Besvikelser i mängder

Inskrivet torsdag 23/3 kl 10:54
 
Lawrence vräker Kerry och Bernice från salongen. De måste flytta ut på en gång och Bernice som precis kommit hem får ett brev i handen där de är uppsagda. Hon protesterar eftersom hon inte fått något besked tidigare. Lawrence skyller på att han åtminstone skickat en uppsägning och krav på hyran som inte är betald så det är inte hans fel om posten inte levererat.
 
Priya vill överraska Rakesh så hon kontaktar Ronnie för att be honom göra klart bygget. Ronnie vägrar. Han pratar sedan med Rakesh för att berätta vad Priya vill. Rakesh ber då Ronnie att strunta i torrötan men även denna gång vägrar han.
 
Aaron pressar Robert till att berätta vad som hänt vid skjutningen. Han får då veta att det var Ross som sköt för att Andy bett honom. Robert vill få Aaron att inte snoka mer i händelsen.
 
Holly får sms från Simon som talar om att Moira varit där. Moira berättar då att hon ramlat på en spruta och att hon fått medicin som gör att hon mår dåligt just nu. Precis då kommer Cain hem från resan och han blir förvånad när Moira inte vill komma nära honom. Hon skyller på virus.
 
Chas kommer hem och märker att det hänt något. Aaron måste till skroten så hon pratar med Robert. Han berättar då för henne om skjutningen.
 
Rakesh vill vinna mer pengar i pokerspelet så de träffas igen. Denna gång är även Rishi med. Pierce fortsätter att dra i örat när han ligger illa till så Rakesh satsar mer pengar. Även denna gång vinner han.
 
Aaron möter Chrissie och Andy i byn och han blir rasande och ger Andy en snyting för att han beställt mordet på sin bror. Chrissie blir jättebesviken och lämnar Andy.
 
Gabby är besviken över att behöva flytta från Home Farm och hon vill knappt prata med sin mamma om de inte kan flytta tillbaka. Hon möter Lachlan som också är bostadslös. När Gabby vill ha en kram så misstolkar han signalerna och är på väg att pussa henne. Gabby blir rasande och rusar därifrån.
 
Rakesh får till en ny spelkväll och han satsar stort. När insatsen är på 6000£ och Pierce drar i sitt öra är han säker på att vinna men det visar sig att Pierce har bättre kort. Pierce vinner potten och allt rasar för Rakesh. Pierce skrattar för att han lyckats lura Rakesh med att tro att han hade usla kort när han rörde vid örat. Rakesh går iväg till sitt raserade husbygge och där bryter han ihop.
 
Marlon och Carly har roligt när de dansar för Leo. Rhona ser dem ihop och tror att det är något på gång. Hon frågar Marlon som nekar. Han nekar så många gånger att Rhona inte blir övertygad.
 
Holly återupptar sitt intresse för fotografering så hon går runt i byn och tar en massa bilder. Rodney erbjuder henne att sätta upp några av bilderna i kaféet. Han säger att han är ansvarig nu när Brenda och Bob är i Kanada.
 
Rishi talar om för Rakesh att skulden till Pierce är betald Han har betalat den så får Rakesh betala tillbaka när försäkringspengarna kommer.
 
Chas erkänner för Aaron att hon pratat med Robert om skjutningen och att hon vetat att det var Ross länge men att hon inte velat göra något åt det.
 
Lachlan vill be Gabby om ursäkt när de ses på kaféet Hon är inte så intresserad så han ber Lawrence, som sitter i närheten, att hjälpa honom. Lawrence kallar Lachlan för "en kille som är besatt av videospel, asocial, missanpassad och oförmögen att skapa meningsfulla relationer. Dessutom visar han ingen ånger då hans ovälkomna närmanden ledde till trubbel med polisen, så bli gärna vän med honom"
 
Rakesh vill att de säljer huset även om det blir en förlustaffär. Han skyller på att huset tar för mycket tid, tid han vill tillbringa med familjen istället.
 
Chrissie söker upp Ross för att konfrontera honom om skjutningen av Robert. Han erkänner efter ett tag men skyller på att det var Andy som var den som var mest angelägen.
 
Andy och Bernice ses och börjar dricka sig fulla för att båda har förhållanden som havererat. Chrissie dyker upp för hon förlåter Andy efter att ha pratat med Ross. Hon vill komma in men Andy vill att de ses på puben istället, han ska bara klä på sig. Chrissie går iväg och Andy går in till Bernice som kommer ned från övervåningen, iklädd endast en morgonrock.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Jag missade mkt idag. Men måste erkänna att jag tycker Rodney är rätt cool i sin hästsvans. Pop-farfar liksom;)

2017-03-22 @ 19:59:02
Postat av: Anonym

Serien börjar bli lite förutsägbar nu...klart Pierce lurade Rakesh i poker, och självklart blev Andy och Bernice fulla och hamnade i säng... Känns inte så spännande längre

2017-03-22 @ 20:31:12
Postat av: Hedda

Har inte sett dagens avsnitt, men frågar som några andra: vad hände Bob? En av de gamla, sköna figurerna i serien. Det var charmen för mig, när jag började följa Emmerdale; en skön blandning av åldrar och karaktärer. Skvallertanterna Viv och Val, Betty, min icke-favorit Edna (men hon hade ju sitt syfte så klart), Shadrach, Mandy Dingle, familjen Reynolds... Nu är det mindre trovärdiga händelser, som har tagit över byn.

2017-03-22 @ 21:24:13
Postat av: Ylva

Bob och Brenda är bortresta tror jag. Antar att det är därför Rodney plötsligt jobbar i Cafét

2017-03-22 @ 21:39:48
Postat av: Frk Höger

Precis, Rodney nämnde att han har ansvaret för cafét medan Bob & Brenda är i Kanada.

2017-03-22 @ 21:54:49
Postat av: AnnaS

Konstigt att det inte har pratats om att dom ska till Kanada, vad jag har märkt i alla fall. Och har inte Bob varit borta längre än Brenda? Fast inte så länge att jag börjat tro att han är ute ur serien. Det vore väl jättetrist!

2017-03-23 @ 09:31:14
Postat av: ELIZA

Varför skulle Bob försvinna?? Han har väl semester... Igår kom ju Både "Cain" och "Rhona" tillbaka... Haft en vecka ledigt tillsammans...

2017-03-23 @ 12:50:45
Postat av: Frk Höger

Det är ju så att ibland så sägs det till helt plötsligt att någon åker på semester men många gånger så nämns det bara i förbifarten att de rest iväg. Det är väl när skådespelaren vill vara ledig. Om någon slutar brukar det vara ett större farväl av något slag, eller?
Bob har ju inte synts till på några dagar men nu är han iväg med Brenda. Undrar om Eric också blir osynlig då han och Brenda är ett par irl...

2017-03-23 @ 14:22:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0