Många erkännanden

Inskrivet kl 22:02
 
Tracey vaknar på morgonen och kommer ned för trappan och upptäcker att tv:n är borta. Även andra värdeföremål är borta, likaså nattens dejt. Hon hör att Vanessa och Carly är på väg hem så hon går till bakdörren och slår in en ruta. Tracey låtsas som om de haft inbrott tills Carly ser att glassplittret ligger på utsidan av fönstret.
De går till puben där David sitter. Han får veta vad som hänt och att det är Traceys nattragg som stulit sakerna. Han blir väldigt besviken på henne så hon går därifrån. Tracey beslutar sig för att flytta till värdshuset. Varken Carly eller Vanessa stoppar henne.
 
Holly hör när Victoria pratar med Adam och Cain om att hon ska identifiera killen som gjorde inbrottet. När de andra gått så pratar Holly med Victoria. Hon nämner att Victoria kommer att få vittna i rättegången sedan när den blir av.
 
Victoria talar om för Adam att hon vill inte vittna och att hon vill sälja sin foodtruck. Hon vill inte fortsätta med den verksamheten.
 
Jai möter Holly och de sätter sig för att prata. Han förstår hennes vånda och han talar om hur viktigt det är att själv vilja sluta innan det går illa. Holly erkänner att det var hennes fel att Victoria blev rånad. Jai talar om för henne att hon måste vara ärlig både mot hennes anhöriga och sig själv.
 
Priya letar efter sitt halsband. Hon förbannar sig själv över att ha blivit så full att hon tappat bort sin fina present. Rakesh säger att det är bara pengar. Emma hör det och frågar om handpenningen. Priya säger att de ska få sina pengar så fort försäkringen betalas ut. Rakesh går iväg och ringer ett samtal. Han vill ha ett till snabblån.
 
Lawrence väntar på att brevbäraren ska komma. Han vill fånga upp sitt paket innan någon annan ser vad han beställt. Bernice ser att han får ett paket så han säger att det är en överraskning till henne. Sedan går han in på sitt kontor och läser bipacksedeln till sina potenspiller.
 
Jermaie pratar med sin advokat om skilsmässan. Han säger till Belle att han vill bli klar med separationen för att kunna ta hand om Belle och barnet. Belle går sedan in på toaletten på puben för att göra ett gravtest. Charity kommer in så Belle gömmer testet och säger att hon mår illa.
 
Jai erkänner för Rishi att han varit på ett Anonyma Narkomanermöte för att begäret till kokain kom så starkt. Rishi är glad över att Jai gick på mötet istället för ta till droger. Megan kommer för att lämna Eliza som ska få sova hos sin far för första gången
 
Moira är irriterad på Cain som ska åka till Debbie. Hon går runt och muttrar när Cain väljer att gå till puben. Holly blir stressad och erkänner sitt drogberoende. Hon berättar att hon tagit droger även om hon sagt att hon slutat. Moira blir vansinnig och säger att hon önskar att Holly aldrig kommit tillbaka.
 
Diane får höra att Tracey tänker åka till Ibiza för att jobba för att slippa träffa David varje dag. Hon ber Tracey stanna för att eventuellt få jobb i Leeds hos en av Dianes bekanta. Sedan lurar Diane upp David till lilla kontoret på värdshuset. Hon låser dörren och säger att hon inte tänker öppna förrän de insett att de tycker om varann.
 
David och Tracey fortsätter och tjafsa och försöka få någon att hjälpa dem genom att skrika ut genom fönstret. De hör inte att Diane redan låst upp dörren. Givetvis tjafsar de tills de ramlar på varann och börjar kyssas. Utaför dörren står Eric, Diane och Finn. De blir nöjda när de hör att David och Tracey blir sams så de smyger därifrån.
 
Cain ska åka till Debbie. Han märker att Moira verkar fundera på något men hon säger att allt är ok så han åker. Holly erkänner allt, om urinproven från Kyle och att det var hennes langare som gjorde inbrottet i foodtrucken, för Moira.
Moira orkar inte med allt så hon går därifrån. När hon ser Adam, som tvättar foodtrucken och han är ledsen över att Victoria inte vill fortsätta med sin dröm, så håller hon tyst.
 
Holly har abstinensbesvär och försöker ringa sin mamma för hjälp. När Moira inte svarar så ringer hon Simon och vill ha droger men hon lägger på. Moira som kommit hem hör henne. Hon går fram till Holly och kramar om henne. Moira säger att de ska klara av detta denna gång också.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Tycker att hon som spelar Holly framstår som en mycket bättre skådis än hon som spelar Moira i dagens uppgörelse.

Eller om det är manus som är så illa skrivet?

2017-03-13 @ 12:41:32
Postat av: Lola

Två saker...Holly verkar ha gått veckor/dagar tidigare utan abstinens...nu helt plötsligt får hon extrem abstinens bara så där? Och hon ringer Simon langaren för att få droger, är det inte han spm sitter i häktet just nu? För överfallet på Victoria? Knappast möjligt för honom att leverera knark

2017-03-13 @ 17:10:21
Postat av: Ylva

Jag tycker Moira (skådisen) spelade bra. Fast jag gillar ju henne så jag är partisk.

Kul att David och Tracy fann varandra igen:) Brukar ibland irritera mig på Tracys "vullgostil" men idag innan "inlåsningen" tyckte jag lite synd om henne.

2017-03-13 @ 17:12:09
Postat av: Ylva

"Vulgostil"med ett l skulle det vara.

2017-03-13 @ 17:15:07
Postat av: Såpa fantast

Holly har använt heroin nonstop sedan hon kom tillbaka till byn (och innan hon kom tillbaka). Nu är hon drogfri för första gången, därför har hon abstinens.

2017-03-13 @ 23:05:16
Postat av: ELIZA

Starka scener med Moira och Holly...Ja, vem skulle inte bli vansinnig på ungen...Och langaren har väl knappast sin privata telefon om han sitter hos polisen...Ska Lawrence ta livet av sej nu med Viagran?? Han har ju problem med hjärtat... Och i slutändan blir det dyrt på ett annat sätt, nu måste han till stan och köpa nåt till Bernice..Ha ha ha

2017-03-14 @ 07:24:21
Postat av: Mattias

Någon som har Tv4play länken till detta avsnitt, del 300?

2017-03-20 @ 01:38:55
Postat av: Mattias

Fann länken igenom Webbtvplay: http://www.tv4play.se/program/hem-till-g%C3%A5rden?video_id=3462837 http://webbtvplay.se/hem-till-garden-2/16-03-2017/2/

2017-03-20 @ 01:49:40
Postat av: Mattias

De verkar som att Del.1 är 300 om man kollar http://www.svt.se/tv-tabla/TV4/2017-03-15/http://www.svt.se/tv-tabla/TV4/2017-03-16/

2017-03-20 @ 02:24:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0