är lite avvisade men han accepterar hennes bortförklaringar. När han gått och Holly kollar sin mobil så ser hon att hon ringt Simon. Eftersom hon vet att hon inte ringt honom förstår hon att det är Moira. Moira försvarar sig med att det var Simon som gjort inbrottet hos Victoria.
 
Robert kommer till fängelset för att besöka Andy. Han frågar rakt ut om Andy skjutit Lawrence. Han säger att det vore förståeligt. Givetvis nekar Andy och då erkänner Robert att han var nära att låta Lawrence dö en gång när han fick sin hjärtattack. Andy tror då att det är Robert som satt dit honom men då säger Robert att han kunnat göra det för länge sedan. Robert går därifrån.
 
Polisen kommer till Ashley och Laurel. De vill åtala Gabby för inbrottet och risken är att hon kan hamna i ungdomsfängelse. Ashley börjar inse allvaret i anmälan för han hade hoppats på att polisen bara skule nöja sig med en tillsägelse.
 
Simon är rasande och kommer till byn för att skälla ut Holly bara för att Moira ringt honom och lagt sig i. Victoria ser dem och hon känner igen Simon.
 
Det sitter en okänd man på puben och han spanar in Charity. Hon förstår efter ett tag att det kan vara en domare som ska spana in hennes arbetsinsats inför årets pubvärdtävling. Charity får med sig Rodney så hon kan visa att hon är väldigt omtänksam. Hon överdriver i alla sina handlingar och plötsligt får Rodnetý ett anfall och svimmar nästan. Charity kan hjälpa honom och ge honom hans "medicin". Efteråt berömmer mannen Charity för hennes engagerade sätt och han erkänner att han är en av domarna. Charity lyckas bjuda ut mannen innan nästa deltävling.
 
Gabby ser poliserna när de söker Victoria som inte är hemma. Hon berättar då att Ashley slagit henne, att det är därför hon har en rejäl blåtira. Poliserna hämtar då en chockad Ashley för förhör.
 
Victoria konfronterar Holly om vem Simon är. Holly erkänner och ber gråtandes om ursäkt. Moira kommer in och Victoria förstår ganska snabbt att Moira vetat om allt. När Cain kommer hem går Victoria därifrån. Han märker att något hänt men Moira säger att det är Adam och Victoria som har problem i äktenskapet.
 
Sandy kommer åkandes i sin permobil och möter Nicola som är på väg ut med sin elrullstol. Han utmanar henne i ett race, sisten till affären får köpa glass. Nicola antar inte utmaningen utan muttrar mest. Dan kommer förbi och hon ber honom komma över senare för att hjälpa henne med rehabövningarna. Hon säger att han kan få köttgryta som tack.
 
Victoria söker upp Holly igen för att berätta att hon inte tänker säga något till Adam för han skulle bli förkrossad. Hon vill även köpa tillbaka sin foodtruck av Moira. Moira ger henne nycklarna och säger åt Vic att behålla pengarna men det ser Victoria som en muta för att hon ska hålla tyst.
 
Gabby berättar för Liv om sin plan att anmäla sin far för att ha slagit henne. Liv blir förfärad och vill inte alls ställa upp på den idén. Tjejerna blir osams och Doug ser dem. Han försöker sedan prata med Gabby om konsekvenserna för det hon gjort. Han tror inte att Ashley med sin demens kommer att klara sig i fängelset om han hamnar där.
 
Adam blir jätteglad när han hör att Victoria vill jobba med sin foodtruck igen. Han vill att Holly hjälper dem men denna gång säger Victoria nej för hon vill klara sig själv. Adam märker att det är något som inte stämmer.
 
Chas råder Cain till att prata med Moira om vad som händer eftersom han märker att hon inte är som vanligt. När han kommer hem så är inte Moira inne så han kollar i hennes väska och hittar två medicinburkar. Cain googlar för att få reda på vad det är för medicin.
 
Dan kommer över till Nicola för att hon ska få hjälp med sin gångträning. Hon tar några steg men ramlar ned i soffan. När han hjälper henne upp är de nära att kyssa varann. Nicola ber Dan att följa med till neurospecialisten för hon vill inte ha med Jimmy och därför inte sagt till honom att hon har en tid bokad där. Dan lovar att följa med henne.
 
