Så tar vi lite mer elände

Inskrivet kl 22:11
 
Bernice bestämmer sig för att åka på en yogasemseter och lämna allt i byn. Gabby blir väldigt besviken över att inte få följa med och att inte få pengar så hon kan fortsätta med ponnyridningen.
 
Chrissie och Andy är på kaféet för att fira Lachlan som fyller 16. Han får ett paket men hinner inte öppna det förrän Lawrence kommer in.
 
Lawrence fortsätter att ignorera Lachlans försök att bli sams. Han säger till och med åt Lachlan att låta stackars Gabby vara. Lawrence går därifrån och Lachlan får bråttom iväg också.
 
Chrissie blir kvar på kaféet för Andy ska iväg och ordna med en picknick åt dem. Holly kommer in och visar sina foton för Rodney. Han ser Andy på en av bilderna men han ser inte vem som är med. Chrissie får då se bilden och hon ser Andy och Bernice kyssa varann hemma hos Diane och Doug på övervåningen.  Hon bllir då så besviken att hon rusar iväg och svarar inte när Andy ringer.
 
Vanessa får brev från fängelset där hennes pappa sitter. Hon vill inte veta vad han har att säga så hon kastar brevet oöppnat.
 
Harriet startar en självförsvarskurs och bjuder in folk från byn. Marlon blir enda mannen där. Först hamnar han i läge så alla kvinnor ser delar av hans könsorgan som hänger utanför shortsen sedan hamnar han i underläge under Carly. Han blir väldigt besvärad.
 
Lachlan kommer till Home Farm och letar fram ett gevär..Han hotar sedan att skjuta Lawrence om han inte sms:ar Chrissie och ber om ursäkt. Lawrence vägrar först men inser sedan att det är bäst att göra som Lachaln säger.
 
Jimmy lyckas övertala Nicola till att följa med till puben. Dan är där och får henne till att kasta pil med honom.
 
Gabby vill låna pengar av Rodney för att kunna fortsätta med ponnyridningen. Han går in i köket på kafét men kommer inte ut så Gabby går efter.
 
Lawrence fortsätter ändå att vara kaxig och säger att det är något fel i huvudet på Lachlan. Lachlan blir nervös och när Lawrence är på väg att försöka ta geväret så går ett skott av. Precis då kommer Chrissie hem. Hon säger åt Lachlan att duscha och byta kläder och kasta allt i soporna och sedan ta värdesaker så att det ser ut som om någon rånat Lawrence. Hon ringer sedan ambulans.
 
Andy väntar på Chrissie på picknicken när han hör ambulasen komma till Home Farm. Han går dit men Chrissie vill inte prata med honom just nu.
 
Harriet vill bjuda Marlon på en öl för att prata så han ber Carly att passa April medan han går på dejt. Carly går runt och ser ledsen ut. Marlon försöker få till en till dejt med Harriet när de är på puben men hon genomskådar honom och säger att de är bara vänner.
 
Gabby ser att det är massa sedlar i Sandys plånbok. En stund senare saknar han pengarna men Gabby har råd att åka till ponnyridningen. Hon får Diane och Doug att skjutsa henne dit. Ashley följer med Sandy för att leta efter pengarna han kan ha tappat.
 
Chas ser en besviken Emma utanför det raserade huset. Emma är rätt sur över att Rakesh ska sälja fastigheten. Chas tackar Emma för hjälpen att se att hon behövde hjälp och hitta ett ställe att få komma till.
 
Marlon kommer hem och när Carly ska gå hem så ser han att hon är ledsen. Hon stannar kvar och spelar tv-spel. De dricker vin och hon berättar plötsligt att hennes son skulle ha fyllt år idag så därför är hon lite ledsen. Hon tycker det är skönt att kunna prata om allt med Marlon. Carly gosar in sig i Marlons famn och de kysser varann.
 
Lawrence ligger på operation. Lachlan kommer till sjukhuset och han är nervös. Chrissie säger att allt kommer att ordna sig om han bara gör som hon säger. Lachlan är orolig över att om Lawrence klarar sig så kanske han kommer att skvallra om vad som hänt. Andy kommer till sjukhuset men Chrissie får Lachlan till att skicka iväg Andy. Sedan säger hon till Lachlan att nu är det bara de två och de behöver ingen annan i deras liv..

Kommentarer
Postat av: Stina

Nej inte Marlon och Carly de passar inte ihop, men det är väl ingen som passar ihop med Marlon.
Jag tycker verkligen synd om Lachlan, trots att han sköt sin morfar, men det var ju en Olyckshändelse. Han och Gabby är två vilsna tonåringar. Bearnice är verkligen ingen bra förälder.
Rakesh hur skall han klara sig ut der här? Mycket bekymmer som alltid i HTG. Men jag gillar serien, kan inte låta bli att engagera mig.

2017-03-23 @ 17:00:30
Postat av: Lena

Rodney blir bara läckrare med åren
Tur att han finns att titta på 😏

2017-03-23 @ 20:36:18
Postat av: Ylva

Ja Rodney är ett lättsamt/trevligt inslag i allt elände tycker jag.

Marlon och Carly väldigt otippat. Kan det hålla?

Jag tycker riktigt synd om Lachlan för första gången någonsin tror jag. Men jag tycker inte synd om Chrissie. Undrar varför? Dålig skådespelare?

2017-03-23 @ 22:09:17
Postat av: ELIZA

Funderar på att anmäla Bernice till Lyxfällan...Sett ett flertal gånger där, att pengar finns till dom vuxna´s nöjen,men inte till en skitsumma för barnens aktiviteter...Och Bernice gör likadant...Jag veeet att ridning är dyrt, men det är nog yoga resan också...Men hoppas att Gabby åker dit på stölden fort,stjäla av en pensionär borde det vara pisk straff på...Ja, att stjäla överhuvudtaget!! Andy´s kärleksaffärer begriper jag inte...Om Chrissie gör slut,och han hoppar i säng med Bernice...Och Bernice är nu helt plötsligt singel, varför stannade han inte hos henne då,dom verkar ju ha nån känsla för varann... När han gick iväg med Chrissie såg han bara olycklig ut,ungefär, vad gör jag här..? Inte för att jag begriper heller,varför allt måste gå så fort i förhållanden... Finns inte orden, ""lev själv ett tag och bearbeta vad som hänt"" i engelskan?? Tycker också liiite synd om Lachlan, men han har väl bäddat för det som hänt lite själv...Marlon, varför ska inte han få vara lycklig med Carly, dom verkar trivas tillsammans...

2017-03-24 @ 07:06:02
Postat av: Anna69

Den största behållningen med Chrissie är att kolla in hennes alltid snygga kläder. Tycker annars att det är en dålig skådespelare, alltid samma viskande röst och himlande med ögonen.

2017-03-24 @ 07:58:48
Postat av: jag bara

Marlon och Harriet skulle nog funka bättre än M och Carly.
Om Rodney tar bort " gammal gubbe som vill verka ungdomlig-svansen" ser han betydligt bättre ut, och ja, han har alltid varit ett trevligt inslag i serien.
Jag tycker inte Chrissie spelar så dåligt och jag antar att det är hennes röst, som den är.
Jag gillar April, men har lite svårt för att barn ska agera lillgamla. Det kan lätt bli outhärdligt.

2017-03-24 @ 10:15:55
Postat av: Jonas

Trodde ju att David skulle få den fagra Carly, men han verkar ju helt betuttad i den oerhört jobbiga Tracy.

Håller med om att Chrissie är en dålig skådespelare. Hennes son, däremot, är riktigt bra.

2017-03-24 @ 11:36:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0