Pappabanken har stängt

Inskrivet fredag 17/3 kl 21:07
 
Lawrence fortsätter att förneka att han är gay även om alla på puben tycker att det är okej.
 
Polisen talar om för Robert och Aaron att de har en övervakningsfilm där man ser att Robert tar ut en större summa pengar. Robert nekar till att ha betalat Ryan utan han har köpt en klocka till Aaron men att han inte har kvittot kvar. När polisen gått så påpekar Aaron att polisen inte har något att gå på för annars hade de anhållit Robert direkt.
 
Nicola är glad över att få hjälp. Hon accepterar Dans förslag att han ska hjälpa henne med rehabövningarna.
 
Klänningen David köpt till Tracey för att ha på middagen är för stor så hon har nålat ihop den bak i ryggen. Hon hinner inte byta så hon får ha på sig den när de ska iväg. De skyndar sig till taxin som tar dem några få meter till puben. David hade ändrat planerna så det blev fish&chips på puben istället för en fin fransk restaurang.
 
Lawrence är hemma och väldigt ledsen. Chrissie kommer hem för att be om ursäkt men Lawrence är så bitter så han slänger ut Chrissie och hennes son. Han kallar henne för otacksam och bortskämd. Han slänger massa pengar på henne och säger att det är det sista hon får av honom för nu har pappabanken stängt.
 
Aaron tar mod till sig och frågar Robert om de ska flytta ihop för att få lite mer tid för sig själva. Det är meningen att Liv ska bo med dem. Robert vill tänka på saken.
 
Chrissie söker upp Ronnie och ber honom att visa sin kärlek för Lawrence. När Ronnie kommer till Home Farm så jagar Lawrence iväg honom med geväret i högsta hugg. Lawrence säger att han dödar Ronnie om han kommer tillbaka.
 
David och Tracey kommer hem för att fortsätta kvällen men när hon går upp till lägenheten så ramlar David ihop. Eric och Jakey som är i butiken hjälper honom. De vill att David tar det lugnt men David protesterar. Han säger att när han är med Tracey så glömmer han att han är sjuk, hon är den ende som får honom att må bra. Jacob blir givetvis ledsen när han hör detta.
 
Jermaine börjar söka jobb och när Charity hör detta erbjuder hon honom jobb på puben. Han blir nöjd eftersom hans nya liv börjar nu i byn. Charity frågar Belle om hon vill ha vodka i juicen men Belle tackar nej med tanke på att hon är gravid.
 
Sam kommer till Home Farm och märker att Lawrence börjar bli full. Han får i uppdrag att hjälpa Lawrence som vill skjuta sönder massa minnessaker med lerduveskyttemataren. Lawrence skjuter bland annat sönder Chrissies nalle hon fått som liten.
 
David märker att Jacob är ledsen så han bestämmer att de ska spela tv-spel tillsammans en kväll. Det gör att David lämnar återbud till Tracey. Hon märker att Jacob är sur på henne så hon frågar honom varför när han är på väg till bussen. Han säger att David tycker att hon är efterhängsen, högljudd och tramsig och att han inte gillar henne längre men att han inte vågar säga det till henne.
 
Ryan kommer till puben för att hämta pengar från Liv som inte är där. Robert träffar honom och säger åt Ryan att sticka därifrån för han kommer inte få några pengar. Då säger Ryan att han kan anmäla Robert för att ha hotat vittnet. Robert blir förbannad och talar om att då kanske han ska ge sig på honom på riktigt.
 
Sam ringer Aaron som kommer till Home Farm för att kolla upp Lawrence. Aaron försöker prata med Lawrence men det går inte så bra. Lawrence säger att man kan inte ändras inom sig.
 
Tracey går till Carly och berättar vad som hänt. Carly tror inte alls på Jacob eftersom han är en ung kille som klart blir besviken när David tycker om Tracey. Det gör att Tracey går till butiken och råkar höra när David pratar med Priya. Han säger precis att Tracey är högljudd och väldigt impulsiv. Tracey går iväg ledsen så hon hör inte när han fortsätter tala om hur mycket han tycker om henne och att hon betyder så mycket för honom.
 
Tracey talar om för Carly att Jacob hade rätt angående Davids känslor så hon tänker nu åka till Ibiza för att jobba under sommaren och sedan ska hon vidare till Sydney.

Kommentarer
Postat av: Anders

Den taskiga tajmingen slår till igen! Självklart så kom Tracey in precis när David radade upp helt fel saker och därför så tror hon nu att david inte gillar henne. Det börjar att bli något tröttsamt med alla dessa "Taskiga tajmingar" nu!

Lawrence, jag har sagt det förut! Kom ut ur garderoben innan du gör dig själv helt olycklig!!

2017-03-16 @ 15:51:35
Postat av: Ylva

Håller med ang dålig tajming. Och vad lätt det verkar vara att skaffa jobb i Benidorm i helt plötslig. När Tracy först kom till byn verkade det inte alls finnas några såna möjligheter. Hon var väl nästan hemlös ett tag?

2017-03-16 @ 16:45:57
Postat av: Anonym

David och Tracy verkar ha en av- och på förhållande. För Lawrence är det inte så enkelt att komma ut. Det är väldigt komplicerat. Fängelsevistelsen har satt djupa spår.

2017-03-16 @ 17:29:49
Postat av: Jonas

Som vanligt är folk så drastiska i byn. Tracey flyr byn utan att ens prata med David.

2017-03-16 @ 19:53:28
Postat av: Såpa fantast

Hon har väl tröttnat att David ändrar sig stup i kvarten angående henne. Ena stunden vill han ha henne och nästa stund är han likgiltig och stöter bort henne. Det verkar precis som att han bara leker med hennes känslor.

2017-03-16 @ 20:39:00
Postat av: ELIZA

Fan vad jobbig hon är, Chrissie... Brat...Och hennes tårfyllda ögon hela tiden... Säger, "men hur kunde det bli så här" ... Ja,dom flesta som söker sina rötter väntar tills (adoptive)föräldrarna är döda,innan dom börjar rota...Allt för att inte såra,om dom har haft det bra dit dom kom...men här gråts det, skriks, avslöjas dom mest intima, hemligheter i någon annans liv..?!?! Ja Chrissie, du har helt rätt...Huuur kunde det bli så här??? Ang. Tracy, inte uppfattar jag att David ändrar sej hela tiden?? Han blev väl ledsen vid ett tillfälle, när hon drog hem typen hon träffade på puben, som rånade hela huset, innan hon vaknade... I övrigt,var det väl bara fina saker han sa om henne igår, ifall hon hade stått kvar och lyssnat...

2017-03-17 @ 07:15:39
Postat av: Anonym

Saknar Val i serien, hon hade styrt upp det mesta. Dessutom var ju hennes snygga son på besök ibland ( vad är det han heter ?).Han skulle behöva komma och ge Nicola lite hjälp på traven. För övrigt tror ni inte att Nicola PLÖTSLIGT en dag bara kan röra på sin lama sida. Lawrence tycker jag är riktigt intressant nu, kunde inte gissa att han genomgått aversionsterapi. Men det var nog rätt vanligt förr.

2017-03-17 @ 10:08:26
Postat av: Ylva

Ang mitt tidigare inlägg så skrev jag Benidorm. Skulle vara Ibiza. Sorry!

2017-03-17 @ 12:14:11
Postat av: Viola

Vals son heter Paul, är halvbror till Nicola, Rodney är deras far.

2017-03-17 @ 14:39:29
Postat av: Viola

Vals son heter Paul, halvbror till Nicola, Rodney far till båda.

2017-03-17 @ 15:24:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0