Lita aldrig på en drogberoende

Inskrivet torsdag 2/3 kl 11:19
 
Simon kommer till gården för att kolla att han får pengarna. Holly får panik men får iväg honom. Till Moira säger hon att det var någon som frågade efter vägen.
 
Ross leker Robert de Niro från Taxidriver när de ska börja med företaget.
 
Charity vill att Belle hjälper till i baren för att hon får bo där. Belle vill jobba i köket för att slippa skvallret men Charity säger att hon måste reda ut allt och det även med vittnesmålet mot Cain.
 
Priya ska ta ut pengar så Rakesh kan skicka pengar till Kirin. Rakesh ser sedan att James och Emma letar lägenhet så han erbjuder dem en i Mills cottage. Han vill ha 20 000£ i handpenning men de tvekar först. sedan går de med på det eftersom de kommer att bo i närheten av sönerna.
 
Holly är på väg att be Cain om en tjänst men ångrar sig när han tackar henne för hennes lojalitet. Lisa kommer dit för att prata med honom så de går iväg. Holly letar då fram en guldklocka hennes far fått i 35års present. Hon går till Eric för att få den värderad. Han erbjuder 250£ men hon vill inte sälja den. Plötsligt upptäcker hon att Kyle som var med henne är borta. Hon får panik men hittar honom på en parkbänk i närheten. Han har fått en klubba av någon men ingen finns i närheten.
 
Cain söker upp Belle för att få en ursäkt. Han pratar även med Charity och de får Belle till att ta tillbaka vittnesmålet.
 
Victoria säger upp sig från puben för att hennes foodtruck går så bra.
 
Holly lägger tillbaka klockan innan någon saknar den. Hon får precis då ett mms med en bild på Simon och Kyle.
 
Ross, Pete och Finn ställer in rätt frekvens för deras komradio när de råkar höra Nicola och Jimmy när de har sex.
 
Adam och Victoria planerar semester och då ska Holly få ha ansvaret för foodtrucken. Victoria köper örhängen till Holly som tack för att hon är så hjälpsam. Holly tar pengar ur växelkassan när hon blir ensam med bilen.
 
Belle går hem och packar ihop sina saker och skäller ut Lisa för att hon skvallrat för Cain.
 
Harriet och Ashley ska iväg med några församlingsbor på en konsert så Finn erbjuder dem ett bra pris med deras taxiservice. Harriet får sedan låna en minibuss så hon tackar nej till brödernas taxi. Ross ser dem och han går till minibussen när ingen är där. När de sedan ska åka iväg är det fel på bussen. Harriet ber Cain kolla på bussen och hon tackar sedan ja igen till brödernas taxi.
 
Nicola är bitter när hon hör att det är andra som ska flytta in i deras gamla hus. Jimmy säger att han kanske kan ordna så de kan utöka boendeytan snart. Hon blir överlycklig över tanken på att de kanske köper ett större hus.
 
Rakesh måste få Ronnie att börja jobba igen så de får klart med lägenheterna. Priya ringer Ronnie så han kommer tillbaka och Rakesh ber om ursäkt för missförståndet.
 
Adam är tveksam till att låta Holly jobba ensam men Victoria är övertygad om att Holly klarar det.
 
Holly stämmer träff med Simon som ska få pengarna men han måste "sno" dem först. Han vill inte det men hon erbjuder honom alla pengar som finns i bussen bara hon får en påse knark till.
 
Vanessa får ett kontoutdrag från banken. Hon blir rasande när hon inser att Rakesh använt kontot för skattesmitning men när hon konfronterar honom så erkänner han att det var pengar till Kirin. Vanessa är så förbannad att hon säger att han inte får träffa Johnny mer.
 
Pete är besviken över att Ross mixtrade med minibussen för att de skulle få en körning.
 
Simon ska precis slå till Holly när Adam kommer. Hon är besviken över att Adam kollar upp henne. Han säger åt henne att packa ihop för hon får sluta tidigare idag.
 
Cain upptäcker att bränsleslangen var loss på minibussen och det är inte vanligt på nya bilar. Harriet inser att det gjorts med flit av någon.
 
Holly pratar med Simon och säger att han måste bryta sig in i foodtrucken efter hon städat för dagen. Hon ska glömma dagskassan så han kan stjäla den.
 
Jimmy vill att de bygger en liten stuga på tomten så de får extra utrymme. Den kan användas som lekstuga eller ett extrarum för honom eller till och med som kärleksnäste för dem. Nicola blir vansinnig när hon inser att det inte var ett nytt hus för dem som han hade menat.
 
Ross tjuvlyssnar på Jimmy och Nicolas bråk men Jimmy upptäcker det och söker upp honom. Han är rasande och hotar med att slå sönder deras komradio om de kopplar upp sig på Jimmy och Nicolas babymonitor igen.
 
Harriet konfronterar taxifirman angående bränsleslangen och hon hotar med att ge dem dåligt rykte.
 
Victoria kommer hem efter ett lyckat affärsbesök men får reda på att Holly glömt kassalådan i bilen. Holly ringer Simon för att säga åt honom att skynda sig att ta kassan. Viktoria åker till skroten, där bilen står, för att hämta kassan men blir överfallen av Simon.
 

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Ni som vill diskutera om vad som händer i framtiden kan klicka på länken Framtiden. Ni kan också ställa frågor så ska jag svara bäst jag kan.

2017-03-01 @ 13:57:45
Postat av: Anna 69

Gud så tråkig Holly är som karaktär, ser verkligen ut som en sliten knarkare. Jag tror aldrig att hon kan lägga av. Är det någon som vet var Bob är? Och hur går det på psyket för Charity.

2017-03-01 @ 17:04:22
Postat av: Ylva

Jag håller med ang Holly.

Och vad gäller överfallet på Victoria är det så typiskt att när hon mår bra och hennes företag går bra så ska det hända något tråkigt.

2017-03-01 @ 19:12:32
Postat av: Såpa fantast

Jag är arg på Holly därför hon inte tänker på konsekvenser som hennes knarkande medför för hennes närmaste. Men jag tycker också synd om henne eftersom hon vill sluta knarka men inte kan. Suget efter heroin är alldeles för starkt.

2017-03-01 @ 20:58:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0