Inget lugn, ingen ro

Inskrivet torsdag 16/3 kl 07:46
 
Bernice är glad att Andy pratat med henne för det fick henne att prata ut med Lawrence. Hon säger ändå åt Lawrence att åka till hotellet så länge medan hon fixar annat.
 
Ronnie kommer till hotellet eftersom han fått ett meddelande där han betts komma kl 12. Lawrence inser att det är Bernice som skickat det från hans mobil. Ronnie vill att Lawrence erkänner nu att han är gay precis som på sjuikhuset. Lawrence blir så rasande att han kastar en vas mot Ronnie men den träffar honom inte. Tillslut erkänner Lawrence att det var Ronnie som gett upp när Lawrence kom ut från fängelset. Han fortsätter att förneka att han är gay. Ronnie blir förtvivlad och ber Lawrence att erkänna men Lawrence kan inte, men han erkänner att han är asexuell för han fått sprutor i fängelset som tagit bort sexlusten. Ronnie berättar att han fortfarande älskar Lawrence.
 
Bernice är ledsen för hon har fått meddelande från Lawrence om att hon har fel och att han ska komma hem men han kommer aldrig. Hon säger till Andy att Lawrence får en timme på sig att komma hem annars kommer hon ge upp.
 
Tracey flyttar i hos David och hon stannar hemma med honom för att mysa istället för att jobba.
 
Jimmy säger till Robert att ingen kommer att ta körningen till Odessa. Robert går till Nicola och talar om att hon inte behöver oroa sig för jobbet, givetvis berättar han om den missade körningen. Hon säger sedan till Jimmy att åka för de kan inte tacka nej till jobb bara för att hon inte kan röra sig.
 
James hör Holly ropa på hjälp för att komma ut för dörren är låst. Moira kommer och säger att inte låsa upp dörren, tills Holly är ren. Hon berättar allt för James och att hon inte vågar säga något till någon för hon är rädd för att äktenskapet skulle ta slut för Cain kommer tvinga henne att välja mellan honom och Holly.
 
Belle vill fortfarande fullfölja planen med att bli gravid men Charity talar om att tiden kommer inte att stämma och Jermaine kommer att förstå att hon lurat honom.
 
Lawrence talar om för Ronnie att han stannar hos Bernice men samtidigt i byn så tar hon en taxi iväg.
 
Gabby vill inte flytta hem till pappa men Lawrence säger att hon måste eftersom Bernice sagt det. Han vägrar att säga att Bernice lämnat honom utan hittar på ursäkter om att hon bara är hos Nicola.
 
Rodney säger åt Nicola att ta det lugnt när hon nu börjar jobba hemifrån medan Jimmy tagit körningen till Odessa. Nicola säger åt sin far att hon klarar sig själv och att han kan gå. Hon blir tokig på att Jimmy ringer hela tiden för att kolla henne så hon stänger av mobilen.
 
Chrissie söker upp Nicola för att kolla om Bernice är där och får då veta att även Lawrence frågat efter henne.
 
Lawrence frågar Andy om han vet var Bernice är men han säger inget. Lawrence säger att han ska göra allt för att hitta henne. Andy säger då att hon åkt iväg med Finns taxi.
 
Adam märker att Aaron har problem med något men inte vill säga vad. Tillslut erkänner Aaron att han och Robert aldrig får vara helt ensamma för det är alltid någon där på puben. Han funderar på att fråga Robert om att hitta eget ställe att bo på. Adam blir jätteglad och säger åt Aaron att skynda sig.
 
David bokar bord på en fin fransk restaurang till honom och Tracey, dessutom vill han gå på nattklubb efteråt. Jacob och David hör det. De vill att David tar det lugnt men han vill inte vila bort sitt liv. När Tracey får höra hans planer så vill hon göra något annat eftersom det inte är hennes stil med fina franska restauranger. Hon ändrar sig dock.
 
Chrissie hittar ett brev Bernice lämnat efter sig. Hon blir rasande när hon förstår att Bernice lämnat Lawrence på grund av Ronnie. Chrissie tror att det är för att Ronnie är hennes far så hon ska konfrontera honom för att äntligen få fram sanningen.
 
Finn talar om för Lawrence att Bernice åkt till flygplatsen.
 
Nicola är sur och grinig på Kerry och Dan som kommer för att hjälpa henne så de går iväg igen. Hon klarar sig själv men när hon försöker ta upp en penna som hon tappat så fastnar hon liggandes på golvet med armen fast mellan två skåp.
 
Jimmy ringer till Dan men Kerry avvisar samtalet för att få Dans uppmärksamhet. Dan funderar på att hjälpa Nicola med rehabövningar så han går över till henne och ser att hon ligger på golvet. Han hjälper henne upp och hon börjar gråta.
 
