Köp en baby på Ebay

Inskrivet lördag 18/3 kl 00:05
 
Jermaine har blommor med sig hem. De är till Lisa som tack för att han får bo där men han har även örhängen till Belle med sig. Han vill visa att han älskar henne.
 
Aaron får höra av Victoria att Robert inte sovit hemma i natt. När Robert kommer hem har han svårt för att tala om var han varit så Aaron blir besviken och ber honom gå. Robert går iväg och Aaron följer efter i smyg. Aaron ser när Robert släpper ut Ryan från bagageutrymmet på bilen. Det visar sig att Robert kört om kring med Ryan liggandes i bilen bara för att få honom att förstå att han ska låta dem vara. Ryan får sedan 100£ för att hålla sig borta. Aaron är besviken över att Robert aldrig lär sig utan alltid gör som han vill oavsett vad andra tycker.
 
David letar efter Tracey men hittar henne inte. Jacob säger att David har det bättre utan henne och då inser David att Jacob sagt något till Tracey. När David frågar Carly får han veta att Tracey är på väg till Ibiza för att aldrig komma tillbaka.
 
Ross som kör taxin idag får punktering när han är på väg till flygplatsen med Tracey. Han byter däck samtidigt som han flirtar med henne men hon är inte mottaglig för hans försök.
 
Lachlan kommer till Home Farm för att prata med Lawrence. Lawrence vill inte ha honom där och framför allt får Lachlan inte kalla honom för morfar. Lachlan bryr sig inte om om det inte finns biologiska band mellan dem men Lawrence vill inte ha honom där utan kör ut honom.
 
Belle verkar besviken över att Jermaine nöjer sig med att jobba på puben och bo hemma hos Dingles. Hon mår dåligt över att han måste noja sig med det bara för hennes skull.
 
David söker upp Finn som får skicka meddelande till Ross via komradion. Tracey får då höra om misstget hon gjort eftersom hon inte hörde hela samtalet med Priya. David avslutar samtalet med att säga att han älskar henne.
 
Tracey dyker upp på puben precis när David talar om för Eric om hur ledsen han är för att Tracey hann sticka. När han ser henne blir han så glad och lättad så han friar till henne på en gång. Alla runt omkring blir förvånade men Tracey säger ja. Jermaine jublar men Carly säger åt honom att vara tyst.
 
Jacob får höra om förlovningen av Eric. Han visar sin besvikelse klart och tydligt. David försöker förklara att hon gör honom lycklig så tillslut så lovar Jacob att sluta vara så grinig.
 
Holly är hemma och vill inte följa med till doktorn när Moira ber henne. Hon säger att hon är trygg hemma och där kan hon inte falla i frestelse. Moira lyckas ändå få med sig Holly till läkaren.
 
Lawrence vaknar fullt påklädd med jacka och allt i soffan. Han hör att något händer utanför så han går ut för att kolla. Lachlan åker runt på gräsmattan med en rod gammal veteranbil. Lawrence fortsätter att inte vilja ha någon i sin närhet och när Lachlan stannar till för att prata och säger att Lawrence är patetisk som får utbrott för att han blir kallad gay så ger Lawrence Lachlan en örfil. Lachlan blir besviken över att bli ratad hela tiden så han drar iväg med bilen igen.
 
Adam kommer till gården och han talar om för Holly att Victoria slutat åka ut med foodtrucken. Moira förklarar Hollys bleka utseende med att hon är sjuk.
 
Tracey är på puben med Vanessa och Carly. Hon ser inte så glad ut trots att hon är nyförlovad. Diane frågar henne sedan vad som händer och då erkänner Tracey att hon älskar David men att hon inte vill gifta sig men att hon inte kunde säga nej till en cancersjuk man.
 
David däremot är helt säker på att Tracey är rätt för honom och det talar han om för Leyla som kommit hem och fått höra nyheten.
 
Belle och Charity åker iväg på spa för att få tillfälle till att Belle ska få sitt "missfall". Belle börjar supa sig full för hon mår inte speciellt bra över sina lögner för att behålla Jermaine.
 
Jermaine som märkt att Belle verkar må dåligt ber Lisa att åka till spat för att hjälpa Belle. Han vill betala för Lisa men hon säger att hon kan betala för det själv.
 
Lisa kommer till spat och Belle ser henne och får bråttom iväg. Lisa hinner precis se att Belle springer iväg. Charity försöker övertyga Lisa att Belle mår bara lite illa och behöver vara ifred en liten sund.
 
