Egna slutsatser

Inskrivet lördag 28/1 kl 15:51
 
Holly råkar höra när Finn och Ross pratar om Pete. Ross säger att Pete bara kom tillbaka för Moiras skull. Holly frågar sedan Finn vad Ross menat men Finn vill inte prata om det. Det gör att när Holly får chansen ringer hon Pete och ber om hjälp på gården. När Pete dyker upp får han hjälpa Moira medan Holly smiter iväg. Moira och Pete kommer överens om att inte prata om det som hände mellan dem utan glömma alltihop. Holly vill bjuda på te när arbetet är över men precis då kommer Cain hem och ser till att Pete går på en gång. Cain följer med och ger Pete en rejäl snyting.
 
Chrissie fortsätter att leta efter sin far trots att Lawrence bönar och ber att hon ska låta bli. Hon ger sig inte så tillslut säger Lawrence att det är okej att hon försöker hitta sin far. Andy får höra det och blir förbannad på henne för att hon inte respekterar sin fars vilja. De är oense om frågan så plötsligt tror Andy att det är slut mellan dem. Chrissie säger då att hon älskar honom och Andy erkänner att han älskar henne. De kysser varann.
 
Jacob söker upp Emma för att prata om Davids cancer. Han säger att han nu kommer att vara vid Davids sida hela tiden. Emma blir rörd över hans familjekänsla så hon försöker få Pete att stanna kvar i byn. När det inte lyckas så låtsas hon ha en nervskada så hon tappar saker. Hon vill inte att de andra får veta något förrän hon fått sin diagnos och hon lyckas få Pete till att stanna kvar i byn tills de vet vad hon lider av.
 
Harriet ordnar en stödgrupp för dementa och deras anhöriga. Laurel vill gå men Ashey vägrar. Då går Laurel i smyg. När Ashley möter en dement man på vift i Davids butik följer han med honom till mötet. Ashley blir förvånad när han ser Laurel där men de stannar och tar del av deltagarnas historier.
 
David får komma hem från sjukhuset. Först är han sur och grinig men när han hör Ashleys glädje trots sjukdom så ändrar han sig. (Han säger hela tiden att han ska få kemoterapi men översättarna skriver strålbehandling. Är det samma i England eller har översättarna missat något?)
 
Belle upptäcker att hon glömt att ta sitt p-piller så hon ber Charity om skjuts för att kunna köpa dagenefter-piller. När de kommer hem till byn så ser Cain när Belle pratar med Rakesh. De står nära varann och Rakesh berättar om framgången med Granny Glegg men det hör inte Cain.
 
Lisa hittar Belles dagenefterpiller och blir orolig. Hon konfronterar Belle som inte vill prata om sin pojkvän. Lisa pratar då med Moira och givetvis råkar Cain höra om att Belle har en pojkvän. När Lisa ber Holly spionera på Belle säger Cain åt henne att berätta allt för honom först.
 
Holly får veta att Belles pojkvän är gift men bor ändå nära och att hon aldrig älskat någon så mycket. Belle säger att de ska ses ikväl. Holly berättar allt för Cain så fort hon kan.
 
Cain är på puben och pratar med Charity och Chas. Han får veta att Belle tagit ett dagenefter-piller och när Rakesh pratar om att han ska på affärsmöte och sedan ut med sina vänner utan Priya så tror Cain att det är han som är Belles pojkvän. Cain smyger ut efter Rakesh och slår ned honom med ett basebollslagträ.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Och Emmas finter bara fortsätter.

2017-01-26 @ 12:34:58
Postat av: Anders

@PETER H
Ja Emma förnekar sig inte! En riktig kaninkokerska!! Inget och ingen spelar någon roll utom hennes egna känslor och manier. Väldigt bra skådis dock!

Fräsch gubbe som Belle har snöat in på! En gift förtioåring som medvetet kladdar på sjuttonåriga småtjejer! Hoppas att Cain får tag på fanskapet snart och utverkar litet Dingle-rättvisa!

Dagens sämsta skådisprestation stod David för. Hans låtsasflämtande och halvdarriga röst övertygade inte alls!

