Kaniner under rocken

Inskrivet kl 23:01
 
Moira ska följa med Holly till stan för att Holly ska få metadon men Moira får förhinder. Jai hör detta och erbjuder sig att skjutsa henne till stan.
 
Charity ska prata med Belle men då säger Belle att hon är gravid nu så allt har löst sig
 
Joanie har bett Harriet att komma över till dem för att boka datum för bröllopet. Zak glömmer bort det och går till Lisa istället. Där vill han prata om Belle. De kommer fram till att de båda faktiskt är glada över att få ett barnbarn.
När Zak kommer hem får han höra av en besviken Joanie att han missat tiden. Hon tror att han ångrat sig men Zak säger att bröllopet med henne är en av de bästa sakerna i hans liv.
 
Priya ringer försäkringsbolaget för att få veta varför det dröjer med utbetalningen. Hon kräver att få prata med en chef. Rakesh kommer in i rummet och tar hennes telefon. Han lägger på utan att hon ser sedan låtsas han skälla ut försäkringsbolaget. Hon vill att de lånar pengar av Rishi, tills försäkringspengarna kommer, för att kunna renovera klart men Rakesh vägrar.
 
Rishi vill skaffa ett husdjur till Amba så han frågar Charity om hon vet någon som har kaniner. Hon pekar på Zak som står en bit ifrån vid bardisken. Zak lyfter på rocken och visar några döda kaniner som hänger där. Rishi förklarar att han hellre vill ha levande djur.
 
Aaron är orolig för han har fått höra att Chas ska få komma hem och han tror inte hon är riktigt redo för det än och att Robert kanske påminner henne om skjutningen.
 
Lawrence kommer till kaféet och vill ha mat. Han är alldeles rufsig och skäggig. Bitter som han är så muttrar han åt alla och när Chrissie och Andy kommer in så säger han att Andy visste om att Ronnie inte var hennes far. Chrissie blir ledsen över att Andy inget sagt men sedan förstår hon honom när han säger att han inte ville såra henne.
 
Victoria kommer till puben och ger Moira Hollys mobil. Holly hade glömt den på kaféet när hon åkte iväg med Jai. Moira ser att Simon kontaktat Holly flera gånger med erbjudanden om knark. Hon och James åker tll stan för att försöka hitta Holly eftersom Moira insett att Holly kanske börjat knarka igen. De hittar Simons ställe och de tvingar sig in där. Simon kallar Holly för fnask och knarkare men han vill inte säga om hon är där. Moira blir irriterad och är nära att ge sig på Simon men han knuffar undan henne. Hon ramlar på en spruta som fastnar i hennes arm. James hjälper henne därifrån och tvingar henne att åka till sjukhuset.
 
Joanie pratar med Harriet och bestämmer ett datum för bröllopet även om Zak inte är med. Zak kommer till puben och får veta det. Han blir lite besviken men när han ser att Joanie blir ledsen så säger han att det kommer att bli den bästa dagen i hans liv. När Dan vill skåla för dem så råkar Lisa höra det. Hon blir ledsen över att Zak inget sagt men hon tycker sedan att det är självklart att Charity får ordna Zaks bröllopsfest på puben. Belle rusar ut till toaletten. Alla tror att hon blev ledsen över bröllopet.
 
Andy konfronterar Lawrence på Home Farm. Lawrence försöker få det till att Bernice lämnat honom för att hon fått en summa pengar men Andy tror inte på honom utan han vet att det är för att Lawrence är gay.
 
James väntar medan Moira är på sjukhuset och får ta massa prover. Det kommer ta några dagar innan hon får svar. Han säger till henne att hon måste berätta för Cain om vad som hänt.
 
Dan, Rodney och Rakesh är hemma hos Dan för en pokerkväll. Pierce kommer dit och får, efter sura blickar från Rakesh, vara med. Den stora vinstpotten vinns av Rakesh så Pierce vill ha revansch nästa dag.
 
Holly pratar med Jai. Hon vill inte gå in på apoteket för att få sin metadon för hon vill inte ersätta en drog med en annan. Jai kör hem henne och hon berättar för Moira att hon inte vill genomgå den behandlingen.
 
Cain ringer till Moira och äntligen svarar hon. Hon skyller på att hon haft mycket att göra. Cain berättar att han kommer hem i morgon. Moira säger att hon vill berätta något men sedan säger hon bara att hon älskar honom.  När de lagt på kommer Holly och kramar om sin mamma. När Holly gått tar Moira fram sin medicin och tar två tabletter.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Vem sjutton är det Belle pratar med? Är det en ny döing, eller?

2017-03-21 @ 12:23:45
Postat av: Såpa fantast

Belle pratar med en tjej som inte existerar på riktigt. Stackars Moira som ramlade på en använd kanyl. Nu inser jag att Cain hade rätt när han var emot att Moira hjälpte Holly. Innan dagen avsnitt tyckte jag att han var hjärtlös mot Holly. Men nu håller jag med honom.

2017-03-21 @ 13:34:39
Postat av: Anna 69

Tror ni att Zack verkligen gifter sig, han verkar inte riktigt vara säker. Stackars Belle är snart färdig för psyket, och där lär väl hennes fakegraviditet upptäckas om inte förr. Sen tycker jag han som spelar Lawrence är strålande. Från att vara så strikt är Lawrence nu helt helt ur gängorna. Och Holly, herregud henne är jag så less på , ska hon nu vara grund till att Moira kanske blivit hivsmittad av kanylen. Då lär väl Cain flytta.

2017-03-21 @ 14:35:08
Postat av: Ylva

Ja Cain lär väl gå i taket när han kommer hem. Inte bra för äktenskapet antar jag

2017-03-21 @ 15:12:41
Postat av: Anonym

Har Bob slutat i serien eller?

2017-03-21 @ 17:59:15
Postat av: Anna69

Helt ok avsnitt. Lawrence tycker jag som vanligt är tragikomiskt, spelar bra. Rakesh verkar pressad till max av försäkringshärvan, undrar om han inte bara drar snart.

2017-03-23 @ 07:56:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0