Belle springer in i en ångbastu för att slippa träffa Lisa. Där inne börjar hon prata med "Ellie" en tjej hon träffat i fängelset. Ellie är kaxig och retar Belle som nästan bryter ihop av sina lögner. Ellie berättar att hon är gravid och att Belle kan få den babyn när den är född, för att behålla Jermaine.  Hon vill hjälpa Belle eftersom man inte kan köpa en baby på Ebay. (Samma sak hade Charity sagt tidigare)
..

Kommentarer
Postat av: Peter H

Dagens avsnitt är fyllda av trams och vuxna människor som beter sig som barn.

2017-03-17 @ 12:24:53
Postat av: Peter H

Dagens avsnitt är fyllda av trams och vuxna människor som beter sig som barn med en diagnos. Det är så det går till numera.

2017-03-17 @ 12:27:11
Postat av: Peter H

Är det någon som kan förklara slutscenen med Belle? Var det ett spöke hon pratade med, eller vad?

2017-03-17 @ 13:02:42
Postat av: Hedda

Peter H: det är väl Belles sjukdom, som börjar spöka igen. Jag tycker att snuskdoktorns agerande är så överdrivet, skådisen gör inget bra jobb.Men det var kul att se tjejerna på spa; det är inte så ofta man får se något annat än byn. Få se vad som händer härnäst. Lachlan tyckte jag synd om för första gången.

2017-03-17 @ 13:51:45
Postat av: Stina

Vad trött jag är på alla de här fåniga frierierna - och fria till Tracy. Vad tänker David på. Fånigt att fria när man bara varit ihop ett par dagar eller vad det rör sig om. Jag förstår om Jacob är arg och besviken.
Förstod inte heller riktigt scenen med Belle, men det var nog hennes sjukdom som kom tillbaka. Hon hör
röster och tycker sig se personer som säger vad hon skall göra.
Jag kan inte hjälpa att jag gillar Lachlan, han har gjort en del dumma saker men jag gillar honom ändå.

2017-03-17 @ 14:35:29
Postat av: jag bara

Den här doktorn får gärna försvinna. Han är bara vidrig, inte är han ett dugg snygg heller, sådant som unga flickor brukar falla för. Vad ska Belle med honom till?

2017-03-17 @ 16:01:17
Postat av: jackson

Ja, dagens avsnitt var verkligen för bedrövliga!

2017-03-17 @ 18:43:32
Postat av: Ylva

Jag tycker också det var ganska bedrövligt idag. T.ex. Belle och hennes "syner" eller vad det var i bastun. Just nu gillar jag Charity bäst. Och det gör jag verkligen inte alltid;)

2017-03-17 @ 19:22:29
Postat av: Hedda

Jag trodde det skulle hända något allvarligt, när Lachlan drog iväg med Lawrence lilla röda "geting" från fältet. Men det kan ju komma i nästa avsnitt också. Jag fattar inte heller varför Snygg-David skulle fria till Tracy på en gång. Förstår dock varför Jacob blev ledsen, även om de nu inte har något släktband. Men David kände väl att livet är för kort för att slösa bort.

2017-03-17 @ 19:57:40
Postat av: Såpa fantast

Davids frieri var verkligen impulsiv. Men det är åtminstone bra att Tracy kom tillbaka. Saken med offentliga frierier är att motparten inte säger nej för att inte förnedra den som friar inför andra människor. Lawrence har flippat ut helt och hållet efter att han blev outad. Det är inte världens undergång om folk vet om hans förflutna med Ronnie. Det är bäst att han lägger undan geväret innan någon blir skadad.

2017-03-17 @ 20:37:06
Postat av: Anna 69

Håller med om att det var tramsavsnitt idag. Jag skrattade dock gott åt Lawrence när han vaknade upp i soffan bakfull. Riktigt bra spelat! Jag hade dock varit helt ledbruten om jag legat hoptryckt i en sån liten soffa.

2017-03-17 @ 21:42:07
Postat av: Såpa fantast

Jag var riktigt imponerad av Davids ansträngningar att stoppa Tracy från att åka iväg. Hans kärleksförklaring via taxiradion rörde mig.

2017-03-17 @ 23:04:08
Postat av: ELIZA

Nää, Tracy får inte försvinna!!

2017-03-18 @ 21:07:43
Postat av: Anonym

Det är bara för mycket, löjliga avsnitt, skrattretande, har tappat intresset. Serien har gjort sitt 😜😣🤢

2017-03-19 @ 18:34:24
Postat av: jag bara

Hej Anonym

Har jag tänkt Så också många gånger, men det kanske går likadant för dig som mig. Man är beroende och kan inte låta bli. Hihihihi......

2017-03-19 @ 20:42:08
Postat av: jag bara

Vilken underlig ordföljd jag lyckades få i min första mening ovanför. Sovit lite dåligt.

2017-03-19 @ 20:43:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0