2017-01-26 @ 12:46:47
Postat av: jag bara

Vad jag tycker att historien om Chrissis biologiska pappa är trååååååkig och helt ointressant.

Jag blev också generad över Davids taskiga skådespeleri idag.

2017-01-26 @ 13:17:11
Postat av: Monika

Är så less på Chrissis barnsliga, ynkliga och löjliga röst

2017-01-26 @ 15:51:06
Postat av: Ylva

Ja Chrissie var verkligen irriterande idag. Och Emma är ganska förskräcklig:) Holly litar jag inte heller ett dugg på. Men för att inte bara klaga på kvinnosläktet så tycker jag Cain var lite väl snabb med att klubba ner Rakesh (stavning?).

2017-01-26 @ 17:32:30
Postat av: Anonym

Cain drog förhastade slutsatser när han trodde att Rakesh är Belles hemlige pojkvän. Han har ju varit överbeskyddande förr. Undrar vad han tänker göra mot Rakesh.

2017-01-26 @ 22:47:16
Postat av: jag bara

Han tänker säkert ta honom till det berömda plåtskjulet där ett antal bybor suttit inlåsta. Lite som ett inofficiellt fängelse.

2017-01-27 @ 04:25:53
Postat av: ELIZA

Ja, hur tänkte Cain där!? Jag är också skitless på historien om Chrissies pappa... Och även hennes röst, varför måste hon låta sååå ynklig heeela tiden????? Och en annan sak, jag förstod inte scenen med Andy och henne... Andy frågade om det är slut nu??? För att dom grälade lite??? Skulle vara mååånga skilsmässor om man ska skiljas varje gång man grälar lite, och tycker olika....Eller...?

2017-01-27 @ 06:39:25
Postat av: Såpa fantast

Jag har träffat på några killar som har gjort slut efter att vi bråkat.

2017-01-27 @ 09:07:43
Postat av: jackson

De flesta i serien är ju verkligen fena på att snabbt växla mellan "jag älskar Dig" och att göra slut.

Som någon skrev, varför väser Chrissie så när hon talar? Rena ormen. Det kanske är ett försök att låta extra dramatisk. Hollys babyröst lurar en ganska mycket. Opålitlig var ordet, sa' Bill till Bull....

Emma är otroligt snabb i skallen när det gäller att lägga ut försåtliga snaror för alla och envar för att få sin vilja fram. De flesta går ju numera faktiskt på det. Litet mysko, efter allt elände hon har ställt till med. Fortfarande en stor gåta att James tog henne tillbaka. Har han helt förträngt vad hon gjorde mot barnen när de var små? DE har ju i varje fall inte gjort det, men trots det är de ganska kärleksfulla mot henne mellan varven.

Otäckt i tidigare avsnitt när man förstod att Ashleys minne snabbt har försämrats. Otäckt också vid mötet där man sitter och talar om den demente mannen som om han över huvudtaget inte var närvarande.

Först när man fick se kärleksbreven skrivna av Chrissies biologiska pappa trodde jag att de var skrivna till Lawrence och att mannen i fråga var en gammal älskare till honom. Såg aldrig vem de var adresserade till.

2017-01-27 @ 09:16:10
Postat av: Julia

Älskar verkligen den här bloggen! Så kul att veta att det finns fler HTG fantaster :) Synd det inte går att få tag på gamla avsnitt..

2017-01-27 @ 12:27:41
Postat av: Veronica

Den här snubben som man ska tro är Chrissies pappa är väl ändå Lawrence gamla älskare, kärleksbrevet var väl till honom. Eller?

Jag är trött på pappahistorien och demenshistorien 😴

2017-01-27 @ 12:42:20
Postat av: gillar inte charity

Håller med Monika om Chissis rösy & grimaser,, orkar inte höra & se henne,

2017-01-28 @ 21:30:14
Postat av: Pia

När började Jacob kalla David för "pappa"? Har jag missat att David adopterat honom? Han har väl en pappa som han har kontakt med? Tycker inte jag har hört Jacob kalla David för pappa tidigare

2017-01-29 @ 12:59:38
Postat av: Anonym

Nej kemoterapi är inte strålning, det är cellgifter. Dåligt av översättaren!

2017-01-29 @ 17:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0