Kundvagnsferrari

Inskrivet kl 21:51
 
Lisa vill inte åka hem förrän hon träffat Belle. Charity ringer efter henne och tillslut har Belle duschat efter att ha varit "inlåst" i bastun. Lisa bestämmer sig sedan för att stanna med dem på spa:t ändå.
 
David ordnar en förlovningsfest men Tracey säger till honom att hon inte kan gifta sig med honom för hon är inte redo. Då firar de en "ickeförlovning" istället. David talar om att han tänker inte ge sig utan han tänker fråga henne varje dag.
 
Chrissie får veta att Lachlan stulit en bil ifrån Lawrence så hon åker till Home Farm för att lämna tillbaka den. Lawrence är rasande och han talar om att han tänker sälja Home Farm.
 
Holly vill gottgöra Victoria så hon lyckas få Adam att ställa upp på att ta bilder på foodtrucken för en kommande artikel. Om Victoria inte vill bli intervjuad så kan hon ändra sig sen.
 
Liv frågar Finn om dejtingtips för hon vill göra något fint för Aaron och Robert innan de gör slut med varann. Han råder henne att de ska på middag på en fin restaurang och dricka massor av champagne. Liv gör tvärtom och lockar Robert och Aaron till att ses med lite curry, pommes och öl. Hon lämnar killarna ifred och de börjar prata. Robert erkänner att han gör vad som helst om han vill göra något för någon som betyder mycket för honom. Han säger att han kan försöka bli bättre på att inte ljuga och göra dumheter men han kan inte lova något. De blir sams och bestämmer att Robert flyttar in hos Aaron.
 
Belle går ut på gården på spa:t. Hon börjar återigen prata med Ellie och hon blir övertygad om att Ellies baby blir bra som Belles barn.
 
Joanie vill börja planera bröllopet med Zak men han verkar inte ha så mycket intresse av det
 
David som alltid önskat att få köra en Ferrari får en överraskning av Tracey. Hon har ordnat ett kundvagnsrace med kundvagnar som är pyntade som bilar. En av vagnarna åker iväg för backen och träffar Belle som faller handlöst.
 
Holly bestämmer sig för att följa läkarens råd att börja med metadon. Hon får ett yrselanfall på kaféet så Adam ser det. Han frågar sedan sin mamma om hon tror att Holly börjat med droger igen. Moira förnekar att det skulle kunna vara fallet.
 
Chrissie ser Ronnie på kaféet så hon frågar honom om han kan tänka sig att stanna i byn om han får kontraktet på äventyrsparken. Han tvekar med tanke på att Lawrence kanske blir förbannad men sedan tackar han ja.
 
Zak insisterar på att följa med Belle och Charity till sjukhuset. Där möter de Angie som berättar att hon också fått missfall en gång i tiden. Belle talar om att Jermaine aldrig sagt något om det.
 
Belle följer med doktorn på sjukhuset men vänder när de kommit fram till rummet. Efter ett tag återvänder hon till Zak och Charity. Jermaine har också kommit dit. Belle ser bedrövad ut så han tror att hon förlorat babyn men hon säger att allt är ok. När de kommer hem säger hon till Jermaine att hon är gravid och hon ska se till att allt blir bra.

Kommentarer
Postat av: Edna

Belle måste VERKLIGEN äta sin medicin igen.

2017-03-20 @ 14:34:38
Postat av: Edna

Belle måste VERKLIGEN äta sin medicin igen.

2017-03-20 @ 14:34:41
Postat av: Ylva

Det är inte ont om unga människor som mår dåligt i byn. Belle och Holly är väl dom som mår allra sämst. Sen har vi Lachlan, Liv, Davids styvson och Bernice dotter (minns inte namnen just nu). Dom verkar inte heller riktigt harmoniska.

Varför kan inte Moira tala om för Adam att Holly fått metadon utskrivet?

2017-03-20 @ 17:50:19
Postat av: Stina

Ja det verkar dumt att Moira ska behålla det för sig själv, det vore bättre om familjen fick reda på det inte minst för Holly själv.
Stackars Bell hon verkar aldrig må riktigt bra och inte blir det bättre av att hon hänger ihop med de läskige doktorn
Vad har hänt med Lawrence han har floppat ur helt nu får han skärpa sig
David beter sig som ett litet barn, ok att han går igenom en svår behandling. Tom den annars så omogna Tracy beter sig vuxnare än David.
N

2017-03-20 @ 18:49:37
Postat av: Anonym

Jag tror att Belle har slutat ta sina mediciner för länge sedan. Nu mår hon verkligen dåligt utan att någon märker. Holly kämpar att stå emot heroinet. Hoppas att hon lyckas. Den som mår allra sämst är Lawrence. Liv och Jacob mår som tonåringar mår i allmänhet. Vad kan man säga om David och Tracy? David blev inte särskilt sur när Tracy sa att hon inte ville gifta sig. Men han vill inte ge upp.

2017-03-20 @ 22:45:38
Postat av: Agneta

Nu har väl ändå serien urartat helt. Ingen beter sig normalt och var sjutton är Brendas man och var är Chas?

2017-03-20 @ 22:55:05
Postat av: ELIZA

Gudars vilka dåliga avsnitt...Och hur less jag är på Belle´s "problem"... Att vara kär i tonåren är väl en sak, men det här verkar ju besatthet...Hur man nu kan vara besatt av honom...En lögnpotta... Och hon har inte fattat att han varit i farten tidigare med andra kvinnor... När blir det hennes tur att bli bedragen...En tiger tappar inte heller ränderna...D.V.S... Titta på det förflutna, så ser du fortsättningen....David och Tracy hoppas jag förblir ett par, men inte gifta sej av fel anledning...Dom hinner sen...Holly struntar jag i som vanligt...Men tycker också att Moira beter sej konstigt...Cain kommer väl hem snart, och då måste hon ju berätta...Kan väl knappast döljas, som flickan ser ut...Hålögd och ser ut som hon mår...Och Agneta: Chas är väl på behandlingshem för sin (nu kommer jag inte på vad det heter,det som soldater har när dom kommer hem från krigszoner)...Trumatisk stress...Av allt som hände runt Gordon,och att hon kände sej som en dålig mamma som Lämnat Aaron hos pappan....Och Chrissie har själv ställt till det för sej och sonen, med allt sitt ältande...

2017-03-21 @ 06:56:16
Postat av: jag bara

Post traumatiskt stress syndrom. Ska det skrivas ihop, kanske?

Avsnitten är verkligen urtråkiga just nu. Sitter mest och tittar på om de har snygga tapeter, snyggt kakel, gillar väggkrokarna hos Moira.

Skicka bort doktorn, låt Nicola, Chas, Belle och David bli friska. Är det överdrivet att önska att Val ska återuppstå? Kanske i duschen, allt har varit Erichs mardröm. Konstigare saker har hänt. Då kan ju Ashleys demens också varit en mardröm.

Ursäkta men jag kanske innerst inne är en manusförfattarwannabe.

2017-03-21 @ 10:02:40
Postat av: Agneta

Tack, Eliza😊

2017-03-21 @ 11:05:09
Postat av: Såpa fantast

Jag bara. Jag tror att dina önskningar kommer gå i uppfyllelse. Kanske inte om Val och Ashley. Men jag har tänkt på att Val kanske lever. Vi såg ju aldrig något lik. Du skulle kunna bli en bra manusförfattare.

2017-03-21 @ 13:43:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0