Många "bollar" blir det...

Äntligen ikapp...
 
Inskrivet söndag 29/1 kl 22:09
 
Cain har låst in Rakesh i en öde lada. Han är fastbunden på en stol. Priya försöker få tag på sin man men han svarar inte. Charity pikar henne med att Rakesh kanske träffat någon annan men säger sedan att hon bara skojade.
 
Lisa nämner för Charity att Belle kom hem sent i natt och när Belle kommer in på kaféet och erkänner att hon varit med sin pojkvän får Charity panik och rusar iväg. Hon talar om för Cain att de tagit fel man.
 
David tackar Ashley för att han inspirerat honom och sedan tackar Carly Ashley för hjälpen med den dementa mannen igår. Det gör att Ashley vill hålla en föreläsning om demens för att informera folk i byn i förebyggande syfte.
 
Pete ser Emma med Moses i famnen och han blir orolig för att hon kan tappa barnet. Finn märker att det är något men Pete låtsas som om han bara sagt fel. Finn ger sig inte utan ser till att Pete berättar allt. Så för att kolla hur Emma mår så ber Finn henne om hjälp med att lägga hans cv:n i kuvert. Hon klarar det utan problem så Finn konfronterar henne. Emma nekar till att ljuga för hon har tid hos doktorn för att få sina provsvar.
 
Cain åker till Rakesh. Han märker Rakeshs rädsla och att han tror att det är Pierce som håller honom fången. Rakesh erkänner allt om Kirin och att han skickar pengar till sonen i smyg. Cain visar sig och Rakesh blir förvånad. Cain påpekar att om Rakesh går till polisen om kidnappningen/misshandeln så kommer de få veta allt om Kirin. Då kommer även Priya bli inblandad som medhjälpare. Rakesh kan inte annat än hålla tyst så Priya får ändå veta vad som hänt men att de inte ringer polisen.
 
Diane har svårt att lämna puben efter 17 år och inte blir det lättare när Chas tvivlar på Charity och vill att Diane ändrar sig. När Chas säger att hon inte kommer att våga säga till Charity så svarar Diane att Chas har "more balls than Wimbledon" =)
 
Liv gör upp med Gabby som alibi när hon ska till rättegången. Chas får veta att Liv inte är i skolan så Robert anar var hon kan vara. Han söker upp henne och de pratar ut. Liv berättar att även om Aaron inte orkar se när deras far får sin dom så vill hon vara där för att se när han får sitt straff. Robert lyckas övertala henne till att be Aaron komma dit. Det visar sig att Gordon får 18 års fängelse. Han ropar upp till läktaren där Aaron sitter och frågar om han läst brevet. Aaron förstår inte alls vad han menar.
 
Emma lyckas övertala Ross till att gå med på att öppna ett taxiföretag med sina bröder.
 
Cain säger åt Belle att dumpa sin pojkvän. Hon vägrar först me inser att han menar allvar.
 
Finn kommer oanmäld till läkarmottagningen för att få prata om Emmas prover med Dr Bailey men Emma försöker hindra honom. Belle kommer också dit för att prata med doktorn. Hon får komma in och hon talar om för Jermaine att det är slut mellan dem. Emma hör deras samtal via snabbtelefon.
 
Belle talar om för Cain att det är slut med pojkvännen. Cain är nöjd men påpekar att han vet att mannen är gift så det är bra att hon gjort slut.
 
Emma söker upp Dr Bailey och talar om att hon vet om affären med Belle. Hon vill att han ljuger för hennes söner angående hennes så kallade sjukdom, annars kommer doktorns karriär och äktenskap vara slut. Emma säger åt honom att "ljug för mig annars förstör jag ditt liv"

Kommentarer
Postat av: Anders

18 års fängelse! Inte illa pinkat! Här i Sverige så skulle Gordon inte fått mer än ett par år samt litet terapi!

Så Emma hade flyt igen! Hon är nästan mer manipulativ än gamla Kim Tate om ni minns henne. Emma är en ruskigt obehaglig människa, fast skådisen som gestaltar henne är väldigt duktig tycker jag. Spelar övertygande.

Så nu är charity pubägarinna tillsammans med Chas. Kommer nog att bli en del intriger där. Svartsprit och hälericentral i källaren om jag känner Charity rätt haha.

