Always together

Inskrivet lördag 25/3 kl 11:15
 
Ronnie kommer till sjukhuset för att kolla hur Lawrence mår. Polisen kommer också dit för att prata med Chrissie. Lachlan som är med henne blir nervös men erkänner ändå att han inte har något alibi.
 
Carly ska smita hem ifrån Marlon på morgonen men möter honom och April när de kommer ut från köket. April blir förvånad men Carly låtsas som om hon precis kommit dit.
 
Marlon träffar Rhona och hon hör från April att Carly varit där tidigt på morgonen. Rhona förstår ju vad som hänt och tillslut lättar Marlon sitt hjärta. Han är dock övertygad om att det inte kan bli något mellan honom och Carly eftersom de är så bra vänner.
 
Vanessa får höra Carlys version om natten och hon inser att Carly har massa känslor för Marlon. Vanessa råder Carly att berätta om känslorna för Marlon kanske känner likadant.
 
Chrissie är i skogen för att leta efter geväret och kläderna som Lachlan gömt. Hon hittar sakerna i en buske men precis när hon ska gå så ser hon massa poliser med metalldetektorer.  Chrissie hinner dock smita iväg utan att bli sedd.
 
Gabby hittar ett silverhalsband med ett hjärta där det är ingraverat "Always together". Hon öppnar hjärtat och ser ett foto inuti på Donna.
 
April upptäcker att hennes halsband från mamma är borta. Hon ser Carly och berättar vad som hänt. Carly lovar att hjälpa till att leta.  Stämingen mellan Carly och Marlon är spänd och han säger snabbt att de ska bara vara vänner, att det som hände mellan dem bara var ett misstag. Carly håller besviket med honom.
 
Andy ringer Bernice och lämnar meddelande på hennes svarare att ringa honom eller allra helst komma hem igen. Chrissie hör det så när hon ser honom frågar hon vem han pratat med och han svarar att det var Diane. Chrissie blir så besviken så hon tvättar hans kläder som han hade dagen Lawrence blev skjuten och sedan tar hon geväret och kläderna och lägger i Andys bil.
 
Andy åker iväg till sjukhuset men blir stoppad på vägen av polisen. De hittar givetivs vapnet och kläderna så han blir tagen till förhör.
 
Gabby söker upp April och ger henne halsbandet. (Jag är glad över att hon gjorde det för jag trodde hon skulle sälja halsbandet) April blir jätteglad men sedan kommer alla minnen fram och hon blir ledsen och rusar gråtandes därifrån.
 
Lachlan och Chrissie är på kaféet och Diane kommer fram till dem för att berätta att Andy tagits till förhör för skjutningen av Lawrence. Chrissie säger att hon hört det men inte hunnit berätta det för Lachlan än. Han blir förbannad och rusar ut samtidigt som han säger att "det är fel..."
 
Charity ser artikeln om Victorias foodtruck. På samma sida ser hon en tävling om att bli årets pubägare. Givetvis vill hon delta. Chas säger att Holly kan ta bilderna som ska skickas in. Charity är emot det men sedan ändrar hon sig.
 
Marlon mår dåligt av stämningen mellan honom och Carly. Hon undviker honom hela tiden så han säger tillslut att hon måste komma över för att spela tv-spel så det blir som vanligt mellan dem.
 
Andy förhörs av polisen. De påpekar att de vet om osämjan mellan Lawrence och honom, att Andy varit ihop med Bernice och nu med Chrissie. Polisen undrar varför han tvättat sina kläder och de frågar om hans förflutna då han råkade skjuta sin adoptivfar. Andy blir frustrerad och rasande för läget verkar inte till hans fördel.
 
Gabby får med sig Liv till att bryta sig in hemma hos Victoria för att låna en klänning till en fest.
 
Lawrence vaknar upp och Ronnie skyndar sig därifrån för Chrissie och Lachlan kommer precis dit. Chrissie pratar med sin far och säger att han varit med om en olycka. Då öppnar Lawrence ögonen och säger att det inte alls var någon olycka och att han kommer ihåg vad som hände, sedan tittar han på Lachlan.

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Jag har missat dagens avsnitt och har undrat vad Chrissies nästa drag kommer bli. Förhoppningsvis blir skjutningen vändpunkten för Lawrence och han kommer att bete sig normalt igen.

2017-03-24 @ 17:23:23
Postat av: Ylva

Chrissies drag var att sätta dit Andy för "attentatet" mot Lawrence...

2017-03-24 @ 17:29:19
Postat av: Jag bara

Tyvärr är det nog inte på HTG man ska titta om man vill se folk som beter sig normalt. 😉

2017-03-24 @ 18:47:18
Postat av: Anonym

Jag antar att det är Chrissies hämnd mot Andy för hans otrohet. Vissa händelser i Hem till gården och andra såpor kan är förutsägbara. Men ibland händer det saker som man aldrig har kunnat förutse.

2017-03-24 @ 19:05:13
Postat av: Anders

Vilken satmara Chrissie är! Nog för att Andy är något av en strulputte men att bli ditsatt för mordförsök är litet väl magstarkt! Tur att Lawrence överlevde och kan berätta sanningen för polisen!

2017-03-25 @ 01:25:21
Postat av: Jonas

Jag är inte så säker på att Lawrence kommer att berätta sanningen för polisen. Han har ett horn i sidan till Andy sedan Bernice och vill säkert se honom skaka lite galler.

Marlon beter sig som ett barn just nu.

2017-03-25 @ 08:01:57
Postat av: Såpa fantast

Andy förtjänar inte att bli ditsatt för mordförsök som har inte har begått. Men Chrissie gör allt hon kan för att Lachlan ska slippa fängelse trots att det var en olyckshändelse. På sätt slår hon två flugor med en smäll. Det här är en av anledningarna till att många tittare inte gillar henne.

2017-03-25 @ 09:56:08
Postat av: Anonym

Tänk att hoppa i säng med Marlon?? Nej tack

2017-03-25 @ 19:45:49
Postat av: Jessica

Marlon är inte en av de snyggaste precis. De yngre killarna är mycket snyggare.

2017-03-25 @ 23:25:42
Postat av: Ylva

Jag är inte överdrivet förtjust i Marlon. Mest på grund av hans, som jag tycker, tafatta töntiga stil. Utseendet kan han liksom inte rå för

2017-03-26 @ 15:13:39
Postat av: ELIZA

Ja, tänk om alla skulle tänka på utseende, skulle inte många få ihop det...Herregud, finns väl andra kvalifikationer...

2017-03-26 @ 20:05:13
Postat av: Anna 69

Tycker Marlon är ok, hoppas verkligen att han kan bli lyckligt kär. Han har haft tufft med förlusten av Tricia och sen Laurel o hennes alkoholproblem.

2017-03-26 @ 20:50:32
Postat av: jackson

Och Rhona, som smög med Paddy.

2017-03-27 @ 10:06:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0