Dessa vilsna ungdomar

Inskrivet tisdag 28/3 kl 17:54
 
Chrissie ber Lawrence att inte berätta det han minns, för Lachlans skull. Lawrence tvekar och när hon nämner att Andy sitter häktad för skjutningen så säger han att det är inte rätt att en oskyldig får fängelse. Chrissie kan inte låta bli att nämna att Andy och Bernice setts kyssa varann och prata pluttenuttigt i telefon nyligen. Lawrence säger till polisen att han inte såg vem som sköt.
 
Polisen behåller Andy för förhör. De får veta att Lawrence vaknat och Andy blir lättad. Tyvärr så blir det inte bättre än att han blir anhållen för mordförsök.
 
Liv och Gabby rotar runt bland Victorias saker. Gabby övertalar den tveksamma Liv till att det de gör är inte så farligt. Tjejerna samlar ihop massa klänningar och väskor som de ska ta med sig men plötlsigt hör de att Victoria är på väg in. De släpper allt på soffan och rusar åt varsitt håll.
 
Victoria upptäcker klänningarna på soffan. Hon ropar för hon hör att någon är där. Gabby drar på sig luvan på sin tröja och ska rusa ut men Victoria får tag på henne och tar ett rejält grepp så Gabby slår i ansiktet i väggen. Gabbys tröja rivs sönder när hon sliter sig och rusar ut. Victoria hinner inte se vem det är men när hon ringt Adam och han kommit hem säger hon att hon kände att det var en tjej som gjort inbrottet.
 
Marlon och Carly spelar tv-spel ihop men stämningen är inte som förr. Det är mer spänt än någonsinn så Carly väljer att gå hem efter ett tag.
 
Ronnie träffar Lisa i affären och de börjar prata om att det är trist att laga mat bara för en person. Lisa bjuder över honom och de får en trevlig kväll. Hon råder honom att tala om för Lawrence om vad han känner.
 
Charity försöker få Sandy till att göra bra reklam för henne och puben. Han får några glas konjak för besväret men det hjälper inte. Sandy kan inte prata när de ska filma honom.
 
Chrissie anlitar Rakesh som Andys försvaradvokat. Det gör att Rakesh får tillbaka jobbet tillfälligt på advokatbyrån. Hon tycker hon är smart som dels visar byn att hon bryr sig om Andy och dels anlitar en usel advokat.
 
Gabby förklarar blåmärket i ansiktet med att hon ridit och blivit inknuffad i väggen av en häst.
 
Adam berättar för Laurel på kaféet om inbrottet och att Victoria råkat riva sönder tröjan på inbrottstjuven och att tjuven slog i ansiktet i väggen.
 
Ashley ser Gabbys trasiga tröja när hon plockar ihop kläderna för att elda upp dem. Hon säger att tröjan gått sönder i stallet. Ashley tar då tröjan och vill laga den. Han frågar henne varför hon inte använt sin hjälm när hon var i stallet för hjälmen har legat hemma hela tiden
När Laurel kommer hem och ser den lagade tröjan och blåmärket så inser hon att det var Gabby som gjort inbrottet. Gabby nekar inte utan skyller på att Ashley är dement och aldrig kommer ihåg något och Bernice tänker bara på sig själv och Laurel är en alkoholist.
 
Chrissie besöker Andy i fängelset och hon säger att hon tror på honom. Hon säger att han ska lita på henne för hon ska göra vad hon kan för att hjälpa honom.
 
Andy ska till det inledande förhören och det visar sig att han kommer inte att släppas mot borgen för han har ett våldsamt förflutet.
 
Ronnie besöker Lawrence på sjukhuset. Han erkänner att han fortfarande har känslor för honom men Lawrence säger att Ronnie måste förstå att det aldrig kan bli något mellan dem.
 
Moira tror att det är Simon som ligger bakom inbrottet hos Victoria för att skrämma dem. Hon ringer honom från Hollys mobil för att tala om att han ska låta bli att ge sig på dem igen.
 
Ashley blir rasande när han inser vad Gabby gjort så han tvingar henne till att följa med till Victoria för att be om ursäkt. Gabby vägrar, hon låtsas som om Ashley är förvirrad. Victoria ser inte helt övertygad ut.
 
Gabby kommer hem och hon fortsätter att vara oförskämd mot både Ashley och Laurel. Det gör att Ashley ringer till polisen för att anmäla henne för inbrottet.

Kommentarer
Postat av: Jag%20bara

Med allt elände i byn, borde den heta JÄMMERDALE.

2017-03-27 @ 15:24:30
Postat av: Ylva

Inte en av Gabbys bästa dagar. Håller med ang Jämmerdale!

2017-03-27 @ 17:14:22
Postat av: Anonym

Stackars Andy. Gabby sen hon verkar behöva åka på någon form av ungdomshem. Rodney riktigt snygg idag.

2017-03-27 @ 17:21:24
Postat av: Såpa fantast

Andy har ju inte stått till svars för skjutningen av Robert. Man får väl säga att han blir straffad nu. Men ändå tycker jag synd om honom. Han är ingen ond person trots allt han har gjort.

2017-03-27 @ 17:40:53
Postat av: ELIZA

Skrev en hel avhandling om vad jag tyckte om alla odrägliga personer i byn... Raderade,och önskar alla en trevlig kväll!!!

2017-03-27 @ 18:29:56
Postat av: Anonym

Glömde skriva detta tidigare: Jag tycker inte det känns trovärdigt att Bernice håller sig undan i den här situationen. Även om hon inte vill ha ständiga samtal/sms så vill hon väl veta om ngt riktigt viktigt hänt. Genom Rodney t.ex.

2017-03-27 @ 18:49:10
Postat av: Ylva

Jag = Anonym

2017-03-27 @ 18:50:26
Postat av: Såpa fantast

Bernice vill förmodligen ha lung och ro under sin yogasemester. Hon kan inte föreställa att Gabby har spårat ur totalt.

2017-03-27 @ 19:18:31
Postat av: Lena

Synd att du raderade Eliza.
Gillar din humor.

2017-03-28 @ 00:48:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0