Bra av Belle att dumpa snuskgubben även fast det skedde under Cainrelaterat hot. Hon kommer snart att inse att det var för det bästa och hitta någon i mer passande ålder. Inte för att det är så gott om tonåringar f.n. Är väl bara Belle och Lachlan som är i 17-18:årsåldern f.n, och Lachlan känns ju inte speciellt behaglig direkt. Förhoppningsvis så får byn påfyllning av litet ungdomar snart.

Trevlig helg önskar surkartet Anders:)

2017-01-27 @ 13:09:04
Postat av: jackson

Nu är det spänt läge för både Belle och doktorn! Emma spelar sina kort väl. Oj, oj!

2017-01-27 @ 13:16:06
Postat av: Anonym

Gordon fick precis vad han förtjänar. Äntligen fick Aaron upprättelse. Budskapet var att det lönar sig att polisanmäla sexuella övergrepp även om det har gått flera år och tekniska bevis saknas. Hem till gården hyllas mest för den här berättelsen och Aarons skildring har gjort honom ännu mer populär än han var.

2017-01-27 @ 15:01:43
Postat av: jackson

Vad stod det i brevet, tro?

2017-01-27 @ 16:25:53
Postat av: jag bara

Anders
Här i Sveriga kanske polisen inte ens tagit tag i fallet, eller någon åklagare gått vidare. Såg på antingen Kalla fakta el Uppdrag granskning om nätpedofiler, och blev fullständigt vansinnig över slappheten och ointresset hos våra kära myndigheter.

Hoppas Belle slipper den äckliga doktorn i fortsättningen.

2017-01-27 @ 20:00:47
Postat av: Såpa fantast

Man kan bara gissa vad som stod i brevet. Gjorde Robert rätt som brände brevet eller borde han ha gett det till Aaron?

2017-01-27 @ 21:50:37
Postat av: Ylva

Ang brevet så tror jag att det är bäst att spela med öppna kort i längden. Alltså jag anser att Aaron borde ha fått brevet och själv bestämma om det skulle läsas eller brännas.

2017-01-27 @ 22:15:48
Postat av: jackson

Har ni tänkt på vad Liv och Aaron liter lika när de talar?

2017-01-28 @ 12:15:09
Postat av: Såpa fantast

Ja, de är ju halvsyskon. Aaron verkar vara lyckligare än han har varit på länge.

2017-01-28 @ 14:53:44
Postat av: ELIZA

Dom är väl halvsyskon i serien, inte i riktiga livet?? Undrar jag, som en del tror att jag ser ett riktigt liv i en by i England??? Hallåååå....

2017-01-28 @ 21:14:10
Postat av: Anonym

Emma fy faan Vilken människa skyr inga medel,Bra att Gordon åkte dit. Ang brevet borde han fått det: Eller?

2017-01-28 @ 21:25:20
Postat av: AnnaS

Men hur tänker Emma? Ska hennes söner aldrig få bli vuxna och skapa sina egna liv? Pete ser ju äldre ut än sin mamma och får inte flytta hemifrån! Men det finns ju såna mammor på riktigt, som inte släpper sina barn ifrån sig.

2017-01-29 @ 13:12:20
Postat av: AnnaS

Hur länge dröjer det innan Diane är tillbaka på puben? Charity kommer väl att tröttna snart om hon inte kan använda puben till sina "affärer" förstås. Har inte hon ett åkeri att ta hand om dessutom? Och nån ny verksamhet på Home Farm?

2017-01-29 @ 13:15:50
Postat av: Lena

Nä nu är det dags för lite nytt folk i byn. Friska och vänliga. som det är nu är väl hälften sjuka eller bara rent själviska och elaka. Belle och doktorn klarar jag knappt av att se på ens. Ryser av obehag. Fast jag håller med om att Cain var lite väl snabb i vändningen där o feg. Klubba ner någon bakifrån, nä Cain bättre kan du. Men värst är nog ändå Emma. Saknar tantligan.

2017-01-29 @ 15:04:23
Postat av: Frk Höger

Anna S, Charity sålde åkeridelen till Robert så hon kunde köpa puben.

Angående Emma så finner jag inga ord.. Hur länge kan hon låtsas vara sjuk?

2017-01-29 @ 16:28:31
Postat av: AnnaS

Frk Höger: Det hade jag glömt! Tack!

2017-01-29 @ 18:16:56
Postat av: Såpa fantast

Emma är väldigt skicklig på att manipulera sin omgivning, för att få som hon vill, särskilt sin familj. Men förr eller senare blir hon påkommen och då förhoppningsvis vänder sig folk emot henne.

2017-01-29 @ 20:18:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0