Asiens Richard Gere och George Michael på samma fest

Inskrivet lördag 11/3 kl 20:17
 
Victoria vill ha sitt jobb på puben tillbaka. När Adam får veta det blir han besviken för han tycker att hon ger upp sin dröm alldeles för lätt.
 
Leyla hittar ingen lokal till Priyas fest efter att hotellet de haft först avbokat dem. Tillslut får hon Jai till att lova att de kan vara i fabriken.
 
Lisa bokar tid för Belle hos läkaren eftersom hon äter medicin och bör kolla om hon kan det när hon är gravid. När Belle ska dit så vill hon åka själv även om Lisa precis sagt att hon kommer att ställa upp helt för att hjälpa till. Belle åker till läkaren och får veta att han måste kolla med barnmorskan om hennes medicin och att han kommer att boka tid för ultraljud för henne.
 
Priya kan inte släppa tanken på att Rakesh ligger bakom branden så hon ska konfrontera honom. Han är på fabriken så hon åker dit. De står utanför och hon vill veta om det är han som tände på, eftersom han verkat vara så hemlighetsfull senaste tiden. Rakesh tar med henne in i fabrikslokalen och hon blir väldigt överraskad när det är fullt med folk som vill fira henne. Hon blir jätteglad och börjar festa loss. Rishi har klätt ut sig till George Michael a´la 1986, det år Priya föddes.
 
Neville, försäkringsagenten, söker upp Rakesh för att ställa frågor angående branden. Han talar om att de vet om att Rakesh kollat upp försäkringen dagen innan branden bröt ut. Rakesh hotar med att stämma dem men då säger Neville att polisen kommer att göra en grundlig undersökning av Rakesh och de kollar upp allt som hänt det senaste året. Rakesh går tillbaka till festen och ger Priya ett jättedyrt halsband. Han säger att de kommer att få pengar från försäkringen.
 
Tracey är ledsen över att David inte vill träffa henne längre. Carly vill muntra upp henne så de och Vanessa går till puben för att festa loss innan de ska åka in till stan. Lägligt nog så kommer tre unga okända killar in på puben och Tracey lyckas flirta in sig med en av dem. Hon sitter i soffan och hånglar med honom när David kommer in för att prata med henne. Han vänder när han ser Tracey hångla med killen. Tracey blir återigen besviken men bestämmer sig för att sluta haka upp sig på David, så hon tar med sig killen hem.
 
Belle kommer hem från läkarbesöket och upptäcker att Jermaine är ensam hemma. Hon förför honom igen, tredje gången denna dag enligt Jermaine som inte klagar. (Ska hon skynda sig att bli gravid på riktigt nu?)
 
Holly märker att Victoria mår dåligt efter rånet. Hon försöker få Vic att komma igen och lära sig gå vidare. Holly har ett paket med knark hon tar upp på toaletten på puben men lägger ned det igen. Hon åker iväg till ett möte med Anonyma Narkomaner men kommer när mötet nästan är slut. Holly ser att Jai är där och efteråt så talar Jai om att han är livrädd över att dö av knarket så man måste vilja sluta själv om det ska gå.
 
Moira kommer hem precis när Holly spolar ned sitt knark i slasken. Holly vill ha myskväll med sin mamma så de bestämmer sig för att titta på film tillsammans. När filmen är slut kommer Cain hem och strax efter kommer Adam och berättar att polisen pratat med Victoria. De har fått tag på den de tror gjorde inbrottet i foodtrucken. Victoria måste bara identifiera honom först eftersom hon såg ansiktet på rånaren. Holly stelnar till när hon hör det.
 
Priya håller tal på festen och ger Rakesh en kärleksförklaring. Hon säger att han är perfekt. Rakesh tar med sin fulla fru hem och Priya somnar på soffan. Rakesh tar halsbandet ifrån henne. Han går ut och då kommer Neville från försäkringsbolaget. De vill inte betala ut någon ersättning då de tror att Rakesh ligger bakom branden. Rakesh talar om att han har barn och barnbarn som är beroende av honom och han ber Neville att kryssa i rätt ruta, det är allt han begär. Neville säger att även kvinnan som blev förlamad i branden har barn, sedan åker han iväg.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Dagens stora behållning, Rishi som George Michael. Eller Asiens svar på Richard Gere som Kerry ( tror jag det var) uttryckte det. 😂

2017-03-10 @ 12:45:30
Postat av: Jag bara

Vet inte varför man blir anonym helt plötsligt, kanske det finns en hemlig censur i surfplattan som skyddar en från att skämma ut sig, som när Kerry räddade Prius idag.

2017-03-10 @ 12:49:17
Postat av: Jag bara

Ursäkta, Priya, försökte jag skriva men blev rättad av plattan. Nu ska jag vara tyst o inte svamla mer. Det går ju tyvärr inte ( vad jag vet ) att ta bort kommentarer man råkat skicka ut.

2017-03-10 @ 12:52:33
Postat av: jackson

Ja, varför kan man inte ta bort sin kommentar om man,
t ex, vill ändra något man har skrivit efter att man har sänt det?

2017-03-10 @ 19:37:11
Postat av: Frk Höger

Antagligen kan man inte redigera kommentarer pga det inte krävs nån inloggning, tror jag.
Mitt namn står kvar i mina enheter hemma men på jobbet måste jag skriva i namnet varje gång så det är nog inte denna sida som gör dig anonym 😊

2017-03-11 @ 06:52:31
Postat av: Jonas

Nu var det dock Rakesh som åsyftades med "Asiens svar på Richard Gere". Det känns som att det inte kommer att ta alltför lång tid innan hela byn vet att det var han som tände på nu.

2017-03-11 @ 08:55:23
Postat av: jackson

Det var i alla fall en synnerligen träffsäker replik av Kerry!

2017-03-11 @ 10:23:03
Postat av: jag bara

Förstod senare att det var Rakesh hon menade. Är inte alltid jätteuppmärksam eftersom jag tror att jag fortfarande kan göra fler saker samtidigt. Rishi var iaf hysteriskt rolig.

2017-03-11 @ 12:22:58
Postat av: Ylva

Jag zappade just förbi "Ett fall för Frost" på TV4 Guld och fick syn på "Pierce". Han var sig rätt lik. Möjligen mindre skäggstubb. Sorry om jag borde postat detta under annan länk.

2017-03-12 @ 17:24:26
Postat av: Anna 69

Kul det där med att se skådisar från HTG i 'fel' serier. När jag var föräldraledig kollade jag ibland på Tillbaka till Aidensfiled. Där figurerade både Carin och Charity. Dom hade liknande roller där, typ buse och tuff brud.

2017-03-12 @ 19:38:26
Postat av: jackson

Och Stephanies läskiga brorsa är med i Hotel Halcyon. Där spelar han en sympatisk person.

2017-03-13 @ 11:57:56
Postat av: Jag bara

Både Sam och Zac har varit med i Aidensfield.

2017-03-13 @ 15:23:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0