Anfall...

Inskrivet kl 21:14
 
Nicola får komma hem. Hon är inte helt nöjd med det Jimmy ordnat men han försöker så gott han kan med att köpa hjälpmedel till henne, bland annat en leopardmönstrad rullstol.
 
Lawrence får en anfall när han är på kaféet. Han tappar balansen men Andy och Ronnie är snabbt framme hos honom. Andy hjälper Lawrence hem men han får inte ringa efter Bernice utan Lawrence vill klara sig själv. Lawrence erkänner att han köpt potensmedel som kanske inte fungerar ihop med hans hjärtmedicin.
 
Belle pikar Joanie för att ha stulit en äkta man och familjefar. (Belle är inte mycket bättre som också gjort en "Joanie" även om Jermaine inte hade barn), Joanie föreslår för Zak och Lisa att de kanske ska ha en familjemiddag så Jermaine ska känna sig välkommen till familjen och för Belles skull.
 
Angie kommer till byn för att lämna räkningar till Jermaine men hon vet inte var han är. Hon träffar Charity och de börjar prata. Charity vägrar att tala om var Belle och Jermaine är. Angie nämner att det var inte första gången Jermaine var otrogen.
 
Det Angie sagt gör att Charity vill testa Jermaine. Hon ringer och ber honom komma över för att kolla ett födelsemärke. Charity klär av sig och är lite flirtig men Jermaine genomskådar henne. Sedan ramlar Sam in i rummet. Han hade fått i uppdrag att filma dem genom nyckelhålet.
 
Holly har abstinens och hon ber Moira att slippa avgiftas tvärt utan istället få trappa ned. Moira vägrar att köpa droger till henne. När Adam kommer till gården och frågar efter Holly så säger Moira att hon är i stan hos vänner fast hon egentligen är uppe i sovrummet.
 
David berättar för Jacob om Tracey. Jacob blir glad. När Tracey sedan inte hittar någon ny bostad så erbjuder David henne att bo hos dem.
 
Moira får höra att Victoria tänker sälja sin foodtruck så hon köper den av henne. Hon säger till Victoria att den kommer att stå i en lada tills Vic är redo att börja jobba igen.
 
Bernice kommer hem efter att ha varit i stan. Hon går till kaféet och får höra att Lawrence blivit dålig tidigare när han var där och på vägen ut möter hon Andy som berättar vad som hänt. Bernice konfronterar Lawrence för hon tror att han köpt sina piller för att han är kär i Ronnie eftersom Andy sett dem på sjukhuset. Lawrence förklarar att han bokat hotellweekend för honom och henne och det är därför han köpt dessa piller, för att han vill glädja henne.
 
Dingles har sin familjemiddag. Stämningen är inte på topp. Joanie försöker åtminstone att berömma grytan som Lisa lagat. Belle råkar välta ett glas med dricka så Jermaine blir blöt. Hon ska hämta något att torka med samtidigt som Charity gör samma sak. Charity ser då gravtestet i Belles handväska så hon drar med sig Belle ut på gården för att prata. Under tiden så torkar Sam av Jermaines byxor. (Varför???)
 
Belle blir tvungen att erkänna för Charity som listat ut att det inte är något barn på gång. Belle säger att hon ska bli gravid, allt för att behålla Jermaine. Charity säger åt Belle att säga sanningen och om Jermaine är en bra kille så kommer han att förstå. Belle vägrar så tillslut säger Charity att Belle måste låtsas få ett missfall.

Kommentarer
Postat av: Anna 69

Nej fy vad trist att Nicola är halvt förlamad, vidrigt med toastolen.... Hoppas hon blir bra igen. Starkt av Holly mitt i abstinens. Och lilla Belle blir hon lämnad om hon får missfall. Suck den är bara för bra serien.

2017-03-14 @ 17:54:28
Postat av: Ylva

Verkligen tråkigt med Nicola.

Jag förstår inte hur Moira tror att hon ska kunna hålla hemligt att Holly håller på att avgiftas i huset. Men det är ju VÄLDIGT lämpligt att Cain just rest bort.

Måste medge att hon som spelar Charity (pinsamt att jag inte kan namnet) är riktigt bra ibland.

2017-03-14 @ 18:04:40
Postat av: jackson

Ja, man bara hatälskar Charity, tycker jag. Lilla Belle ser mer än någonsin ut att endast vara ca 12 år. Hur skall det gå för henne? Ledsamt med Nicola, men jag tycker att Jimmy är gullig i sina strävanden att göra så gott han kan för att allt skall bli så bra som möjligt under dessa extraordinära förhållanden.

2017-03-14 @ 18:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0