En farfar att se upp till...eller...

Inskrivet kl 21:46
 
Jai hör Victorias skrik när hon blir överfallen. Han rusar till skroten och ser Victoria jaga killen som överföll henne. Simon hinner komma undan. Victoria mår bra och vill bara komma hem.
 
Pete och Finn är arga på Ross som sabbar för företaget. När de går till kafeet så sitter Sandy, Pearl och Harriet där. De är sura så Pete erbjuder dem ersättning för resan de fick göra med annat bolag. När Harriet fortfarande är sur så säger Pete att de behövde jobbet för att Emma är sjuk.
 
Nicola börjar vänja sig vid tanken på ett extra hus på tomten, ett orangeri är vad hon vill ha. Jimmy tycker det blir för dyrt. Nicola ser en annons med barn i så hon får en idé. Hon fotar Angel för att hon ska börja tjäna pengar.
 
Holly blir lättad när hon hör att skroten inte har någon övervakningskamera när polisen förhör Victoria. När polisen gått så inser Victoria att rånaren inte fått med sig kassalådan. Holly ringer till Simon som är rasande.
 
Priya vädjar till Vanessa att låta Rakesh träffa Johnny. Hon påpekar att det är Johnny som kommer lida och missa kontakten med sin farfar.
 
Holly hjälper Adam att leta efter kassalådan på skrotupplaget. Hon hittar lådan men den är tom.
 
Emma börjar undra varför Sandy och Pearl stirrar på henne hela tiden på puben. När hon frågar Harriet om saken så svarar hon att det bara var ett misstag men att Emma ska ta hand om sig. Emma frågar Pete sedan vad han sagt och han erkänner att han talat om att hon är sjuk.
 
Vanessa säger till Rakesh att hon inte vill veta var Kirin är eller ha några skumma konton i Johnnys namn. Ronnie kommer in på puben där de sitter. Han hör upptäckt att bygget har träsvamp så de måste börja om med allt och riva det som finns.
 
Holly ringer Simon och skäller ut honom för att han slagit till Victoria för det var inte vad de kom överens om. Hon säger att hon har pengarna åt honom.
 
Ronnie försöker få Rakesh att förstå att de måste riva husen och bygga nytt, det blir billigare så. Rakesh inser att felet fanns innan de började så försäkringen kommer inte att täcka. Han hoppas på att Jimmy kanske råkar försäga sig om han vetat om det från början.
 
Victoria får rådet av Carly att sparka rånaren i skrevet nästa gång. Holly erbjuder sig att jobba Victorias pass eftersom Vic är helt blåslagen.
 
Holly sitter i foodtrucken efter att ha tagit en dos av sitt knark. Simon kommer och bultar på dörren. Hon hotar med att ringa polisen och tala om att det var han men sedan ger hon honom pengarna.
 
Priya bjuder Vanessa på lunch så Rakesh kan få tid till att umgås med Johnny. Han säger till Priya att han tror att lägenheten de ska ha inte är rätt för dem utan han vill hitta något annat.
 
Adam ringer till Holly för hon måste åka till en kund för ett affärsmöte. Hon åker iväg men har svårt att hålla koncentrationen på vägen. Holly kör in i en mur när hon ska väja för en bil.
 
Jimmy erkänner för Rakesh att de haft en översvämning i huset tidigre men att han inget sagt när de sålde men att försäkringen täckte allt. Sedan får Jimmy bråttom till husbygget för att ha sex med sin fru där, i smyg.
 
Adam ser den krockade bilen på vägen. Han stannar till och Holly skyller på en övningskörare som kört ut framför henne.  Hon ville inte oroa Victoria så därför har hon inte ringt dem. Adam säger åt henne att han fixar bilen så de behöver inte tala om något för Victoria.
 
Rakesh tittar på försäkringar som täcker brandskador.

Kommentarer
Postat av: Edna

Jaha nu krockade Holly med foodtrucken oxå...allvarligt, dom som skriver manus, kan man inte hitta på något annat än bilolyckor? Sen varför ta droger som man blir så trött av? Är det inte för att bli pigg folk tar sånt? :)

2017-03-02 @ 13:54:05
Postat av: Madeleine

Charity, tar hon inte hand om sina pojkar alls nu, känns så sjukt att ingen av dem verkar bo med henne, lille Moses, hur kan hon motstå honom, en liten bebis.
Vet ej vad som hänt tidigare helt, men nu blir man ju förbryllad...
Tänkte mest på gårdagens avsnitt då Moses var med på puben och hon tittade inte åt honom.

2017-03-02 @ 14:09:44
Postat av: Ylva

Bortsett från alla tråkigheter så anser jag att James bör byta frisyr snarast. Den nuvarande rena rama pottklippningen (tycker jag).

2017-03-02 @ 16:21:34
Postat av: ELIZA

Trååkigt avsnitt... och vem bryr sej om Rakesh husbygge??? Nån..??? Fullständigt O intressant...Tittar ofta på program där dom säljer hus i England..Och även där dom köper och renoverar...Och blir OFTA jätteförvånad... Köper skithus, fallfärdigt, och KÖPARNA blir förtvivlade...Kostar massor att åtgärda... BESIKTAR DOM INTE HUS I ENGLAND INNAN DOM KÖPER??????????????????????????

2017-03-02 @ 20:13:44
Postat av: Såpa fantast

Jag kan berätta mer om Rakeshs husbygge. Jag vet nämligen vad som kommer att hända och det blir allt annat än tråkigt.

2017-03-02 @ 20:37:18
Postat av: Anna 69

Jag är så less på Holly! Hur mycket elände kan bruden ställa till. Snälla låt knarkaren bli avslöjad och släng ut henne ur serien. Undrar om Rakesh tuttar på Mill och stackars Nicola o James får ta sin flykt ut halvnakna...

2017-03-02 @ 22:05:14
Postat av: Såpa fantast

Holly behöver hjälp om hon ska sluta med drogerna. Det har gått så långt att det inte räcker enbart med viljan.

2017-03-02 @ 22:23:16
Postat av: jackson

Hur lång tid är det kvar tills dess att Holly skall få utlovad proffshjälp?

Yes, Rakesh kommer säkert att elda litet. Ej så kul för Nicola och Jimmy....

2017-03-02 @ 23:16:03
Postat av: Såpa fantast

Jackson, jag ska svara på dina frågor under länken Framtiden.

2017-03-03 @ 00:47:43
Postat av: Anonym

Såpa fantast

Jag tror inte att Jackson ställer frågan och vill att ha ett svar om framtiden i serien.

2017-03-03 @ 04:45:55
Postat av: jackson

Nej, jag är INTE ute efter ett svar om framtiden i serien. Endast funderingar i största allmänhet.

2017-03-03 @ 06:47:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0