Robert och Aaron är äntligen ensamma hemma och ska precis mysa ihop när polisen kommer. De vill prata om det falska vittnesmålet mot Gordon.
 
Chrissie konfronterar Ronnie när hon ser honom på puben för att få veta sanningen men han vill att hon pratar med Lawrence. Hon fortsätter att pressa honom men han nekar till att vara hennes far. Hon blir förtvivlad för hon tror att ingen bryr sig om henne men då erkänner Ronnie att han inte alls var kär i hennes mamma utan i hennes far, att de älskade varann. Precis då kommer Lawrence in.

Kommentarer
Postat av: Anders

Det är otroligt vilken dålig tajming alla har i den här serien! Så fort som någon säger eller gör något hemligt eller viktigt så travar alltid någon in och så blir det stort drama av allting.

Lawrence sedan... Kom ut ur garderoben någon gång för h-e istället för att göra dina nära och kära olyckliga! Kunde Robban så kan faen du också!!

Stackars Holly! Opiatabstinens är inget att leka med, det vet jag som har arbetat med missbrukare. Moira gör helt fel när hon låser in henne. Holly skulle behöva läggas in där det finns professionell personal som vet hur man hjälper folk att hantera sitt missbruk. Utan riktig hjälp så går det nästan aldrig att bli fri ifrån heroin!

2017-03-15 @ 15:51:43
Postat av: Stina

Varför håller Ronnie på och ältar vad som hände för 30 år sedan, han bara förstör för Lawrence och Bernice. Och Andy, kan ingen plocka bort honom ur serien, han bara förstör för alla när han lägger sig i. Det är synd om Nicola men jag hoppas att hon blir bättre.


2017-03-15 @ 17:21:58
Postat av: Ylva

Jag fattar inte heller varför inte Moira ser till att Holly läggs in och får proffshjälp? Obegripligt!

2017-03-15 @ 17:22:57
Postat av: Snurrigt

Lawrence verkar ju inte vara gay...bara asexuell? Fast han var ju uppenbarligen gay förut

2017-03-15 @ 17:35:06
Postat av: Anonym

Man kanske blir asexuell, när man inte kan eller vill? leva fullt ut...Lawrence fängelse vistelse sitter djupt i honom, men nu lever vi inte på 1800 talet, såå kom ut Lawrence!!! Jag upplever inte att Ronnie ältar, han vill bara få klarlagt hur det gick till, och som Lawrence inte velat prata om tidigare... Holly ids jag inte engagera mej i... Men håller med föregående...Sätt henne på avgiftning och säg till Cain när han kommit hem, att hon flyttat...Då ljuger ju inte Moira, hon sa ju bara inte VART hon flyttat... Roligt att David och Tracey flyttat ihop...Skrattade som vanligt när Kerry och Dan satt på puben och han inte hörde vad hon sa...Som vanligt...Ha ha ha ...Tycker så synd om Nicola...Hon må väl vara en bitch ibland, men gillar henne ändå...Orkar nästan inte skriva om Belle, och den där läkaren...Ursäkta, F.D läkaren, i alla fall där...(( Fast jag tycker det är konstigt att han skulle till Rumänien och jobba, England är stort, nog måste han väl få jobb någon annanstans?? Han har ju egentligen bara "gökat" en ung patient... Men usch,nu såg jag hur illa det ser ut))) Så klart att han han ska dra till Rumänien!!!!! Och ska bli intressant att se om Charity kan få henne till att säga att hon fått missfall...Ja, blev mycket där om Belle, som jag nästan inte orkade skriva om...Ha ha ha ...Har inte kommenterat så mycket på sistone, men måste gå tillbaka i handlingen då...Rakesh...Jag skiter i hans motiv, men HELT oförlåtligt att bränna ner huset..Huuur tänkte han där???? Och jag bryr mej inte heller om att pengarna han fick från James och Emma, gick till sonen...Sonen skulle stannat och tagit sitt straff,((Visserligen var han full när han körde på, och dödade Tess,men likväl en olycka))((jag ursäktar inte nåt, men kan väl knappast fått livstid))((nu ändrar jag mej igen!!, så klart att han ska ha ett ordentligt straff, när jag tänker på alla onödiga olyckor som händer där jag bor!!))) och hoppas att Rakesh får sitta inne för det han gjort...Så det så...Och Jai, går på AA-möten, bra gjort!!Kan nästan hoppas på att han får "ihop" det med Megan igen...Hon har ju blivit lite mjukare mot honom...Ja det var väl allt, Over and out!

2017-03-15 @ 18:49:27
Postat av: ELIZA

Anonym var jag...

2017-03-15 @ 18:49:57
Postat av: Såpa fantast

Jag tycker också att Lawrence borde komma ut ur garderoben. Men han är inte där än. Han behöver tid för att acceptera sig själv utan att känna press. Det tog ju tid lång för Robban.

2017-03-15 @ 19:23:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0