Holly och Moira kommer hem så Cain konfronterar Holly om medicinen. Han tror att hon har HIV så Moira måste erkänna allt. Hon berättar om Hollys drogberoende och att hon var tvungen att konfrontera Simon. Adam som kommer dit får också höra allt som hänt. Han blir rasande när hör att det var Hollys langare som rånat Victoria och att Moira fått veta det utan att säga något. Adam lämnar dem besviken över att Holly alltid går i första hand. Cain blir förbannad när han får veta att Simon hotat Kyle också.
 
Cain pratar med Moira lite senare och säger att han är besviken över att hon inget sagt till honom. Hon försvarar sig med det inte är så lätt eftersom han alltid bråkar när det gäller Holly. Cain är irriterad över att de slutade drogtesta Holly eftersom det ändå hade fungerat att hålla henne drogfri. Moira säger inget om hur det egentligen var. Han frågar Moira om hon älskar honom. Hon svarar att det är självklart och då ber han henne att visa det genom att de utesluter Holly ur deras liv. Moira kan inte välja och då ser han det som ett svar så han säger till Moira att det är hennes beslut. Sedan går han därifrån.

Kommentarer
Postat av: Edna

Egentligen är det ganska hemskt att Robert inte ställs inför svar för att han dödade Katie, känns som att alla glömt bort henne/det.

2017-03-28 @ 14:17:23
Postat av: Jennifer

Bra avsnitt med bra skådespel utom Charity som jag tycker är alltför lika i sitt agerande vad hon än gör. Kul vändning med kärlek som spirar mitt i sjukgymnastiken gissade inte dom som eventuellt nytt par.

2017-03-28 @ 14:25:16
Postat av: Såpa fantast

I såpor ställs nästan alla till svars för sina handlingar på ett eller annat sätt. Även om de inte blir åtalade blir de straffade på andra sätt. I Roberts fall lyckades han slingra sig och blev inte åtalad, men däremot blev han skjuten låg i koma ganska länge. Efter det blev han en bättre person.

2017-03-28 @ 14:34:19
Postat av: Ylva

Ja tänk att Dan och Nicola nästan kysstes! Det var överraskande.

Jag vill inte att det ska spricka mellan Moira och Cain men nu ser det illa ut. Jag förstår Cains besvikelse i det här fallet.

Vad håller Gabby på med? VÄLDIGT struligt tonårsbeteende. Liv däremot riktigt vettig för närvarande.

2017-03-28 @ 15:16:21
Postat av: Anders

Man kan inte tro att Patrick Mower (Rodney) är hela 78 år gammal! En väldigt pigg herre för sin ålder måste man säga!! Den där poliskommissarien som Carl King strulade runt med var också en som såg yngre ut än sin ålder. Hon var nästan sextio men såg ut som trettiofem!

Gabby skulle behöva en rejäl volta på ungdomsanstalt för att riktigt få lära sig en läxa! Vilken vidrig liten skitunge hon är, t.o.m vidrigare än vad Debbie var enligt mig!

Stackars Andy! Kan förstå att han inte litar på Robban, men är det någon som kan hjälpa honom så är det han! Tycker att Lawrence var ful som lät Andy ta smällen! Hade jag blivit prickad av en hagelbrakare så hade jag självklart anmält personen till polisen, även om det skulle röra sig om en av mina egna ungar!

2017-03-28 @ 15:26:38
Postat av: jag bara

Är han 78? Väldigt pigg och vital.

2017-03-28 @ 15:51:12
Postat av: Peter H

Önskar att han kapade hästsvansen dock.

2017-03-29 @ 11:21:30
Postat av: Lena

Älskar Rodney i hästsvans. En del av mig blir aldrig riktigt vuxen 😀

2017-03-29 @ 11:46:53
Postat av: Lena

Förstår mig inte på Cain just nu. Man överger väl inte sina barn när de hamnar i svårigheter. Monias sätt att stötta kan man väl diskutera men att be henne välja mellan honom o Holly. Nä barnen ställer man alltid upp på även om det ibland krävs tuffa beslut.

2017-03-29 @ 11:50:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0