Vila i frid Edna Birch

Inskrivet fredag 27/1 kl 17:38
 
Bernice håller på att tappa kontrollen över evenemanget som skall vara senare på dagen. Det ska komma 30st chefer från något storföretag. Hon får hjälp av Robert som även ber Charity om hjälp med hämtning av saker som behövs.
 
Jacob vill inte hälsa på David. Han skyller på att han är besviken över alla lögner. Tracey ser honom sedan vid datorn. Han ska beställa resa tillbaka till Portugal med hjälp av Erics bankkort. Hon tar kortet ifrån honom och försöker få honom att förstå att David behöver honom här, att man inte kan rymma ifrån det som är jobbigt. När Jacob säger att han ändå ska åka ger hon honom kortet och ber honom dra.
 
Andy och Chrissie kommer hem och han är glad efter att ha fått träffa sina barn. Han inser att han alltid kommer att vara deras pappa oavsett om Debbie träffar någon ny man.
 
Sandy tycker att Ashley beter sig konstigt så han pratar med Harriet. När de kommer fram till huset där Harriet bor ser de att dörren är öppen. Precis då kommer Ashley och Laurel ut därifrån. De har bråttom men tittade in eftersom dörren var öppen.
Sandy och Harriet pratar med Pearl som också bor där. De är hemma hos Ashley och Laurel när de hittar Ashleys svarta bok. Sandy ser att Ashley noterat sjukhusbesök idag. De blir genast oroliga över Ashleys tillstånd eller att det är något med Laurels graviditet.
 
Bernice, Charity och Robert är på kontoret på Home Farm och skålar i champagne för att de lyckades med evenemanget. Robert tycker att de jobbat bra ihop och de borde satsa på det framöver. Precis då kommer Lawrence, Chrissie och Andy in. Lawrence blir rasande när han ser Robert där, så Robert och Charity går därifrån.
 
Chrissie bestämmer sig för att ta reda på vem som är hennes far. Hon vill göra DNA-test i smyg men Andy avråder henne från det utan hon borde säga sanningen.
 
Finn ber Ross hålla koll på verkstan om det kommer in några bilar som är till salu så han kan starta  sitt taxiföretag. Dessutom vill han att Ross ska serva bilarna. Ross blir förbannad och skäller ut Finn som bara bryr sig om Pete. Senare så kommer Finn hem och säger att han vill ha med Ross i företaget, att de tre bröderna Barton ska äntligen göra något ihop. Emma blir jätteglad.
 
Ashley och Laurel kommer hem och ser Harriet, Pearl och Sandy där. Ashley berättar att de besökt Edna på hennes dödsbädd och nu är kampen över. De hade hämtat Ednas familjebibel i huset tidigare. Alla blir ledsna och Sandy blir besviken över att han inte fått chansen att ta farväl.
 
Charity söker upp Lawrence med ett affärsförslag och strax efter kommer Robert för att försöka övertala Lawrence till att gå med på förslaget. Lawrence vill inte ha med Robert att göra men då blir Robert förbannad och talar om allt han byggt upp i Lawrences företag. Det slutar med att Lawrence ger Robert en check på massa pengar bara han håller sig borta.
 
Jacob kommer tillbaka efter att ha tänkt åka till Portugal. Traceys ord gjorde att han ångrade sig och nu vill han att Eric skjutsar honom till David.
 
Liv kommer hem tillsammans med polisen. Hon har blivit tagen för snatteri. Polisen låter henne komma undan då han vet att det är dags för att Gordon ska få sin dom. Liv blir förbannad på Aaron som inget sagt något om det.
 
Robert söker upp Charity för att köpa hennes del av åkeriet så hon får pengar till puben. Precis efter deras överenskommelse kommer Lawrence in på puben. Han skriver på Charitys avtal och får då veta att Robert precis köpt företaget. Lawrence bryr sig inte eftersom han nyss fått veta att Edna gått bort.
 
Chrissie talar om för sin far att hon vill göra ett DNA-test. Han avråder henne men hon står på sig. Då börjar Lawrence att gråta. Han erkänner att han vet att han inte är hennes biologiska far.
 

Kommentarer
Postat av: Anders

Så nu är Edna officiellt bort ur serien. Visste ju att detta skulle ske iom att skådespelerskan gick bort förra året, men det kändes ändå sorgligt när Sandy och gänget fick beskedet.

Kommer att sakna henne.

2017-01-24 @ 18:24:19
Postat av: jag bara

Typiskt att det skulle ske just idag när jag inte kunde se det då. Har väntat på att veta hur de skulle lösa det. Jag kommer också att sakna henne. Hon var ju också en, som många andra, man tyckte var jobbig i början när hon dök upp i serien.

2017-01-24 @ 19:01:40
Postat av: Nina

Saknad Edna RIP❤

2017-01-24 @ 23:29:19
Postat av: Såpa fantast

Äntligen fick Edna ett värdigt avslut. Jag saknar henne också. Vila i frid!

2017-01-24 @ 23:52:52
Postat av: Ninni

Marie längtar efter dina uppdateringar!

2017-01-25 @ 05:18:51
Postat av: Ninni

Roligt att ta del av uppdateringarna igen! Jag reser mycket och kan oftast bara kolla H TG sporadiskt. Tack Marie!

2017-01-27 @ 18:15:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0